Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość steffffffffffffffff

co dostalyscie od swoich Facetow po urodzeniu dziecka?

Polecane posty

Gość Nati2013
Nasza myszka urodzila Sie o 4 rano, chlopak poszedl o 8 do domu i wrocil do nas Po godzinie z pieknymi 2 ramkami ze swierztko wydrukowanymi zdjeciami naszej coreczki i naszymi :) pieknie to przygotowal w ciagu 1 godzinki ja bylam zachwycona i szczealiwa byl tez bukiecik kwiatkow i caly ogrom milisci. Nie zawsze licza Sie te materialne rzeczy =)

Gość gość
A powinno się coś dostać? :) Ja dostałam drogi krem wyszczuplający i gorset zebym szybko wrociła do formy :) i wcale się nie obraziłam

Gość gość
czarne perly: naszyjnik, branzoletka i kolczyki.

Gość gość
20 róż, 6 słonecznikó, złotą bransoletkę

Gość gość
bukiet 23 róż za każdą godzinę porodu oraz pierścionek z diamentem, przepiękny, aha, na parkingu jak wyszliśmy ze szpitala stała nowiutka alfa romeo julietta zapakowana w czerwoną kokardę z napisem matce mojego dziecka, najpiękniejszej kobiecie na świecie ;) Cały personel wyszedł zobaczyć i wszyscy płakali z zachwytu albo z tego, że sami takiego nie mają, czekali aż odjedziemy ;))) I o nic nie musiałam prosić ani naprowadzać na pomysł, kocham cię skarbie najbardziej na świecie :*

Gość dostalam syna
Mialam c****** przewiezieniu na sale przyniosl mi go :) to mi wystarczylo.

Gość gość
Piekny pierscionek zloty z duzym kamieniem przypominajacym mi ten wspanialy dzien I 2 paczki ktore moglam zjesc po urodzeniu haha na ktore mialam straszna ochote :) oczywiscie ze powinien cos dac on byl ze mna I docenil moj trud :)

Gość gość
Dostałam książkę "10 przykazań matki Polki" i słoik kiszonych ogórków.

Gość gość
Ja was przebije. Mój mąż kupił mi działkę na księżycu, dla naszych dzieci, nie ma nic bardziej romantycznego, kiedyś tam pojedziemy mam nadzieję już niedługo. kocham cię Marku :*

Gość gość
dostałam przepiękną kolię i laptopa w moim ulubionym kolorze, kocham cię misu :)

Gość gość
Hej, czytam ten wątek i się zastanawiam co ja dostanę od swojego misia, już nie mogę się doczekać, chciałabym pierścionek, diamenty są takie piękne.... ach rozmarzyłam się ;)

Gość gość
Ja dostalam tylko drobna kwote na male wydatki: 20 tys. - poszlo na torebke, ale juz mi sie znudzila bo mam ja juz 2 miesiace, no to ile mozna!

Gość gość
kwiaty i duuuuzo wsparcia bylo mi bardzo ciezko po porodzie, porod trwal 20 h i zakonczyl sie cesarka, i dziecko i ja w kiepskim stanie (zakazenie wewnatrzmaciczne), ja zero pokarmu, dziecko bez odruchu ssania wiecznie zaplakane z glodu,otumanione lekami, ja tak samo. meza silą o 22-23 wyganiali i wracalo 6 rano i tak przez 9 dni pobytu w szpitalu:) przy porodzie tez byl i wspieral,kochany jest <3

Gość gość
ja p******ę, to Wy nawet rodzicie za prezenty? patologiczne materialistki:O

Gość gość
ale dno, ja po prostu nie chcę być matką i żaden laptop czy naszyjnik by mi tego nie wynagrodził, nie jestem jego k***ą,jak Wy, żeby za seks czy poród dostawać kasę. a gdybym chciała być matka to tym bardziej na ch*j prezent. mój dostałby w pysk, gdyby rzucił mi kasę za seks czy za poród, bo co to k***a ma znaczyć?:O grzeczna suczka dostaje nagrodę?:O

Gość gość
ja bym chciała taki śliczny zegarek, który widział ostatnio na wystawie u w.kruka, nie był aż tak drogi, ok 3 tysiące.... da się jeszcze przeżyć ;) Jak dać znac mężowi, ze taki właśnie chcę, ale bez "idź i kup mi", jeszcze trochę czasu zostało, proszę, poradźcie coś? Inne matki padną z zazrości na porodówce ;)))

Gość gość
tym bardziej, że jak poronię to zegarka nie dostanę, więc może na wszelki wypadek zacząć szukać innej okazji, bo się źle ostatnio czuję:O

Gość wirillla
nie widzę nic w tym złego, że mąż daje prezenty na porodówce, to chyba miłe prawda i oznaka sympatii. W końcu kobieta natrudziła się nosząc to dziecko, a poród do łatwych nie należy. Ja też chcę zegarek, przeglądam włąsnie na stronie apartu, tylko nie wiem czy mój jest zaznajomiony z tym zwyczajem, jak nie to lipa będzie, chciałam mu wprost pokazać co chce, bo pierścionków już mam dużo, teraz chce zegarek.

Gość gość
kobiety wy się tak nie nakręcajcie z tymi prezentami, bo one zobowiązują pechowiec.gif jak pisałam wcześniej, mój z każdym kolejnym dzieckiem zmieniał mi samochód na większy jezyk.gif niby fajnie, nowy samochód co kilka lat to luksus (ale stać go to niech se wydaje swoją kasę na co chce). Tylko, że teraz mam już auto siedmioosobowe przy sześcioosobowej rodzinie (on ma sześcioosobowe pechowiec.gif ) i wiem co się święc***echowiec.gif . Zaraz będzie gadanie i błaganie o kolejne maleństwo, bo on tak kocha dzieci, ich śmiech, zabawy w ogrodzie itd. Z tym trzeba uważać oczko.gif . x patologiax100000000000000000000000000000000000

Gość gość
wirillla - jak nie chciałaś tego dziecka (bo on musi to Tobie wynagrodzić) to trzeba się było zabezpieczać. trochę honoru

Gość gość z 1312
To nie ja pisałam o tym poronieniu, jestem pewna, ze nie poronię, więc zegarek mam jak w banku ;))))

Gość wirillla
Bardzo chcieliśmy mieć małą, słodką fasolkę, a ja mam bardzo silny instynkt macierzyński ;) I mój mąż nie musi mi nic wynagradzać.

Gość gość
też lubie małe słodkie fasolki, najlepiej czerwone, zjadam ze smakiem na obiad omonononmonnom

Gość gość
ja robię wszystko, żeby nie poronić, bo widziałam takie śliczne drogie buty jeeeeeeeeezu ;)

Gość gość
nom też nie chcę poronić, bo nie dostanę zegarka wtedy :/// i co ja zrobię? jakto z takim starym zegarkiem za 100 złotych, gdzie się pokażę, w tramwaju??

Gość gość
Ja dostałam piękny bukiet kwiatów przy wyjściu ze spzitala.

Gość gość
poza tym mój zapowiedział mi, że jak poronię to koniec z drogimi prezentami i wyjścami do knajp, zmniejszy mi budżet o połowę tak powiedział i odda mój samochód, będę musiała jeździć tramwajem z tym plebsem, chyba spalę się ze wstydu

Gość gość
i nie odpuści mi dopóki mnie znowu nie zapłodni i nie będzie nowej fasolki, a raczej fasolka, bo chłopca

Gość though is not enough
g***o!

Gość gość
Ja nic nie dostalam moim zdaniem też nie jest to jakis powod do prezentow :) Wystarczy mi ze mąż wspierał mnie i rodzil ze mna cala noc***przecinał pepowine :) czekoladki ?? Przy karmieniu piersia u noworodka ? O_o