Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość steffffffffffffffff

co dostalyscie od swoich Facetow po urodzeniu dziecka?

Polecane posty

Gość uisad
hmm wiecie co a moj brat np nic nie dal swojej zonie...nie dlatego ze jej nie kocha czy nie szanuje...poprostu nie wiedzial ze cos sie daje..pozatym pewnie nawet nie pomyslal o tym..on zawsze o takich rzeczach nie pamieta...co nie znaczy ze nie doecenia. byl przy porodzie plakal ze wzruszenia i jest najokchanszym tata pod sloncem i kazdemu wychwala sowja zonke co mu corke urodzila...jednak jesli chodzi o materialna rzecz nic jej nei ofiarowal..i nie sadze by to zle odebrala..ja sam dopiro teraz sie dowiedzilam ze inni daja..wiec u kazdego inaczej pozdrawiam

To nawet nie o to chodzi że taki zwyczaj czy coś....poprostu miło każdej kobiecie jak dostanie np. ładnego kwiatka, o samą pamieć że facet musiał się "wysilić" i pójść do kwiaciarni. Mąż mojej siostry jak długo sie nie widzą a potem ona do niego jedzie (on pracuje w UK) to zawsze na nią czekają kwiaty, a u mnie niestety jest tak że o urodzinach, imieninach itp mój mąż nie pamięta a jak ja mu przypomne to mówi "oooo....zapomniałem, wszystkiego najlepszego" i tyle. Ehhh faceci.

Hmmmm,mój mąż tez jest najkochanszy na swiecie,rodzinny,oddany,po prostu cudowny,ale jakos nie ma w sobie spontana-obdarowywacza:P i absolutnie nie przyszłoby mi do głowy miec mu za złe ,ze dom nie czekał na mnie ustrojony kwiatami,a on sam nie czaił sie z jakims suprajsem dla matki swych dzieci:D:D:D Jestesmy parą bardzo luzacką i tak około 2 miesiace po urodzeniu Kuby przechodzilismy obok Douglasa i mówię do mojego :O!!!A nie kupiłbys mi tego perfumu? No wiesz mozna by przyjąć ze to DLA NAS z okazji urodzenia się syna,dla MNIE bo chce tym pachniec dla CIEBIE:P Ale to tak wyszło tylko,jakiegos specjalnego prezentu mój mąż nigdy nie wyszukuje,bo nie bardzo umie,bez względu na rangę "ważności" sprawy:D POZDRAWIAM:)

ja dostałam kwiaty tylko moment nie fortunny bo przyniósł je jak wychodziłam z małym ze szpitala...ale jestem jędzą , i powiedziałam \"co mam sobie je w buty wsadzic \" kurcze wstyd mi i żałuje do dziś że to powiedziałam bo widziałam jak się cieszył...no cóz hormony \"po ciążowe\"... ;)

Gość co jeszczeeeee

Gość ale ..
mu dowaliłaś:D:D:D

Gość noooo niezle

Gość kovessa
podnosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nic nie dostalam
nawet nie wiedzialam, ze powinnam :P

Gość Justyna30
A ja mam wspaniałego męża, nie dość,że wysłuchiwał moich szlochów podczas porodu to jeszcze otrzymałam piekny prezent-srebrną biżuterię.Kocham go poprostu za to,że jest.:*

Gość jkhkjhjjhhf
podnosze

moja mama jak urodzila mlodsza siostre to wzieli kamerzyste zeby ich nakrecil jak wychodza ze szpitala, itp i na filmie widac ze moj tata czekal na mame z ladna czerwona roza:) a jak mama nas urodzila to tez chyba mamie kwiatka dal:)

Gość poporodowka
nic nie dostalam, powiedzial tylko, ze moge gprosic o co zechce, a ja tylko marzylam o glupich kwiatach... nie poprosilam o nic, duma i honor...

łezkę wzruszenia na widok syna i bukiet róż :) a dziś - radość z ich wspólnych chwil, kiedy dom wypełnia śmiech młodego :)

Gość Ja dostałam łańcuszek
bardzo delikatny z pięknym ozdobnym, aczkolwiek w nowoczesnej formie krzyżykiem. Ten prezent czekał na mnie w domu i dostałam go, gdy mąż przywiózł synka i mnie ze szpitala tuż przed Świętami Bożego Narodzenia w ubiegłym roku:)

Gość no mój mąż wykazał pomysłowość
bo dostałam firmowy zegarek sprowadzony specjanie ze stanów, który kiedys sobie wypatrzyłam na necie i sie "zakochałam" ale szkoda mi było kasy i nigdy bym go sobie nie kupiła:) A tu po porodzie prezent:) Zaniemówiłam z wrażenia. Fajnie mieć taki prezent bo zawsze bede pamietać ze dostałam go właśnie z okzji urodzenia dziecka.

Gość no mój mąż wykazał pomysłowość
no i oczywiście ogromny bukiet czerwonych róż, równiez przyniesiony do szpitala:)

Gość ++++++++++++++++
bukiet czerwonych roz , futro z norek takie jak zawsze chcialam a na roczek malego maly zabawki a ja zegarek gucciego mam wspanialego meza .

Gość mama smoka
ja nie dostałam nic:( Smutne ale nic a nic

Gość ------------------tak tak
moja mama dostała piękny dom z ogrodem tatus odebrał nas ze szpitala i zawiozl mame do nowego domu byla zaskoczona .

Gość poporodowka
a ja dostalam chyba najbardziej oryginalny prezent, ciagnik siodlowy z naczepa, nowy zestaw, mamy firme transportowa wiec moj uznal, ze bedzie rozwojowa :classic_cool: na szczescie nie musze tym jezdzic:D:D:D pozostane przy wozku dzieciecym

Gość poporodowka
oooooooooooooooooooooooooo, czytam i widze, ze jest nas wiecej, chyba jak to ktos powiedzial, czas sie zaczernic:classic_cool:

Gość 04.03.1986
hmmm, ja nic nie dostałam... bo mój mąż była przy mnie cały czas.... od narodzin syna aż do wyjscia ze szpitala :) (mielismy wspólny pokój) i to dla mnie był największy prezent. :)

Gość 04.03.1986
mój mąż był :)

Gość a ja dostałam ...
mnóstwo uśmiechów , buziaków i łez szczęścia i jeszcze więcej miłości ... prezenty materialne to częściej dostaje bez okazji :)

Gość mama Olka
ja tez nic nie dostalam. az plakac mi sie chce. najgorsze jest to ze pewnie mu to za jakis czas wypomne i to ja wypadne na jedze i wypominacza, a on na niewiniatko.

Gość mama Olka
a i przy porodzie tez go nie bylo, bo ku radosci upartym tesciom byla cc

Gość klikam ile wlezie
ja dostalam bon na zakupy w sephorze i piekna bransoletke z apartu:)

ja nic nie dostałam. Pierwszy raz słysze ze powinnam cos dostac;-) ale owszem byłoby miło choc i tak budżet rodzinny nie pozwoliłby na jakis spory prezent.