Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szukanie dziury w całym

Kafe - nasz świat równoległy

Polecane posty

Szukanie, jak Ty sympatycznie odwracasz kota ogonem :-D btw, Twój kotek lubi pszczółki to pewnie i kwiatki, narcyze, błwatki ... ;-)

Kot się sam odwraca ogonem a nawet wokół niego samego. I nie może być pewności co do "jego" samczych/samiczych cech. Niech umownie będzie to "kot" :) Bezpłciowość jest w tych czasach często spotykana wśród ssaków, a pomiędzy ssakami zpod zaku homo ;) sapiens szczególnie ich wiele... Wieczni chłopcy i zniewieściali młodzieńcy ściagają się w życiowym wyścigu z męskimi kobietami i małymi dziewczynkami w średnim wieku. Pięknie jest :) I pogoda przecudowna...

gdybym była męską kobietą to już by mnie chyba ktoś uświadomił, czyli zostaje ten średni wiek 😭 ;-) dobrze przynajmniej, że kotek w związku ze swoją koto-niewiadomo nie powiniem mnie dyskryminować, bo pewnie się nie uprzedza i każdą/ego akceptuje :-D ;-)

tzn. mam nadzieję, że gospodarz, Czarownica. Kolorek, agiie, złośliwka, sumienie, wredny i inni też mnie tu akceptują i nie dyskryminują, a nie tylko nefrytowa kotka/ek :-)

Przecież nie wiadomo, do jakiej z wyżej wymienionych kategorii się "kotek" zalicza... Może np. 12-letni stary samiec bawić się jak półroczny psotnik, albo dwuletni młody i zdrowy "kocurek " leżeć tylko na piecu zamiast polować na "myszki". :D Wiek tu nie wielkiego znaczenia. Jedynie w zestawieniu z ogólnie przyjętymi w danym stadzie "średnimi" wzorcami zachowań można określić, czy dany osobnik "odstaje" od większości. A szczerze mówiąc - każdy lubi podkreślać własną indywidualność... Czy wyjście poza schemat poprawności nie jest malownicze? http://pl.youtube.com/watch?v=PsPczp5uVzU&feature=related

:-D :-D :-D ależ mnie ubawiłeś wklejając ten link do tańczącej babci! :-) tylko kurcze, ja lubię tańczyć, i co to będzie jak mi na stare lata jakiś odchył wyskoczy? ;-) ;-)

oglądam trzeci raz :-D :-D i z całym przekonaniem - w razie odchyłu będę jakieś 87% lepsza :classic_cool:

Odchył? Od razu rozgraniczmy: 1. Robienie z siebie "na siłę" młodszym, piękniejszym czy jakikolwiek inny sposób na "oszukanie" kalendarza czy "norm" danego środowiska. Ważne: norma to nie kierat, ale np. ciężko zaakceptować przystojnego, dobrze zbudowanego, inteligentnego, naj, naj, naj faceta - ubranego w najlepszy garnitur - stojącego na plaży nudystów, podczas gdy kobiety wokół są nagie. Tak samo śmiesznie sztucznie wygląda sylwestrowy bal naturystów odbywający się w klimatyzowanym, zamknietym klubie, gdzie przy wejściu sytoi ubrany w uniform ochroniarz. Zwracałem uwagę na Ibisza - obecnie jego image nastolatka jest dla faceta po 40-tce trochę dziwaczny, bo wygląda nienaturalnie. 2. Kiedy ktoś robi coś z pasji - jest w tym autentyczny - nie ma mowy o śmieszności... Raczej w większości ludzi budzi to w głębi duszy zazdrość, że oni nie są do czegoś takiego zdolni - brak odwagi? Nie! Brak prawdziwego luzu i bycia sobą bez względu na zdanie innych. Tańcz, pola, nawet jako 100-latka , jesli tak ci dyktuje wenętrzna radość życia:)

Gość smiesznosci smiesznosci
Kiedy ktoś robi coś z pasji - jest w tym autentyczny - nie ma mowy o śmieszności... Raczej w większości ludzi budzi to w głębi duszy zazdrość, że oni nie są do czegoś takiego zdolni - brak odwagi? Nie! Brak prawdziwego luzu i bycia sobą bez względu na zdanie innych :O

wiadomo, że to był żart z tym odchyłem, ale ogólnie mam zamiar być w dobrej kondycji całkiem długo :classic_cool: i wydaje mi się, że potańcówką w klubie emeryta nie wzgardzę :-D P.S. wciąż mamy tutaj stałą widownię :-D

Gość nie stala a z
doskoku zlotko:D

Gość nie stala a z
mniamaj, mniamaj, potem bedziesz sie odchudzac:)

Zawsze miałam problem z ludźmi i moim luzem (czy też swobodą/dzieckiem we mnie). Srasznie sie to nie podoba.I wiecznie te uwagi: nie wypada:O Nie wypada śmiać się na głos na ulicy, nosić mini po 40stce.... same głupoty. Kicham na to:P:P:P:P

Gość nie stala a z
:D tak trzymaj kobieto....po 40-scte???? no to rzeczywiscie:D czas spowazniec

Gość nie stala a z
na trupa ne licze:D baw sie skoro daje ci to radosc zycia🖐️

Nefry, ja się nawet nie zastanwaim, czy wypada, czy nie... chyba jakoś intuicyjnie działam i jakoś nie przypominam sobie, zebym czuła się gdzieć embarrassed :-D a np. w jednym kraju widzywałam 60-latki w bardzo krótkich szortach i NIKT się za nimi nie oglądał kobietę robiacą zakupy w piżamie (duży supermarket) też widziałam i dwie laski w bikini na ulicy, akurat padał lekki deszczyk, w poblizu nie było plaży.. no chyba, że jakiś basen, ale też wątpię :-D

Gość nie stala a z
ten kto kocha zycie, ma gdzies to, co gadaja inni. zyce cholernie kruche i krotkie, berzmy z niego ile sie da:) oooo i mam to gdzies, co ktos o mnie mysli. pyrka mnie to...

Gość ja widziałam dwie
45-50 latki na motorach,w skórzanych spodniach i kurtkach,długie włosy-bomba:D nie znoszę tych bab po 40 które wszystkie odcinają włosy "na doniczkę" bo w tym wieku tak wypada i wyglądają jakby uciekły z koła gospodyń wiejskich:o

Gość nie stala a z
no wlosy na doniczke sa dobre:Dsama mam takie, tylko kolka gospodyn nie ma:(

Gość nie stala a z
to se ide poszukac tych kolezanek od rozanca🖐️ laski

"45-50 latki na motorach,w skórzanych spodniach i kurtkach,długie włosy-bomba" Jak to wynika z ich zainteresowań, bo się na siodełku wożą od 20-tki i mają styl moto w sobie - to niech się wszyscy oburzeni pocałują w we własną, skrytą pod poprawnym strojem d... Ale.... Jak pani całe życie pracowała za biurkiem w garsonce, a poznawszy faceta z motorem - aby mu się podobać - przybiera dla siebie sztuczny styl - to sie rzuca w oczy i jest śmieszne. Niestety.

Gość skutecznie wszystkich
ale jak wdze, nie was sio, sio, sio, bo was zanudze:D

Gość ja widziałam dwie
nie wydaje mi się:) takie przebieranki to raczej gówniary uprawiają-ale wszystko jest możliwe:) ja uważam że wyglądały zajebiście

niektóre staruszki i staruszkowie wygladają naprawdę sympatycznie - wydaje mi się, że jeżeli tak myślę o jakiejś starszej osobie to na pewno - jak to się mówi cliched - jest ona sobą :-)