Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szukanie dziury w całym

Kafe - nasz świat równoległy

Polecane posty

szukanie zaraz z rozpędu pół kafeterii wkleisz:) :P

..... dzięks za link, jakoś nigdy nie miałam weny twórczej do szukania jego wypowiedzi.... jednak zadziwiające jest to,że ludzie jeszcze o nim tak długo pamiętają :) .... 2008, tak?

ike "zaraz z rozpędu pół kafeterii wkleisz" To błąd skryptu kafeterii, że wklejapowiększoną stopke na końcu wypowiedzi Ty też wbijasz ten swój nieszczęsny nóż w plecy swoich postów :)

szukanie ale ja wiem, że po wpisaniu kodu wkleja się "wielka stopa" ja mówię o wywlekaniu dawnych "brudów" :P

Ty też wbijasz ten swój nieszczęsny nóż w plecy swoich postów raczej czekam aż pewne osoby pocałują mnie w wiadome 4 litery

omasz... ten wasz komiczne, to się nawet w 2007 r....odchudzał :) dzielny chłopak... no i ta...nefrytowakotka ma taką samą stopkę, jak ma teraz Sami :) ...

raczej czekam aż pewne osoby pocałują mnie w wiadome 4 litery nie chcę być niegrzeczna .... ten komiczne już podobno nie bywa na kafe... raczej, niepotrzebnie ike czekasz :)

nie ma problemu kretynko ty go możesz wyręczyć

"raczej czekam aż pewne osoby pocałują mnie w wiadome 4 litery ike, a nie mogłybyście tego zrobić sobie jednocześnie? :) To o wiele przyjemniejsze! Zalogujcie się obie i do dzieła! To jak "Powiedz.to" tylko bardziej hmmmmmm namacalne, że tak się wyrażę:) ************* http://www.pocalujmniewdupe.pl/ *************

ike, a nie mogłybyście tego zrobić sobie jednocześnie? nie, nie mogłybyśmy:) pozostaje ci nadal oglądanie kategorii lesbian na red tubie:)

nie , nie mogłybyśmy.... hahahaa.... tchórzyca, spękaw, cykoria, cynamon.....

wiem ike, dlaczego nie możesz się doczekać tych czułości :D .... .... powinnaś w stopce zlikwidować "przy okazji" ;) powinno się tam znaleźć słówko: zawsze i o każdej porze, może wtedy byś się doczekała ;):D ...czego Ci życzę... spadam na rower pozdr. szukanie ;)

głupia pindo po pierwsze nie chodzi o ciebie- bo tobie najpierw ktoś musiałby nóż rozmachać o braku możliwości dosięgnięcia moich pleców nie wspominając ( bo na to jesteś za mały pikuś) a gdzie ci jeszcze do mojej dupy po drugie spróbuj choć raz zinterpretować coś właściwie ostatecznie przebywanie z osobami inteligentnymi do czegoś zobowiązuje

takie jak ona zasługują sobie tylko na popłuczyny

P.S. Szukanie, dzięks, mam ciekawsze zajęcia, niż ratowanie sfrustrowanej ike :) :)

Gość komiczme
1.08.2007 - Było 93,199 kg 15.09.2007 - 93,198 kg 15.10.2007 - 93,197 kg cel - 93,196 kg cel 2 -93,195 kg!!! "Wiadomym jest jak wiele My i Nasi zawdzięczamy baśni o Chrystusie" Brak okazji, odwagi, ochoty - powody niejednej cnoty.

Gość Szukanie dzióry w całym
Szukałem Ciebie tyle lat, bez Ciebie pusty był mój świat. Teraz inna już mi ssie, już nic tak nie liczy się.

Gość nie obrazaj sie dziecino!

Gość przyjdzie czas ze zrobisz dla
mnie wszystko

Gość ciezko Was zadowolic
😭 🖐️

widać nie umiesz znaleźć naszego punktu G

szukanie nie wstydź się pisz czarną czcionką :)

Gość zdesperowane pilote awionetki
kafe milosc jest do doupy :P

Gość eehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Pomarańczowi przeżywają trudne chwile....jak nie wiesz czy to jest TO to ją poznaj dogłębnie tylko raz. :classic_cool: :D 🖐️