Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imie_deszczu

powróżę chętnym 3 osobom

Polecane posty

ojej konczysz juz:( powiedz jeszcze do tego co pisalam,czy mam z nim zakonczyc spotykanie sie oby sie spotykac,tylko mnie denerwuje,wiem ,ze nie jest mnie wart,bardzo sie roznimy,ae mam dosyc czekania na ksiecia z bajki:( czy spotkam kogos z kim sie normalnie zwiaze?? czy zdam egzamin,pisalam ten egz w maju

powiedz prosze, co ten koles o mnie mysli,spotykamy sie ale "tak sobie", to nie jest zwiazek, ale czy on czasami rownoczesnie ze swoja była nie kreci, czy mnie oszukuje??on znak zodiaku panna, mlodszy ode mnie

kiedy zmienie pracę na nową? czy jeśli się uda to czy to będzie korzystna zmiana? Iza 05 sierpien 1981

Witam!!! Mam nadzieje,że odpowiesz na moje pytnia,bardzo ciebie proszę. Urodziłam się 17.02.1992.roku,jestem brunetką. Czy jest osoba która się we mnie zakochała??? Czy będe kiedyś szczęśliwa??? Pozdrawiam :) :) ;)

Gość kOLEŻANKA IZY
Witam, piszę w imieniu koleżanki. Czy ma szanse na szczęśliwy związek, czy powinna rostać się z obecnym partnerem??? Izabela 18.11.1976 Bardzo proszę o pomoc, nie wiem już jak z nią rozmawiać. Z góry dziękuję K.

jak fajnie że jednak wróciłaś:) zostałam pominięta albo jeszcze do mnie nie dojechałaś. dlatego ponawiam i trochę uściślam moje sprawy. czuję się samotna, bo mężczyzna, ten \"mój\" mężczyzna będąc ze mną od kilku miesięcy, nie kocha mnie, i nie czuję by mu zależało. trace zapał i wiare w miłość. przestaje wierzyć że coś sie w nim zmieni i że czekanie ma sens. bo nic sie nie zmienia. dziwny to związek, ale nie mam sił by odejść. trudno zadać jedno pytanie, ale chciałabym wiedzieć czy długo to tak jeszcze potrwa, taka stagnacja?być, czy odejść? a jeśli odejdę, to czy znajdę mężczyznę którego pokocham ze wzajemnością? potrzebuję bliskości, i miłości. ela 05-10-1978 karol 19-03-1982

Imie deszczu nie dziekuje sie za wrozbe ale jestem wdzieczna A mam pytanko co z mioim zdrowiem , jak ulozy sie nasze dalsze zycie Ja 25,01,1972 maz20,01,1969 co nas jeszcze czeka , czy mąż jeszcze mnie kocha ?

Gość I dla przyjaciółki
kiedy zakocha się ze wzajemnością i stworzy stały związek? Iwona 22.01.1981r.

proszę nie omiń mnie: Izabela ur. 05 sierpień 1981r., g. 06.35 rano Kiedy zmienie prace? czy to będzie korzystna zmiana? dziękuje :-)

Kochana wróżko a czy jesteś w stanie powiedzieć z czym ten interes będzie związany??? i czy będziemy się w stanie z niego utrzymać??? Czy mój mąż będzie zajmował się tym sam czy będzie miał jakiegoś wspólnika??? Przypominam imiona i daty Piotr -----> 8.04.1985 Edyta -----> 12.2.1985 I jeśli to nie problem to proszę o wróżbę dla mojego brata. Co go czeka??? Jak będzie układało mu się życie??? Rafał 1.09.1981 Pozdrawiam:)))

Gość artinatimati
Witaj, prosiłaś o dopisanie dat urodzenia artinatimati czy mój męzczyzna to ten jeedyny, czy będzie dzidziuś (ja mam już synka), czy nie załuje roztstania z żoną i jakie są ich stosunki teraz, czy tak złe jak on mówi? czy mnie kocha i nie zdradza i jak to będzie poźniej? Ale pytań, zerknij kochana. ja 120579, on 230474 buziaki

Gość madziaaaaaaaaaaaaaaaaaa
magda 23.01.1986 czy cos szczegolnego wydarzy sie w mojej miłości ??

Gość misia21k7
Dziękuje bardzo za powróżenie!!Mam jeszcze jedno pytanie bardzo ważne dla mnie otóż czy dostane orzeczenie o stopniu niepełnosprawności i w razie co to jaki stopień niepełnospreawności mi przyznają.Z góry dziękuje za odpowiedź!!Lucyna 08.09.1984

Gość oj co za roznica
a ja nie moge sie juz doczekac kiedy spelni sie moja dobra wrozba :)

Gość wangrofa
27.03.65 Iwona Czy zamieszkam z moim obecnym partnerem. Czy one naprawdę mnie kocha?

Gość jaromirek
Jarek 20.07.82 Co mnie czeka? Czy znajdę dobra pracę, dziewczynę? Czy będę miał żonę, dzieci. czy będę szczśliwy????

Gość jerzyczek
7.08.1952 Jerzy Jak potoczy się moje życie? Czy zamieszkam z osobą, z któraś się spotykam?

Gość olchaa
Ola, strzelec - grudzień 1981 r Jezeli znalazłabys chwilkę to prosze powedz jak moje życie zawodowe, kiedy uda mi sie zamieszkać na swoim ?

Gość znowu was wróżka olała
buahaha a wy tak czekacie naiwni ludzie buahahaha

Gość oooooooooooooooooo
czyżby pani K-Mtka?

Imię Deszczu bardzo proszę Cię o wróżbę :) Poznałam mężczynę, który jest dosłownie ucieleśnieniem moich marzeń. Problem w tym, że jest po bardzo długim i burzliwym związku i podejrzewam, że boi się kobiet by żadna nie zrobiła mu krzywdy tak jak tamta. I właśnie proszę Cię o postawienie kart. Czy ten związek ma sens? Czy będziemy razem, mimo ze na razie jestesmy na stopie koleżenskiej? Problemem na chwilę obecną jest to, że niedługo wyjeżzam za granicę na 2msc a on zostaje w mieście w którym studiuję. Anna, 16.02.1986 i Jarek 30.04.1980. Przepraszam, że aż tyle się rozpisałam. Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedź :)

Gość artinatimati
wkleje się ponownie: artinatimati Witaj, prosiłaś o dopisanie dat urodzenia artinatimati czy mój męzczyzna to ten jeedyny, czy będzie dzidziuś (ja mam już synka), czy nie załuje roztstania z żoną i jakie są ich stosunki teraz, czy tak złe jak on mówi? czy mnie kocha i nie zdradza i jak to będzie poźniej? Ale pytań, zerknij kochana. ja 120579, on 230474 buziaki

Gość Natilkaaaaaaaaa
moja data urodzenia to 25.06.1987r kiedy poznam odpowiedniego faceta i wyjde za maz ? czy w ogole ? pozdrawiam kochana

Gość enigmamalina
Kochana wróżko, Jestem zakochana w pewnej osobie.Jaki jest jego stosunek do mnie ?Czy jest chociaż cień szansy na to ze kiedykowlwiek bedziemy razem? Ania 17.1o.87 Z gory dziekuje

Gość moje skromne zdanie...
Imie Deszczu to najlepsza wrozka:)

Gość zygus162
Witam mam pytanie czy w najbliższym czasie będe miał 2 dziecko.Z góry dziękuje za odpowiedź.

Gość zygus162
Zapomniałem dopisać Marcin 17.08.1985