Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drapiący się w głowę

Czy możliwa jest prawdziwa miłość bez seksu?

Polecane posty

Gość Cotojest
nie jest możliwa... seks i miłość to integralna częśc... Chyba ,że byś nie uprawiał seksu a na boku walił konia

Gość off-ca
a mamusie kochasz? :P

Gość trudno znieść tę małą hipokryt
kę :O Mi mała, widać jak przygotowujesz się do jakże celebrowanych przez siebie katolickich zaślubin - kochając się z narzeczonym. :O

miałam w moich tematach i mi się przypomniało .... \"Ale nikt mi nie da pewności, że tak będzie zawsze, bo nie może mi jej dać ... Nie ufam ludziom, którzy są pewni co będą czuli za 40 lat ... bo chyba nie wiedzą, co mówią ... A skoro teraz już kłamią, to już w ogóle podejrzane ...\" TAK \"Miłość się przyrzeka kobiecie słowem raz na zawsze. Bezwarunkowo. Z własnej i nieprzymuszonej woli. Daje się słowo i je wypełnia.\" NIE :-) \"miłość nie polega na oczekiwaniu czegokolwiek od drugiej osoby\" TAK :-) \"Uświadom sobie, że Twoje zapewnienia dotyczą również jutra. Wszystko zależy od Ciebie.\" NIE :-) \"A czy jest możliwa miłość bez wierności?\" OTO JEST PYTANIE.... :-) \"Przyjaźń pomiędzy kobietą i mężczyzną nie będącymi ze sobą w związku? \" TAK - NA KROTKI ODCINEK CZASU :-) \"Moim zdaniem, Inka, jesteś nieco przyślepa. Przyjaźń pomiędzy kobietą i mężczyzną jest możliwa pod warunkiem, kiedy się nawzajem kochają.\" TAK :-) \"mężczyzna odczuwa w sobie potrzebę opiekowania się kobietą. Cóż w tym złego? 13:20 inka ......... Nic w tym złego, wręcz przeciwnie jestem tym zachwycona ...\" JA TEZ!! :-) :-)

Gość Al Leper przełożony karmelitek
miłość bez seksu jest jak najbardziej możliwa, ja wam to mówię, ni chuuja seks bez miłości jest możliwy

do Al Leper przełożony karmelitek ale co właściwie chciałeś powiedzieć? możesz jasniej?

jest sporo ludzi, którzy wyobrażają sobie życie bez seksu, z róznych powodów - zarówno kobiet jak i mężczyzn jeśli dwie takie jednostki trafią na siebie, to miłość bez seksu jest w ich przypadku jak najbardziej możliwa chociaż facetom jest w takiej sytuacji trudniej lub przytrafia się im nieco rzadziej dobrowolna abstynencja, gdyż oprócz tego że potrafią doskonale rozdzielać seks od miłości jest inna sprawa dla meżczyzn miłość nierozerwalnie wiąże się z seksem jeśli partnerka im go odmawia, zjada ich frustracja a przede wszystkim przekonanie, że przestała kochać, że zdradza oni uważają że jak się kogoś kocha to nie może zabraknąć seksu dlatego miłość bez seksu jest tak rzadko spotykana:P

Gość u10
Różnica miedzy seksem i miłością jest taka, że seks rozładowuje napięcie, a miłość je wywołuje.

jeśli odrzuciwy\" prawdziwa \"to jest to możliwa, ale ja byłbym bardzo szczęśliwy gdyby mnie ominęła.

polaola takich facet jak autor przywołanego przez Ciebie topicu jest mi bardzo żal mogę tylko w duchu się cieszyć, że mojemu facetowi abstynencja z mojej winy nie grozi - chyba że wszystko się cholernie poprzestawia, oby nie;)

Eyes czyli jest nas już dwie ... tak jakoś ujmująco pisał o tej swojej miłości, pewnie żadna kobieta nie pozostałaby obojętna wobec takiej historii ...

w ostatnim moim związku, seks nakręcał miłość i to wyjątkowo skutecznie, nic nie widzę poza moją dziewczyną , a gdyby seksu nie było , byłaby to już historia......

"nic nie widzę poza moją dziewczyną " I only have Eyes for my sweetheart ;-) szczęściara! :-)

polaola, bardzo miły Blondyn jeśli seks jest główną podstawą na której opiera się związek to nie wróży dobrze a pomroczność jasna typu "nic nie widzę poza moją dziewczyną [bo mam z nią mega seks]" zawsze kiedyś mija dobrze jest nie wskakiwać sobie od razu do łóżka tylko dać czas na poznanie się nawzajem:)

"jeśli seks jest główną podstawą na której opiera się związek to nie wróży dobrze" 100% zgoda :-)

bardzo miły Blondyn, po tylu latach to już trzyma Was przy sobie więcej niż seks poza tym skoro jesteście nadal razem, dlaczego napisałeś "w moim ostatnim związku"? to nie oznaczało bynajmniej, że związek nadal trwa:P

Gość u10
Człowiek nie może żyć bez miłości. Człowiek pozostaje dla siebie istotą niezrozumiałą, jego życie jest pozbawione sensu, jeśli nie objawi mu się Miłość, jeśli nie spotka się z Miłością, jeśli jej nie dotknie i nie uczyni w jakiś sposób swoją, jeśli nie znajdzie w niej żywego uczestnictwa

Gość u10
Miłość jest potrzebą, podobną do uczucia głodu z tą różnicą, że człowiek jada stale, w miłości zaś apetyt jego nie jest ani tak ciągły, ani tak regularny

Gość u10
tak bo to wielki żywioł jak woda ,wiatr czy ogień rządzący się własnymi prawami

Gość magdula-kozula
miłośc bez sexu???oto jest pytanie.wydaje mi się że w wielkoletnim,cudownym związku gdy nagle pojawią się problemy;jest możliwa.jednak młodym ludzikom myślę sexu bardzo szybko było by brak-miłośc myślę nie wystarczyłaby aby związek przetrwał. takie jest moje zdanie.:) dla mnie w zwiazku musi byc cudowny,szalony,ognisty sex-nie tylko od swięta i po bozemu.:)

Gość u10
lub zakochać się na maksa a to już wyzwoli najlepsze cechy twojej duszy i sprawi że świat stanie się piękny tylko żyć nie umierać