Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justa21

ODCHUDZANIE Z LINEĄ , kto zaczyna ze mną? zapraszam

Polecane posty

Gość marlencia17
justa21 ty bardzo ładnie chudniesz w 12 dni 4kg suuupeeeerr ja też bo kapuśniaczce 4kg mniej od jutra ta jajeczna tylko że dostałam okres wszystko mnie boli chce mi się jeść (w okres potrafię jeść co godzinę)no ale myślę że mi się uda wytrzymać tylko nie wiem czy przy okresie coś schudnę a może to tylko bujdy że jak się ma okres to się nie chudnie hhhhhh sama nie wiem pa pozdrawiam

Gość monika021185
Witam, od jutra zaczynam brac linee i mam nadzieje ze chociaz troche pomoze. Waze 65kg mam 170 cm wzrostu, bardzo chciałabym schudnac ok 10kg. Podajcie przepis na ta magiczna zupke kapusciana i na ktore posilki trzeba ja jesc (czy tylko na obiad czy najlepiej jak najczesciej w ciagu dnia)??? Trzymam za Was kciuki:) Pozdrawiam

2 dzien biore tabletki Linea...jak na razie nie mam checi na slodycze i tyle.

Gość gość
Światowa organizacja zdrowia (WHO) uznała i uznaje Zioła Tybetańskie za nieliczną bardzo skuteczną i zdrową metodę odchudzania i zmiany metabolizmu na szybki. Szybki metabolizm to klucz do sukcesu a najważniejsze jest odchudzanie zdrowe i skuteczne bez jo-jo zgodne z naturą organizmu. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia i 100 % jojo. Z własnego doświadczenia, jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich na odchudzanie, ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs.

Gość gość
Mogę z Tobą zacząć ale odchudzanie tylko z therm line fast. Ponieważ to ten suplement spożywam od 6 tygodni i powiem Ci żaden mi nie pozwolił schudnąć jak ten. Celulit już prawie niewidoczny