labudka82 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 przed ciążą ważyłam 55 kg i jeszcze niezżuciłam zresztą się niedziwię jak mi się zdarza wpieprzać torciki co jakiś czas albo kubełki lodów.może kiedyś zrzuce ten zbędny balast. aty wcale gruba niejesteś i strasznie ci zazdroszczę wzrostu.jak miałam 15 lat byłam fotomodelką bo brakowało mi tych kilku cm na modelkę .a mażyłam o wielkich pokazach w paryżu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koteczek19833 Napisano Czerwiec 5, 2008 ja do porodu wazyłam 101 kg.masacra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
labudka82 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 chmurko--------gdzie jesteś? ja przytyłam 22kg w ciąży. masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
labudka82 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 mam pytanko dostałam od lekarza duphaston i mam przyjmować od 8.06(przez 8 dni)między 19-25 dc. i bromergon między 5-15dc.pół tabletki z kolacją czy ten bromergon jest na wywołanie miesiączki czy duphaston i po jakim czasie jak zarzyje to ją dostane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
labudka82 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 chmurko gdzie jesteś ? :) :) :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koteczek19833 Napisano Czerwiec 5, 2008 ja duphaston to miałam na potrzymanie ciąży... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koteczek19833 Napisano Czerwiec 5, 2008 ja po poronieniu nie miałąm takich leków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
labudka82 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 dzięki koteczek z tego co pamiętam to duphaston mam przed ciążą żeby mi chormony zaczeły pracować i chyba będę zarzywać do 20 tyg ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
labudka82 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 chmurko gdzie jesteś???????????????????????????????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koteczek19833 Napisano Czerwiec 5, 2008 ja własnie zażywałam do 20 tyg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
labudka82 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 jestem trochę zabiegana ale myślę o was. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koteczek19833 Napisano Czerwiec 6, 2008 czesc dziewczyny.pozdawiam.ja dzisiaj cos zle sie czuje i dopiero wrocilam z pracy.ide na spacer z misiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gawit_79 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 labudko okres powinnaś dostać jakieś 2 do 5 dni po odstawieniu duphastonu, chociaz oczywiście nie zawsze tak jest! ja np. zaczynam plamić w trakcie przyjmowania duphastonu (ostatniego dnia) i ponoć tak też może być! Też mam go brać jeszcze przed zajściem w ciąże, bo mam problem z progesteronem, no i oczywiście w trakcie jej trwania jak najbardziej też!a ile to będzie zależało! minimum do 12 tc! Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
labudka82 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 wielkie dzięki gawit 79 pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
labudka82 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 mam jeszcze jedno pytanko jak się robi rączkę i bużkę w czapeczce bo coś mi niewychodzi ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAROLINA1986 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 lobudka http://www.forum.o2.pl/emotikony.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
labudka82 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 właśnie tego szukałam WIELKIE DZIĘKI :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
labudka82 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 chmurka mnie opuściła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
labudka82 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 dzisiaj w krakowie na rynku jest parada smoków.wybieram się tam z synkiem.będzie zachwycony bo jest fanem smoków dinozaurów itp. a wy kochane co dziś robicie ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koteczek19833 Napisano Czerwiec 7, 2008 ja labudko wybieram sie na wycieczke do karpacza.wlasnie wrocilam z pracy,zjem obiadek i mykam.milego dzionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 labudkaaaaaaa Potworze wątpiłaś we mnie? ;( jestem jestem pojechałam brata mojego oddać (ślub brał) i dostępu nie miałam ani czasu ;( ale wróciłam :) i jak się czujesz? wieczorem poczytam co tam pisałyście bo jeszce nie zdążyłam... ;) buźki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 następnym razem będę uprzedzać że wyjeżdzam żeby się nikt nie martwił ... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KOTECZEK19833 Napisano Czerwiec 8, 2008 hej dziewczyny.co tam u was?mnie juz zbudził michaś nie ma spania,mąż pojechał na rybki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 8, 2008 DZIEńDOBRY!! :) ja też już wstałam w sumie planów żadnych na taki gorący dzień, ale wieczorem kibicować będę Rodakom moim!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Czerwiec 8, 2008 A U MNIE POCHMURNO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 8, 2008 ja bym chciała troszkę chłody nienawidzę takiej pogody, mamy ponad 30 stopini i brak wiatru ;/ zaraz oszaleję z braku zajęcia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Czerwiec 8, 2008 a gdzie kochana mieszkasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 8, 2008 kilka kilometrów od morza ;) jakie ja śliczne dzzidziunie dzis widziałam na bialo czerwono ... ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Czerwiec 8, 2008 a to fajnie masz.ja mieszkam na dolnymśląsku blisko gór. dzisiaj jest mania szał na mecz piłki nożnej.oby ten szał dodał naszym skrzydeł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
labudka82 0 Napisano Czerwiec 8, 2008 właśnie wruciłam z meczu.co tam się działo jakby nasi tak grali jak im ludzie kibicowali to wygralibyśmy tysiąc pięćset sto dziewięćset do zera. :) chmurko ty zołzo już wiem gdzie byłaś ale jak mogłaś mnie tak pożucić ja dzisiaj troszkę się poopalałam nad wodą. postaram się jutro zajrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach