Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka-KORNELIA

Co w przyszłości? Pomogę...

Polecane posty

Gość Wróżka-KORNELIA
BABSKO prosze o date urodzenia pani Kasi

Gosia 10.06.1986 i Marcin 12.06.1977 Czy on będzie moim mężem??? Czy może rozstaniemy się ???

Gość Julita. 4.07.1978
Czy się zakocham i czy będzie to szczęśliwe uczucie? Czekam cierpliwie na odpowiedz :)

Gość Wróżka-KORNELIA
Kochane ale was duzo :) z pewnością nie zdążę Wam wszystkim odpowiedziec ...tez mam dzidziusia :)

witam. Justyna.15.06.1980 on 07.09.1981. on ma teraz kogos. Czy w końcu zostawi ja i będziemy razem?? Dziękuję

Gość mogę teraz ja
Karolina 15,10,1988 czy zajdą jakieś duże zmiany?? czy wejdą w poważny związek z R. 01,05,1986

tez?:))) moj to lobuz na maxa a ma dopiero 7,5 mies

Gość kasia be
Witam, katarzyna 07.03.1968. Dziękuje

Gość Wróżka-KORNELIA
przepowiednia dla Kasi i Darka : szykuje sie wielka uroczystość ale jeszcze nie teraz...

Gość ......emilka
kiedy poznam druga polowke?i ogolnie co mnie czeka w niedalekiej przyszlosci?30.08.81

Gość Wróżka-KORNELIA
Babsko jestescie i bedziecie bardzo szczęsliwi...mało takich związków jest...dzieci? tak widze i to ...niedługo kochana ...niedługo... powodzenia

Gość Wróżka-KORNELIA
zanudzona czeka Cie rok pełen niespodzianek ...miłych niespodzianek...nie ma się czym przejmowac ...w niedalekiej przyszłości znajdzie Cie przystojniak o czarnych włosach...

Gość Wróżka-KORNELIA
Smutna takas : kochana nie daj sie sparzyc...on gra tylko dla pozoru...

Gość Alicja 06.02.1981
czy będę miała dzieci?

Gość Rafał 1987 r.
Rafał ur. w otwocku ( mazowieckie ) 09 sierpień 1987 1)pytanko o sprawy sercowe tzn. kiedy spotkam prawdziwą miłość ( czy w ogóle taka będzie ) i jakie szanse na powodzenie będzie miał ten związek. 2) pytanko o karierę zawodową tzn. jaką będę miał pracę , czy będą zmiany oraz czy warto kształcić się w tym kierunku ( mam na myśli studia ) czy zmienić kierunek ( mam tu wątpliwości ) dziękuję z góry , przepraszam za kłopot kłaniam się z poważaniem Rafał w razie co to jestem do usług. jeżeli mogę w czymś pomóc to postaram sie pomóc na tyle na ile będzie to możliwe w ramach rewanżu . pozdrawiam

Gość Wróżka-KORNELIA
Smutna żaba wyjdziesz za mąż ... będziesz szczęśliwa chociaz niejedna kropla łzy spłynie po policzku...tak to ten mężczyzna...będziecie mieli dziecko-chłopczyka...widze jedno dziecko...mozliwe że po długim czasie bedzie nastepne...

Gość ...Aga...
Agnieszka 14 08 1977 Czy spotkam swoją drugą połówkę i co mnie czeka w najbliższej przyszłości.

Gość Wróżka-KORNELIA
Agnieszko z tym mężczyzną wiąże cie wielka miłośc , uczucie , ale i niepokój, niewiem czemu, nie pokazały tego karty...czegos sie obawiasz...może to różnica wieku ?...

Gość Wróżka-KORNELIA
Ostatnia przepowiednia była dla : AgaaaaAgaaaa

Gość AgaaaaAgaaaa
Wróżko ja się obawiam raczej o jego uczucia bo ja go kocham bardzo, a co z dzieciaczkiem ??

Gość Wróżka-KORNELIA
Dominika poznasz wielu mężczyzn ale ten jedyny na całe życie czeka az zwrócisz uwagę na niego...kręci się wokół Ciebie ...ale nie dopuszczesz go do siebie...niesmiały,ale sympatyczny ciemny blondyn...

Gość Wróżka-KORNELIA
Agaaaaa uczucie jest , ale mężczyzna tez sie obawia o Twoje uczucia własnie może to wynikajace z różnicy wieku ... ale nie obawiaj sie ...On nie chce Cie zranić...wszystko jest na najlepszej drodze do waszego szczescia...dziecko bedziesz nosiła pod sercem w niedalekiej przyszłości...

1. 19.01.1984r. 2. Beata 3. mam męża i mam pytanie kiedy uda mi się zajść w ciążę i ile będe miała dzieci i czy będę szczęśliwa za kilka lat? kiedy wybudujemy ten upragniony dom i czy wogóle?

Gość Wróżka-KORNELIA
Smutna zaba nie widze dokładnych dat ... widze przed tym podróż...i wielka niespodzianke ...byc może w czasie cudownych wakacji...życze szczęścia kochana