Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia.bachor

Co mysliscie o koncepcji Zahy Hadid dla centrum Warszawy?

Polecane posty

Gość kasia.bachor

Ciekawa jestem, co mysliscie o wiezowcach zaproponowanych przez Zahe Hadid? Czterech nie da sie postawic, ale jeden...? Znając upor pani Hanny Gronkiewicz-Waltz - postawia:) Co o tym myslicie pozdrawiam i przy okazji namawiam do zajrzenia na moja strone: WWW.NAKLEJKISCIENNE.PL

mi sie podoba ten projekt, ale ile ludzi bedzie musialo sie wspinac zeby to umyc!! serio utrzymanie bedzie kosztowne ;p ale chcialabym kiedys tam zamieszkac, najlepiej na jednym z najwyzszych pieter! :)

Gość Gieniu z wawy
Jeden budynek jest ok, ale stawianie 4 takich samych to kompletna porażka. Poza tym poinien miec maszt, Bo ma 250 m do dachu a Wrocławski SkyTower mimo iż do dachu będzie miała 220 ale z masztem ma 258 więc mimo że niższyt to statystycznie będzie wyższy. Dlatego jeśli mają budować takiego kolosa to powinien mieć 260 m

Gość maniola123
A czy słyszeliście, że Zaha Hadid projektuje nie tylko budynki, ale i buty. Właśnie znalazłam taką informację na fotoblogu poświęconym modzie i lifestylowi http://flashfashion.pl/dodatki/buty_od_zahy_hadid Czyżby to była strategia na globalny kryzys i zastój w nieruchomościach?