Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

8Ada9

biały grudkowaty śluz?? czego to mogą byc objawy??

Polecane posty

hey mam pytanie, czytalam troche o tym sluzie wszedzie pisza ze albo jest to objaw ciazy, bo w ciazy podobno ma sie biale uplawy albo lekkozoltawe i gęste albo jakiejs infekscji lub grzybicy. Zauwazylam taki sluz u siebie nie jest rozciagliwy tylko gesty i bialy, troche grudkowaty ale zapach ma normalny. Nic mnie nie swedzi ani nie piecze wiec zadna infekcja to nie jest. Dzis mam 13 dzien cyklu i powinien od 2 dni pojawic sie u mnie sluz plodny.. wczesniej juz pisalam ze piersi juz mnie bola 3ci dzien, podbrzusze tez troche pobolewa a dokladniej to lewy jajnik.

Gość yyyyyyy25
to znowu ty;)

no bo tam jakos nie chcialyscie ze mna pogadac:P

eeej co jest z wami :( myslalam ze to dosc interesujacy temat :(

Gość ajt
grzybek kochanie. zapraszam do ginekologa.

Gość masz grzyba

Gość koleżanka75
grzybica nie ma specjalnego zapachu, to rzęsistek ma przykry zapach albo drożdżyca, która rozwija się na grzybku :O

Gość koleżanka75
w ciąży byłam 4 razy i uwierz mi, śluz nie jest jej wyznacznikiem :O

to stan grzybicowy, mozna sie zarazic wszedzie, basen, toaleta, niedoprana bielizna.... musisz isc do lekarza, jak masz faceta to on tez musi sie leczyc bo infekcja bedzie powracac.

nie twarozkowa, jest normlany tylko ze bialy i troche gesciejszy

niunia testu nie moge teraz zrobic tak sie sklada, bo robi sie go zazwycza jak sie @ spoznia i do tego czasu mam zamiar zaczekac z testem zeby wynik byl prawidlowy

Gość ZALAMANA...
MI SZYKJKA MACICY BARDZO NAPUCHLA ALE SZCZYPIE MNIE

Gość koleżanka75
Ada biały gęsty śluz nie jest objawem ciąży!!! Czy Ty rozumiesz co się do Ciebie pisze? Pewny ojaw ciąży to ustanie miesiączki wraz z pozytywnym testem ciążowym najlepiej z krwi. Rozumiem, że chciałabyś być w ciąży i sobie wkręcasz, tak?

a jednak tu:) dziwne ze laski w ciazy mialy taki sluz

Gość koleżanka75
a bóle podbrzusza mogą występować w grzybicy pochwy i przy nadżerce, także lekarz cię nie ominie. Co do bólu piersi to jest to normalne w środku cyklu, przed miesiączką itd. Zależne to jest od hormonów i wielu innych czynników. Zresztą co ja ci będę tu pisać. Sięgnij po jakiś podręcznik czy poszukaj na portalach medycznych. Fora to nie miejsce do czerpania wiedzy tylko do pogadania i wymiany poglądów. Wiedzy tu większej nie zdobędziesz.

wiem przeciez ze piersi bola przed miesiaczka mnie zaczly bolec prosze Ciebie ponad 2 tygodnie przed planowana @ a stosunek odbywalam 7dnia cyklu bez zabezpieczenia

to i tak jeszcze za wczesnie wole sobie zrobic 2gi dzien po terminie @ jezeli ta oczywiscie nie przyjdzie

dalej myslicie ze to grzybek? i ze sie nie znam? te zdanie akurat skopiowalam z forum ginekologicznego

no nie wiem gdyby mnie swedzialo albo pieklo albo mialam bym serowata konsystencje to pewnie wybralabym sie do gina... zalamana bedzie dobrze zobaczysz :) moze to poprostu jakies zwykle bakterie a nie odrazu grzybek :)

ja poczekam do terminu @ tak czy siak do giny musze sie wybrac :) mam nadzieje ze @ nie przyjdzie :P

ok ja mykam :) zajze tu jutro zobaczyc czy moze ktos sie ze mna jeszcze podzielil jakimis newsami :) Dobranoc papa:*:)

Dobranoc :* Laska jak masz serek to szybciutko do gina. Tym bardziej, że Cię swędzi khem. To na bank jakaś infekcja, grzybek. Ale nie pękaj. Wyleczysz i zapomnisz. Tylko musisz dbać o siebie, bo to oznacza, że możesz już mieć nawroty. Niektórzy mają tak, że jak już raz im się przydarzył grzybek to potem co jakiś czas powracał. Dlatego przeczytać na ten temat sporo, a potem się dostosować. Aduś jak Ty pokazalaś ten śluz to chyba może to być ciąża, ale nie musi. Albo po prostu masz dni płodne lub niepłodne. Jeśli masz grudkowaty to raczej niepłodne, ale na tym zdjęciu był trochę inny, więc możliwe, że płodne dni. Ty sama najlepiej znasz swoje ciało. A ciążę to byś pewnie wyczuła. Chociaż moja znajoma była w ciąży i dopiero w piątym miesiącu się dowiedziała. Bywa.

to wlasnie jest sluz nie plodny, a ja juz od kilku dni powinnam miec plodny dzis 14 dzien cyklu sluz jest ten sam tylko troche go przybylo

odswiezam moze ktos bedzie chcial sie wypowiedziec jeszcze

Gość Sandrunia25
Już pisałam,że to wygląda na grzybicę. Owszem w ciąży śluz się zmnienia ale dopiero w poźniejszym okresie a nie w perwszych dniach. Najlepiej zgłosić sie do lekarza.