Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bootylicious

2 MIESIĄCE 8KG! KTO ZE MNĄ? D

Polecane posty

Cześć 🌼 U mnie dzis wielkie sprzątanie!!! :( No ale kiedyś trzeba... wszystko byłoby spoko gdyby nie to że jestem uczulona na kurz :( Ja dzis jeszcze nic nie jadłam i narazie nie zjem bo nic nie mam w domu. Dopiero o 15:30 zjem 5 pierogów :) Postaram się nie zjeść nic po 20:00. Kurcze u mnie jakaś taka melonholia... Ale z dieta wszystko ok. Dzis się zważę :P Ciekawe czy cos przybyło lub ubyło... Ostatnio było 59 kg... oby nic nie przybyło :( :P Pozdrawiam Was serdecznie i wracam do scierania kurzu, prania i mycia garów :( :P

Sirusho bardzo Ci wspolczuje, bo ja nienawidze generalnych przadkow. Tez mnie to czeka wkrotce, bo sie przeprowadzam. Zajmie mi sprzatanie pewnie kilka dobrych dni, bo dom, do ktorego sie przeprowadzam jest wielki. Ale nie ma co narzekac :)

Ewelina kilka dni sprzątania a ile kalorii!!! :D Ale mi buzie spiekło słoneczko ;D czerwonam jak burak hehe ;p dziś wcale mi się nie chce jeść, co bardzo mnie cieszy zresztą! ohh ja już chcę wakacje i do domku :D:D:D

Booty a kiedy jedziesz ? Fajnie masz na tyle tygodni do Polski, zwlaszcza teraz jak jest tak ladnie i cieplo.

Jadę 11lipca a już 13tego Grecja :D W sumie się bardzo cieszę, że aż na tak długo jadę, ale z drugiej strony napewno będę tęsknić za moim miastem i znajomymi których tutaj mam ;] ale od połowy września na nowo się zacznie ;p

witam dziewczynki !!! nie było mnie cały weekend ale już jestem, spędziłam super dni z chłopakiem i znajomymi. Dwa dni grillowania, piwo i obowiązkowo mecz ;-) Nawet nie chce mi sie pisać ile to kalorii ... w każdy razie od jutra już spokojnie i z głową bede jadła i troche poćwicze. Dziś kibicuję Włochom... mmm... ;-) Buziaki

Ja też dziś za Włochami jestem :D Francja się nie popisała w meczu z Rumunią - najgorszy i najnudniejszy mecz jak dotychczas ;p Dziewczyny stwierdzam, że za dużo jem owoców!!! Niby to o niebo lepsze niż jedzenie słodyczy, ale w owocach są cukry proste które podnoszą poziom insluliny, która znowusz spowalnia proces chudnięcia! albo nawet blokuje go!!! Od jutra zero owoców, same warzywa! No może jedno albo dwa jabłka, a nie jak dotychczas - jabłka, mandraynki, trudkawki i banany :/ eh ciężkie 5tygodni mnie czeka! Na dodatek chyba się muszę pożegnać z wieczornymi spcerami na rzecz piłki nożnej :(

No dziewczyny ważyłam się :) Dalej 59 kg czyli nie jest źle. Ja dzis z moim Misiem kibicowałam Holandii :) Bo mój ukochany lubi drużynę Holandii :P Do jutra piękne Kociaki :D

Ja tam wolę Włochów :D Holandia to dziś tylko kupę szczęścia miała, bo Włosi dużo lepiej grali ;p dziewczęta zaczęłam dziś A6W co bardzo mnie cieszy i raduje :D a teraz idę spać, dobranoc ;*

Hejka! Wczoraj zrobiłam sobie jeden dzień ala dieta kopenhaska- tzn. na śniadanie wcięłam jajka, na obiad warzywa i pierś z kurczaka, a na kolację grejpfruta z kefirem. Postanowiłam, że jeden, dwa dni w tygodniu będę sobie robiła taką jednodniową kopenhaską :) Świetnie się czuję. Dziś rezygnuje z 8 min ABS, bo sobie coś ostatnio naciągnęłam i mnie boli pod pachą ;P Dziś zrobię mój 40 min pilates ;) Pozdro! Miłego dietkowania Dziewoje :)

Gość Niezapominajkaaa
hej:) u mnie bez nowości :P ja też jem za dużo owoców :/ hmm może dlatego nie chudnę... nie wiem :/ ale nie poddaje się ;) pozdrawiam i miłego dnia życzę :*

Czesc dziewczyny :) Ja wczoraj bylam grzeczna i nie zjadlam generalnie nic zakazanego. Naluskalam sie za to duzo pestek z dyni, wiem,ze na pewno sa kaloryczne,ale sa lepsze niz chipsy. Ja lubie cos jesc jak czytam ksiazke. Dzis na sniadanko maly jogurt naturalny z platkami owsianymi, otrebami, jablkiem i ziarnkami slonecznika. Zjadlam to dwie godziny temu a ciagle czuje sie pelna :) Moze to tez przez to,ze jest tak cieplo na dworze a wiadomo jak jest cieplo, to sie tak jesc nie chce.

Cześć laseczki :D Ale dziś pięęękny dzionek, wybiorę się na dłuuugi spacer (spalone kcal + opalona buzia = :D) Już od 2 tyg połykam 2 łyżki siemienia lnianego codziennie i powiem wam, że przemiana materii znacznie mi się poprawiła! Co tam u was dziewczęta? :*

czarna porzeczko współczuję z całego serca :( ja dziś mam głodówkę :) hihi bo nie mam co jeść w domu :P na śniadanie zielona herbata i otręby jabłkowe :) kurcze robie się smukła :D

Tylko uważaj z tym głodowaniem Sirusho. :) Ja własnie wcinam obiadek marchew z groszkiem- wersja rozpustna, bo z łyżeczką masła :P oraz mintaj w sosie pomidorowym! Mniammm... Mam nadzieję, ze teraz coś zjesz Sirusho ;) Gratuluję spadku wagi :) Ja też zauważyłam wieeelką poprawę w wyglądzie, zwłaszcza odkąd ćwiczę. Jest super! Już się nie mogę doczekać jak będzie pod koniec wakacji, bo nie mam zamiaru zrezygnować z tego co sobie postanowiłam ;P

Gość Niezapominajkaaa
ja generalnie dużo zjadłam dziś :/ może nie tyle co dużo co kalorycznie... muszę teraz to jakoś spalić nie ma rady:( a hula hop po wolutku zaczyna mi już wychodzić, nie poddaje się :D

Ja zjadlam cztery male kromki razowego chleba z serem i sobie zrobilam z tego tosty. I wypilam kawe z cukrem i mlekiem. A i zjadlam takiego malego herbatnika,ale mial tylko 19 kalorii- sprawdzilam :)

Porzeczko właśnie jestem po obiedzie :D Zjadłam talerz zupy szczawiowej z dwoma ziemniakami. Mam nadzieję że mi nie odwali na kolację i nie zamówię pizzy (wypłata narzeczonego)...

jestem z siebie dumna bo troche dzis poćwiczyłam niestety całkiem sporo dzis zjadłam, podejrzewam ze to przez ten mój długi weekend. Organizm przyzwyczaił sie do wiekszej dawki i teraz domaga sie swojej dawki ;-) musze nad tym zapanować hihihi buziaki

właśnie a6w przed chwilką zrobiłam! dzień 2 :D brzuch boli jak jasna cholera za przeproszeniem ;p muszę przestać spoglądać w lustro codziennie i mierzyć się co drugi dzień, bo to żadnego efektu nie przynosi ;P

Gość Niezapominajkaaa
Bootylicious ja Ci gratuluję tej a6w :D bez kitu też mogłabym ale jakoś tak nie mam siły :( ja na razie tylko moje brzuszki. poszukuję wagi żeby się zważyć :D bo już chcę wiedzieć... a wiecie co widziałam dziś mojego ex jak ślicznie wyglądał myślałam że podejdę do niego ale nie ujawniłam się więc on mnie też nie widział. chciałabym się odezwać do niego mimo że wiem że nie powinnam, nie mogę, ale tak ciężko mi żyć bez niego... eh na smuty mi się zebrało. aha i podsumowywując dzień co do jedzenia - kicha i porażka :/

Niezapominajka mam nadzieję, że widok Twojego ex tylko zmotywował Cię do dalszej walki z tłuszczykiem!! Dobrze, że nie podeszłasz ;p ujawnisz się kiedy już osiągniesz wymarzony cel :D!!! Wczoraj w nocy miałam kryzys!!! Zjadłam 4 mandarynki, banana i 4 delicje!!!! Jestem bardzo zła na siebie :( Oby dziś mnie taki napad nie dopadł!!!

hehehehe :D zjadłam wczoraj pizzę :D i niby powinnam byc zła ale nie jestem bo zauważyłam pewna zmianę. Zawsze po zjedzeniu pizzy brzuch powiększał mi się trzykrotnie, natomiast tym razem nic!!! Czyżby przemiana materii się poprawiła ?? Jak Wy to rozumiecie ?? Teraz jem sobie schłodzonego arbuzika mmm pyszota :D

Czesc dziewczeta :) Ale dzis zaspalam. Obudzilam sie 10 po 8 a na 9 mam do pracy. Spoznilam sie tylko 15 minut wiec to nie tak zle :) Na sniadanie z braku czasu zjadlam tylko special K z chudym mlekiem.