Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alioszka

studia... najlepszy okres w zyciu czy koszmar????

Polecane posty

Gość alioszka
mysle ze wszedzie jest podobnie, u nas tez mozna bylo miec praktyki zagraniczne ale sie nie zdecydowalam

Gość alioszka
a czy u ciebie tez studioa sa dwustopniowe czyli najpierw inz a potem mgr?

Gość nonmonomonn
co to znaczy "immortal"?

Gość alioszka
ja mam najpierw inz czyli gratis mam jeszcze przedmioty typu grafika inzynierska itp u mnie na magisterkce jest mniej miejsc, i ni ewiem niby gdzie ma sie podziac reszta osob;(

No dokładnie, mają porobić jakieś dodatkowe specjalizacje na które będą przyjmować 5-8 osób... A przyjmować będą na podstawie właśnie "rozmowy kwalifikacyjnej w języku angielskim o biomedycynie" (tak jest na stronie internetowej) i... średniej z egzaminów z całych 3 lat :)

Gość alioszka
musze uciekac, obowiazki studenckie wzywaja:P

Gość alioszka
nie dziekuje----> zeby nie zapeszyc:) tobie rowniez powodzenia, 3maj sie!!!

Gość alioszka
hej, to znowu ja, dzis pogadalam sobie zmoja kolezaneczka z pokoju i skonczylo sie to tym ze wyszla z pokoju trzeaskajac drzwiami, uprzednio obrzucajac mnie niezbyt milymi i cenzruralnymi epitetami, jakos przezyje:O stanelo an tym ze sie do siebie przez ten miesiac nei odzywamy, i jej barus nie bedzie spedzal wiekszosci czasu u nas czyli ok 10 godz dziennie, ale moj Paweł tez niemoze przychodzic, jakos to przezyje bo zazwyczaj spotykamy sie u niego, wiec teraz Moge sie uczyc do sesji, wow nie wiem dlaczego ale jest mi teraz smutno:( dlatego tu napisalam, bo mojego chlopak anie ma blisko a przyjaciele daleko:(

Gość gość
Studia to najpiękniejszy czas w życiu! A studia poza granicami kraju to jeszcze okazja na niesamowity rozwój - http://studiazagranica24.pl/

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny taka rodzina! a tesciowe to sa c**y najdorsze co doijaja ludzi i gina ich marzenia te s*******nskie i bardzo komunistyczne! musisz od tego uciekac i unikac tej tesciowej! 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg