Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bootylicious

2 MIESIĄCE 8KG! KTO ZE MNĄ? D

Polecane posty

Booty ja też dawałam 70 kg. max 73 kg. Wyglądasz ładnie i ten makijaż - podoba mi się. Ale Ty jesteś młodziutka ja ma 10 lat więcej. Rany stara jestem!!!

Juz zobaczylam :) Tez jestes bardzo ladniutka dziewczyna i na pewno nie wygladasz na tyle kilogramow :)

Ja też mam biust D, mam nadzieję, że biust mi zostanie taki jaki jest hehe ;p Już się nie mogę ważenia doczekać! Ale tak jak mi doradzałaś, poczekam jeszcze 2 tyg, albo może lepiej jakbym się w połowie drogi zważyła, za 3? hmm

Ja za 3 tyg, bo za 5,5 wyjeżdżam więc sobie dam 2tyg niezłego reżimu jeśli się okaże że mało schudłam ;p

dziewczyny ja to już czuję że mam mniejszy brzuch! zwłaszcza dolną partię, co bardzoo mnie cieszy!!!! Od pon zacznę a6w, bo do a6w pasuje żeby brzucholek troszkę już odtłuszczony był ;p i pump it up- dance workout mi się ściągnął, nie ćwiczyłam, ale przeleciałam całe nagranie, podoba mi się, i te laski takie fantastyczne ciałka mają! Dodają motywacji :D Od środy wieczór zaczynam :D Jeśli chcecie to dam wam linka i sobie ściągniecie!

Ale to jest torrent, więc sobie musisz zainstalować program, ja mam program BitLord, oto link do tego programu http://www.idg.pl/ftp/pobierz/pc/8191.html a oto link to pump it upa :D to jest taki taneczny aerobic, z tymi laskami i (facetem) z teledysku Call on me Prydza czy jak mu tam było ;p kliknij na download torrent, zapisz go i potem otwórz plik w bitLordzie :) http://www.mininova.org/tor/1092673

Gość Niezapominajkaaa
dziewczyny no proszę ale z was są laski :) naprawdę! tzn widziałam 2 z was :) ja to aż mam kompleksy :P Ewelina gratuluję zaręczyn :D

Gość Niezapominajkaaa
to może sie e-mailami wymienimy i wyślemy co wy na to?:)

Gość Niezapominajkaaa
malinowa_mamba3@op.pl to jak ktoś poda to ja wyślę zdjęcie, jak wy możecie to też ja nie mam naszej-klasy wchodziłam na koleżanki :)

a mój mail looneczka@yahoo.com Dzień dobry dziewczyny :D Wczoraj nie mogłam zasnąć do 3 a dziś mnie cały dzień nauki czeka, jutro exam :/ jestem padnięta :/ Wypiłam o 11 2 plusss active! masakra, nie dały mi spać!! głupia ja ;p

Gość Niezapominajkaaa
ok nie ma sprawy :) to ja też jak ktoś chce :P

Bootylicious, czym Ty się szpikujesz :P Najlepszy sposób na exam to się dobrze wyspać i wyluzować... Już niedługo sesja i się zastanawiam, czy będę taka cwaniara jak sama będę zdawała:) Ale Ci super z tą Grecją :)

Dziś pójdę spać wcześnie! ;) egzam dopiero o 2 jutro więc będzie ok ;] Niezapominajka ale z Ciebie lachon! Jaką nogę masz na jednym zdjęciu, fiu fiu! Fajną masz figurkę, taka chciałabym być właśnie ;D

Gość Niezapominajkaaa
ja jak się uczyłam do matury to też nom stop na tym pluszu jechałam :P mi pomagał :) kupuję dziś hula hop :D ja już wysłałam mam nadzieję że doszło :)

Gość Niezapominajkaaa
nie to tak na zdjęciach tylko wygląda, zresztą to jedyne zdjęcia jak jestem pokazana w całości :P zresztą to było w gorsecie, poza tym byłam ze 4 kg chudsza :/ ale np widać jakie mam ręce obrośnięte tłuszczem :P

Gość Niezapominajkaaa
ode mnie? ojej nie wiem czemu, może 2 raz spróbuję