Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość steffffffffffffffff

co dostalyscie od swoich Facetow po urodzeniu dziecka?

Polecane posty

Gość steffffffffffffffff

kwiaty, cos z bizuterii?

Gość moj sie nie wysilil
tylko kwiaty ktore i tak zabral ze soba bo nie wolno przynosic :P

Gość moj sie nie wysilil
jak masz zamiar cos kupic to mysle ze jakis łancuszek skromny by byl fajna pamiatka :)

Gość Kicia_B
raz kolczyki, raz bransoletkę (ale z opóźnieniem bo zabrakło kasy)

Gość bbdgbdb
Bez sensu... jakby mało było wydatków i jakby dziecko nie wystarczało... I co to? Zapłata miałaby być?? Jeśli tak to każda będzie za mała. A i mężowi żona powinna coś dać. Czyli dziecko płacze a tu wymiana biżuterii, tak? Jakieś to dla mnie jak z tandetnego serialu typu Dynastia, a musimy pamiętać że on przedstawia rzekome życie wyższych sfer i nie z naszej kultury, gdzie mąż - bogaty pan i władca utrzymuje żonę.

Gość kasiaa_33
wierz mi, wysilil sie, ja nie dostalalm nawet kwiatka : - (( troche to przykre

Gość mała MII.
Mój mi dał 2000zł, abym sobie kupiła co tylko zechcę:) Garderobę muszę zmienić bo troszkę moja figurka się zmieniła:P

wózek pieluchy smoczki i gore ubranek :D:D:D a tak powaznie to od męza i od teścia dostaląm kwiatki... ktore smutno zwiędly na szpitalnym parapecie bo na sale nie wolno ich bylo wnieśc :) ale co tam liczy się gest i pamięć :D

Biżuterię i do teg śliczny zegarek :) ale najważniejsze dla mnie były łzy w jego oczach jak patrzy z miłością na swój cud który sam stworzył :)

Gość kasiaa_33
nie chodzi o zaplate, bo zadna z nas nie traktuje tego w ten sposób!!! tylko to mily gest. u mnie tego zabraklo.

Gość mała MII.
Zgadzam się z Hanią, najmilszym gestem było Jeg szczęście z powodu narodzin dziecka, jaki on był szczęśłiwy :D aż mnie tym zaskoczył:)

prezenty dają sobie ludzie z okzaji radosnych dni tzw świąt. urodzenie dziecka jest swietem dla rodziców i stad te prezenty :) to nie zaplata za dziecko... rownie dobrze mozna by powiedziec ze prezenty na Boze narodzenie to zapłata za to ze jestesmy ludźmi wierzącymi... a to przeciez nie o to w tym chodzi... Poporstu ludzie się ciesza i z tej radosci dają sobie upominki...

Gość mama czwórki
coraz nowszy model auta (tzn. coraz większe)

Gość majamaja
a dlaczego ktoś miałby uważać to za zapłatę? Czy jak mąż daje ci na rocznicę ślubu biżuterię, to uważasz to za zapłatę? I jakoś nie wydaje mi się, żeby to był zwyczaj rodem z Dynastii i jej pokrewnych, bo i moje babcie dostały biżuterię i mama i teściowa. O serialach nikt wtedy nie słyszał.

Niczego nie dostałam. Podejrzewam nawet, że dziwnie bym się poczuła, gdyby mi z tej okazji wręczył prezent. Ale ja taka trochę inna jestem. :D

Gość taka jakas see
moja znajoma dostala zloty pierscionek a moja mama kwiaty na wyjsciu ze szpitala mysle,ze jesli ktos nie szata kasa to kwiatki wystarcza:) mily gest:)

Gość koktajlbananowy
Kamerę - kiedyś to było coś!!!

ja dostałam podziekowania za urodzenie syna oraz czuły pocałunek:) To był najszczesliwszy dzien w moim zyciu❤️

Kwiaty :) Można było mieć w pokoju :) Ale nie zabrałam ich, bo mnie babki z sali opieprzyły, że nie wolno ze szpitala zabierać niczego, bo coś tam się zapeszy czy jakoś tak. Wszytsko jedno mi było, byłam taka zakręcona, że zostawiłam i poszłam ;)

Gość nic a nic ......
tak mi sie przykro zrobiło dziewczyny miały kwiaty piekne bukiety a ja nie dostałam czekałam cały czas potem pomyslałam ze moze w domu mi da no ale nie szkoda jak pisze to mi sie płakać che wystarczyłby malutki kwiatuszek

Gość taka jakas see
moj etz by nie ruszyl glowa wiec trzeba faceta uswiadamiac jakos delikatnie:)

Ja tez dostałam kwiaty mozna bylo wniesc do pokoju i zabralam je ze soba,pierwsze slysze zeby nie zabierac

Gość bardzo miły
prezencik. Kwiaty i biżuteria, tzn. bransoletka i kolczyki i lańcuszek. Strasznie to było mile, ze moj mąż pomyslał o mnie....

Gość nic a nic ......
wogóle miałbyc przy porodzie obiecał niestety zostal przed drzwiami byłam sama bałam sie jak cholerka a uwazam ze jakis prezencik czy tez kwiatek to takie wynagrodzenie za tyle trudu i bardzo miły gest szkoda ze moj maż tak nie mysli

Gość wielkie NIC
podwiózł mnie do szpitala, nawet nie poczekał aż wejdę do środka ... zawrócił i wrócił po 3 dniach prosto z wyprawy na ryby nie umiem mu tego zapomnieć

Gość nic a nic ......
powiedzialam mu kiedys o tym ze mi tak sie przyko zrobiło przepraszał ze nie pomyslał o tym szkoda szkoda szkoda takie cos zostaje w pamieci do konca zycia bede mu to wypominała cały czas :P moze przy drugim porodzie bedzie inaczej :P

I tak sie zastanawiam czemu nie kupił mi kwiatów-bo przeciez rodził ze mna 12 godzin:)