Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innnertttia

oto młodzi rodzice

Polecane posty

Przerażające jest to ile w tym tygodniu zostało skatowanych dzieci przez pseudo rodziców .Ale uważam że wiek nie ma tu nic do tego….

Gość Sandrunia25
Teraz tez w panoramie mowili o skatowanej 2 miesiecznej dziewczynce. Rodzice po 20 lat, nie przyznaja sie do niczego. Jak ogladam takie wiadomości to uwieżcie mi dostaje wstrząsu jakiegoś. Wogole nie miesci mi sie to w głowie do czego zdolni są ludzie.

Gość wiek
Wiek tu nie ma nic do tego!!! Bezsensem jest od razu sądzić że Ci wszyscy w miarę mlodzi rodzice sa tacy sami!!! Sorry ale tylko jakieś skurwiale histeryczki mogą mieć takie zdanie!!!

Gość innnertttia
nie chodzi o to, że wszyscy tacy sami. ale jednak większość przypadków katowania i narażenie dziecka na niebezpieczeństwo (pijani rodzice) jest w przypadku młodych rodziców. myślę, że głównie chodzi o brak perspektyw. tłuką dzieci żeby wyładować frustrację spowodowaną problemami finansowymi. chodzi o ludzi z marginesu, jak i \"normalne\" małżeństwa gdzie smarkata urodziła w wieku 16-18 lat, a chłopak niewiele starszy, a nie było wsparcia ze strony rodziców

Gość gfsfgdxv

My z mężem jestesmy dość juz "starzy" i tez miewamy frustracje dnia codziennego,wiec chyba jednak sie nie zgodze ze wiek ma w tej kwestii znaczenie.Albo sie jest człowiekiem albo potworem w ludzkiej postaci.......:(

Gość wiek ma sporo do tego
bo im człowiek młodszy, tym bywa mniej dojrzały, trudniej mu poradzic sobie z frustracją i łatwiej ja rozładowywać bijąc dziecko. No niestety, ale statystki są jakie są :o Nikt przecież nie mówi, że wszyscy młodzi rodzice to sadyści, a ci starsi to ideały i na dizecko ręki nie podniosą.

Gość akurat nieprawda
W ostatnim miesiacu bylo kilka przypadków katowania dzieci.Dokladnie sprawdźcie,bo byli równiez rodzice okolo 40stki i to nie w jedym tylko przypadku, jakos wtedy nie wspominali o ich wieku:-o.

Gość do wiek ma sporo
Skad to mozesz wiedziec?Ile masz lat?Jedno dziecko urodzilam na studiach,drugie kilkanascie lat pozniej i wiesz co ci powiem.Jakos przy pierwszym mialam mnostwo cirpliwosci,nie przeszkadzaly mi nieprzespane noce,mialam duzo cierpliwosci,przy drugim bylo juz cięzko.

Gość gość
LLZIucYzDpO0UgVioZBv4T0o