Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka-KORNELIA

Co w przyszłości? Pomogę...

Polecane posty

Gość abcdefgahc
ja tez czekam to dla mnie barzdzo wazne zaraz musze spadac prosze postaw mi karty

Gość olga .........
18.03.1978 Ilona Interesuje mnie, czy niedługo zmienię pracę? I w ogóle jak to moje życie zawodowe? Interesuje mnie mój synek, którego mi się wróży ... Czy już niedługo? Czy będzie zdrowy? Czy będziemy się musieli leczyć? Czy mąż zostanie dyrektorem? Czy będziemy mieli ten nasz wymarzony dom?

Gość Bardzo ciekawa jestem
A co u mnie w najbliższym czasie? Magdalena 08.09.1984

Gość gosiaczekkkkkkkkkk
czy to obcokrajowiec? bo on jest bardzo blisko....? sa dwaj obcokrajowcy :) jeden na D. a drugi na L.? który?

Gość Marta 11.08.87
witam Wróżko czy w najbliższym czasie czeka mnie jakiś romans, znajomość z mężczyzna?

witam. Justyna.15.06.1980 on 07.09.1981. on ma teraz kogos. Czy w końcu zostawi ja i będziemy razem?? Dziękuję Ponawiam prosbę :)

Gość Wróżka-KORNELIA
Ilonko oboje szukacie wrażeń i inspirujących doświadczeń . Zwiazek bardzo ciekawy,nie wieje nudą...ale niekoniecznie bedzie trwały... widze trzy osoby w kartach ...

Gość Witaj Wróżko Kornelio
Anna, 16.02.1986 Czy w najbliższym czasie poznam kogoś kto pokocha mnie całym serduszkiem? Oraz jeszcze jedno pytanko: czy widzisz może jak potoczą się moje dalsze losy z Łukaszem (31.01.1979). Z góy dziękuję i pozdrawiam

Gość Wróżka-KORNELIA
Listopadówka w waszym związku widzę chęć niesienia pomocy innym ... macie te same dążenia ...ideały... to łączy... ale...wasz związek może rozpaść się z powodów finansowych...

Gość Listopadówka82
Tylko my nie jesteśmy razem w związku:) i stąd moje pytanie czy w ogóle jest szansa na cokolwiek, czy on myśli o mnie?

Gość Wróżka-KORNELIA
Gosiek : Dobry związek. Oboje jestescie odpowiedzialni, wierni i uczciwi Dom, który stworzycie razem pełen będzie miłości i harmonii... pod warunkiem, że przełamiesz swój wewnętrzny chłód i nauczy sz się ciepła i czułości.

Gość balerina
Ja chciałabym wiedzieć czy będę szczęśliwa w życiu? Sama czy u boku mężczyzny? Długo będę musiała czekać na szczęście? Agnieszka 4.1.1985 dziękuję z góry i pozdrawiam:)

Gość desiree9
28,10,91 czy bede miec dobry tydzien?

Gość desiree9
28.10.91 oktawia czy bede miec dobry tydzien??

Gość abcdefgahc
??

Gość Wróżka-KORNELIA
Listopadówka ja podałam ci jedynie pozytywy i negatywy was obojga jak i waszego ewentualnego związku partnerskiego...tego związku nie widze jeszcze więc albo nie stworzycie rodziny albo będzie to w późniejszej przyszłości...

witam. Justyna.15.06.1980 on 07.09.1981. on ma teraz kogos. Czy w końcu zostawi ja i będziemy razem?? Dziękuję ponawiam prośę 🌼

Gość abcdefgahc
prosze o wrozbe pominelasd mnie

Gość Wróżka-KORNELIA
Igaquanna: ten mężczyzna rzadzi,ale zapewnia materialne korzysci...dzieki niemu bedziesz błyszczec...JESLI BEDZIESZ UMIAŁA SIE JEMU PODPORZADKOWAC WASZ ZWIAZEK MOZE BYC UDANY...pisze MOŻE bo to zależy od Ciebie...

dziękuję 🌼 ale myslę że to zalezy od niego ja chcę z nim byc to on nadal ma kogoś i nie może się zdecydować...

Gość abcdefgahc
czy obecny partner to ten jedyny kiedy oswiadczyny i slub czy bedziremy razem szczesliwi? kiedy 1 dziecko i jaka plec?

Gość olga .........
Wróżko pominęłaś mnie .... 18.03.1978 Ilona Interesuje mnie, czy niedługo zmienię pracę? I w ogóle jak to moje życie zawodowe? Interesuje mnie mój synek, którego mi się wróży ... Czy już niedługo? Czy będzie zdrowy? Czy będziemy się musieli leczyć? Czy mąż zostanie dyrektorem? Czy będziemy mieli ten nasz wymarzony dom?

Gość Listopadówka82
To zadam już ostatnie pytanie co do tego:) -czy on w ogóle myśli o mnie w jakiś tam sposób, czy lepiej dać sobie spokój i szukać gdzie indziej?:) Będę wdzięczna za odp

Gość julita 04.07.1978
SZANOWNA WRóżKO!!! ZAPOMNIAłAś O MNIE.... byłam po listopadówce a przed iguaną :) przypominam: Julita, 04.07.1978 - jak ułoży sie mi życie uczuciowe? czy się zakocham? BARDZO PROSZE - powróż mi !!!!!!!!! Dziękuję :D

Gość Wróżka-KORNELIA
podam kolejnośc kochane ...: przykro mi że nie każdemu moge odpisac postawię karty jeszcze w poniedziałek a potem dopiero w sobotę...karty tez musza "odpocząć"nabrac energii... musze mojego maluszka położyc spać i bajke obowiązkowo poczytac :) :

Gość Wróżka-KORNELIA
Mogę teraz ja kasia be koralowa23 emilka alicja rafał aga miłosniczka przyrody