Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gringo21

Ja Cie kocham a ty ..... mnie nie

Polecane posty

Gość gringo21

kto z was jest w podobnej sytuacji??? Polaczmy sie w bolu moze uda sie znalezc lekarstwo

najlepszym lekarstwem jest czas.... pozdrawiam ;)

Gość erda
czas wszystko zabija

Gość ehh...buu...
no coz zdarza się sama to przezyłam ale z biegiem czasu jest coraz leipiej...bo w zyciu wszystko po cos się dzieje pozdrawiam i głowa do góry :)

Gość erda
przyjmij to jako lekcję życia, wyciągnij wnioski i nie powtórz ich w przyszłym związku

Gość ehh...buu...
racja racja :)

czas nie goi ran, przyzwyczaja do bólu... wiem co czujesz Autorko, niestety... nie potrafię Ci napisać słów pocieszenia, ale mogę dać zrozumienie cierpieniu... mimo wszystko trzymaj się, jak jakoś to robię, chociaż nie wiem jak... mimo tego że wydaje mi się iż stoję w miejscu, nadchodzą nowe dni... może to nadzieja, naiwna nadzieja że coś się jeszcze zmieni... dla Ciebie, dla Wszystkich kochający bez wzajemności 🌻

Gość gringo21
co prawda nie jestem autorka a autorem ale i tak rozumiem co masz na mysli bardzo dobrze

AUTORZE -> wybacz mi to faux pas 🌻 Niemiej jednak oboje wiem jak to jest :( ... niestety :(

Gość ouiiii
Ja tak mam przez całe życie czyli od 24 lat. W sumie to już staje się nudne i przewidywalne, dlatego nie nawiązuję nowych znajomości z mężczyznami. Chyba, ze takie okazjonalne- w szkole, pracy, na imprezie, żeby mieć z kim pogadać i się napić.