Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krawatka_mała

wakacyjne staranka

Polecane posty

Gość krawatka_mała

Witam, czy ktoraś też odkłada staranka na wakacje? na urlop gdzie bedziemy wypoczywać.... wiadomo że tak nie od razu ale może będzie dobrze zaczać :-)

ja miałam zacząć w sierpniu, ale ... udało się wcześniej i teraz trzeci miesiąc kończę ;) powodzenia w starankach!!!!

mała agatka - no to gratulacje krawatka a ty_mała a ty? czerwiec, lipiec sierpień? Skad jesteście?

Gość krawatka_mała
ja sierpien - jestem z Wawy

czesc dziewczyny...czy moge tez sie do was dolaczyc?? ja zaczynam staranka od czerwca...pozdrawiam

ja planuję od lipca - akurat na urlopie będę miała dobre dni do tego - ale u mnie nie wiem co będzie - mam niedoczynnośc tarczycy ale wyniki są OK wiec nie powinno być problemu zobaczymy

no ja zaczynam od czerwca ale najwieksze staranka bede w sierpniu na urlopie...:D bede wtedy szalec...:D

no to prawie jak ja ;-) mnie już chyba wszystko jedno - jem kwas foliowy juz 4 miesiace czy 5 ale staranek jako takich nie było - teraz zaczniemy ... meczy mnie tylko jedna rzecz - przebywam duzo w towarystwie palaczy :-( powiedziałam ze jak juz bede w ciazy to pogonie ale na razioe prosze zeby nie palili - a oni maja to w nosie - - moj mąz powoli rzuca ale czasem mu sie zdarzy wypalic góra dwa ehhh z facetami

witam, ja co prawda juz staranka zaczelam, ale narazie sie nie udaje pozdrawiam 🌻

Dziabong ja juz rok staram sie o dzidzie...w sumie te staranka nie byly az tak intensywne ale teraz zamierzamy sie porzadnie postarac...folik biore juz od roku...

CYTUJĘ Kilka słów o sobie: mój kochany aniołek czuwa teraz nade mną i już zawsze będzie czuwał, a ja w życiu o nim nie zapomnę.❤️ brzmi smutnie

dziewczyny moze zrobimy sobie tabelke ktora sie stara od kiedy a ktora juz jest zaciazona...:)co wy na to??

Gość Mama kochanego synka
Cześć! Tak w ogóle to na wstępie życzę powodzenia w staraniach. Ja się właśnie zastanawiam kiedy najlepiej rozpocząć starania. Mam synka, który urodził się w grudniu i przyznam, że marzy mi się już drugie dzieciątko (chciałabym małą różnicę wieku), ale z drugiej strony chciałabym choć na chwilę wrócić do pracy (bo pracuję) i nie wiem, czy rozpocząć starania w lecie, czy np. zimą, lub wczesną wiosną. Moje dziecko jest zimowe i myślę w sumie, ze to dobry czas na urodzenie dziecka. Dziewczyny, a Wy macie już dzieci??

do Mam kochanego synka- gdyby nie to ze poronilam ciaze to mialabym teraz 5 miesiecznego dzidziusia...:(ale bardzo chce miec dziecko nie tylko jedno...dlatego czas zaczac porzadne staranka...:)zebym jak najszybciej mogla sie cieszyc urokami macierzynstwa...

Gość Mama kochanego synka
Malutka_mg, bardzo mi przykro. Nie umiem wyobrazić sobie bólu po stracie i nie chcę potrafić. Ściskam kciuki za Ciebie, na pewno się uda!!! Mnie też marzy się w sumie dwójka, a może nawet trójka, choć wiem, że to nie takie proste. W pierwszej ciąży wystapiła u mnie cukrzyca ciążowa, więc prawdopodobieństwo, że wystapi w każdej kolejnej ciąży też jest, jest też ryzyko, że przy wielu ciążach cukrzyca może zostać.... Miałam też zagrożenie porodem przedwczesnym (rozpoznane w 33 tc), ale wszystko się udało i Maleńki urodził się w 39 tc. Obciążenia jakieś są, ale mimo to marzy mi się co najmniej dwójka:)

witaj otulona :-) jak tam? sprawy wagowe? osiągnelaś? ja się poddałam :-( nie idzie to u mnie normalnie :-( malutka - 6.10.2007.- slub :-)

ja bym chciala miec swieta trojce...ale na ile Bóg pozwoli to nie mam pojęcia...jedno dziecię juz mi zabral ale nie mam mu tego za zle...wiem ze teraz moj aniolek czuwa nade mną i i bedzie czuwał nad moimi starankami...

dziewczyny jest nas tu juz troche...mam nadzieje ze nie dlugo zalozymy topic dla zaciazonych...:) trzymam za nas wszystkie kciuki...

no pewnie...najważniejsze żeby za dużo o tym nie myślec bo staranka na nic sie zdadza...cos wiem na ten temat...:)

a takie pytanie? macie jakąs diete? wiecej warzyw owoców ryb... bierzecie coś innego jak kwas foliowy?? porobione badania? jak tak to kiedy??