Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nielegalna1986

uzależniłam się to strrrrrraszne...

Polecane posty

słuchajcie mam problem,może Wy coś mi konkretnego doradzicie;)jestem już 8 miesięcy z facetem i czuję (jestem tego pewna),że sie od niego uzalezniłam:(wiem,wiem,że to najgorsze być od kogoś lub czegoś uzależnionym,zawsze wręcz przeciwnie stawiałam na niezależność,liczyłam głównie na siebie i zakładałam,ze zawsze tak będzie....ale życie lubi płatac figle i teraz nie umiem sobie z tym poradzić....nie jestem żadnym rzepem,daję facetowi chwile wytchnienia i tzw. wolność,ale ja sama się z tym męczę:(próbowałam już spotykać sie czesciej ze znajomymi,czasami specjalnie wykręcam się od spotkan,zeby nie był mnie zawsze i wszedzie pewien.... ale co z tego,skoro ja sama sie mecze....?cały czas zerkam na telefon,zadręczam sie,że on sie gdzies swietnie bawi podczas gdy ja nie umiem bez niego sie dobrze bawic:( czuje sie zniewolona i dluzej tego nie wytrzymam:((

Gość alojza
musisz wynajdywac sobie zajecia byleby nie podchodzic do kompa. ja kiedys tez tak sie uzaleznilam i mimo ze nie byla to znajomosc internetowa to jednak przezywalam podobnie. to okropnosc.

Gość xoxoxoxox
wyjedź ze znajomymi bez komórki. albo zmień nr na ten czas, oczywiście nie mówiąc mu o tym. i najwyżej wyślesz smsa od znajomego z informacją, że jesteś bez telefonu. odzwyczaj się.

Gość to TY z nim jeszcze jesteś
😭 po co piszesz jak nic do Ciebie nie dociera :O