Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiko

sprawdziłam pocztę chłopaka...

Polecane posty

Gość sytuacja jasna
KIKO i Ty jeszcze się zastanawiasz czy zdradził?!?! Jeżeli już go nakryłaś, że z nią gada przez portal kurestwa SYPMATIA to nie rozumiem czego tu szukasz?! Chcesz, żeby Cię tu uspokajano, że to tylko koleżanka itd.? Zna ją z portalu typowo randkowego więc NIC DODAĆ NIC UJĄĆ! Obudź się.

Ja jako facet moge powiedziec, ze to nie brzmi do konca przekonujaco ;). Albo cos sie tam zaczyna dziac, albo spali ze soba 1-2 razy...nie pisze sie tak do kogos z kim uprawia sie regularnie sex(jesli to jest pocieszajace)...facet tak nie pisze ;). Wiec go tak nie skreslaj...

Gość Potwór z Loch Ness
ff-- Ty go nie broń !! Konto na sympatii zmienia wszystko !!

już była afera o sympatię - konto zawiesił, ale jak siępotem okazało, przeszli na mejla:(

Gość Potwór z Loch Ness
Niestety - muszę teraz iść. Jedziemy do znajomych na grilla. Bedę wieczorem, to poczytam. Kika--moja rada.UCIEKAJ OD NIEGO !! Jesteś jeszcze młoda.Dasz radę :)

ja tylko nie wiem co robić dzisiaj pewnie zaraz zadzwoni co robimy? a ja nie mam ochoty się z nim widzieć, a awantura przed moim wyjazdem chyba tylko pogorszy sytuację

poczekaj do czwartku:) nie odzywajs ie do niego przez 4 dni:) wydrukuj jego maile i pokaz mu je w czwartek:) potem powiedz mu za ma zniknac z twojego zycia:) wiem ze to nie bedzie łatwe ale zobaczysz ze z perspektywy czasu bedziesz z siebie dumna:)

Gość sytuacja jasna
współczuję Ci szczerze, ten Twój facet to dwulicowe g.ówno i tyle. Nie marnuj się przy nim. Powiedz mu, że kończysz z nim znajomość, bo WIESZ, że utrzymuje BLISKI kontakt z laską z "sympatii" a Ciebie to OBRAŻA. Powiedz, że laski z takich portali mogą zarażać wenerycznymi choróbskami a Ty za bardzo dbasz o swoją przyszłość by narażać się na kontakty z facetem, który mógł cokolwiek z tego portalu przelecieć.

Turquoise hm, konto na symaptii zmienia psotac rzeczy. po prostu z nim pogadaj. wogole nie rozumiem ludzi ktorzy szukaja pomocy i porad an kafeterii zamiast zwyczjanie porozmawiac...

i co mam mu powiedzieć? żę wiem że mnie zdradzasz? a on powie - nie, tak tylko z nią pisałem, nigdy się nie widzieliśmy, a zresztą Ty też wyjeżdżasz na szkolenia i masz tam mnóstwo kolegów

tu nie chodzi o pocieszenie ja tylko nie wiem jak rozegrać tę sytuację każda rozmowa doprowadzi do niesnasków, a ja jutro wyjeżdżam i wracam w naszą 10 rocznicę

Gość ppppppppppppffffffffffffffffff
kochana autorko dostałaś juz całe mnóstwo porad i dalej nie wiesz co zrobić? przeczytaj topik jeszcze raz od poczatku i zacznij dzialac a nie chodzic w kolko z zalamanymi rekami i biadolic: co robic? co robic? dobrze wiesz co powinnas zrobic - tylko sie zwyczajnie boisz podjac dzialanie

to mu dzisiaj powiedz ze sie nie zobaczycie bo sie musisz przygotowac do wyjazdu potem sie do niego nie odzywaj az do czwartku bedziesz miala duzo czasu na myslenie potem pokaz mu maile i tyle wszystko jasne nie baw sie w jakies wyzywanie itd zachowaj klase

powiedz co wiesz, czego sai eobawiasz. powiedz ze nie boisz sie ze sie roztsaniecie skoro on by cie zdradzal. i ma na zastanowienie np tydzien i niech przemysli co i jak. albo szczerosc,zaufanie i zwiazek albo wolnosc.

a co ma być mi łatwo po 10 latach?

Gość nananananana
autorko topiku to chcesz wyjechac na delegacje i zostawic mu wolna reke? "rob co chcesz" aj... jacy CI faceci są, kazda z nas mysli moj jest wyjątkowy a potem sie okazuje ze jest taki sam jak inni. Słuchaj sądzisz ze on Cie zdradzil? odpowiedz mi na to pytanie, ale po przemysleniu ;) pocalunek, sex.. nei wiem co dla Ciebie jest zdradą, jak dla mnie to pisanie z kims jest początkiem zdrady.. po tym co przeszlam ze swoim chlopakiem zerwalabym z nim, bo bym calkowicie mu juz nie ufala (jestesmy 5 lat ze soba)

jezu dziewczyno to nie zrywaj z nim skoro wolisz byc potem oszukiwana albo zyc jak na szilkach sprawdzajac go co godzine twoj wybor prosilas o rady dostalas je i jak zwykle nie chcesz z nich skorzystac

Gość NIEZARTUJCIE
"jak dla mnie to pisanie z kims jest początkiem zdrady..." BEZ JAJ :D

Gość nananananana
aj dzierwczyny co wy jej radzicie? zeby powiedziala mu czego cchce, ze chce sszczerosci itp, ze gdyby ją zdradzil to ona ma mu powiedziec ze nie balaby sie z nim rozstac.. co wy gadacie? przeciez go to nie przestraszy! on nadal bedzie robil co chce! facet zrozumie swoj bład gdy dziewczyna od niego odejdzie, nie bedzie pisala, dzwonila, odzywala sie. Jestes akurat w trudnej sytuacji bo rocznica wam wypada za 4dni. Hmm musisz jechac na tą delegacje? Jak Ty z nim dzisiaj pogadasz i powiesz mu ze wiesz o wszystkim on sie wyprze TY pojedziesz na delegacje to on i tak i tak sie z nia spotka, a jak Ty powiesz mu ze przez to co przeczytalas na mailu nie chcesz z nim byc i tak faktycznie zrobisz (nie bedziesz sie odzywala itp. ) to on nie koniecznie sie z nia spotka, bo moze poczuje ze stracil najwiekszy skarb pod słoncem

eno pisanie? nieprzesadzajcie... ja tez pisze z moaj dziecieca milsocia troche w ukryciu bo facet by sie niepotzrebie wkurzal i co ja tez go zdrzam bo utrzymuje kontks z kim kogo on nie zna? jeeeezuu nie dziwie sie ze tyle chorych zwiazkow na swiecie...

nananananana powinno sie wiedziec ze ma sie skarb prze djego starceniem.

acha! teraz dopiero do mnie dotarło - on ma te wiadomośc w roboczych, więc może to tylko podpucha dla mnie?

Gość nananananana
no przepraszam, ale jak koles pisze sobie z jakas dziewczyna i chce się z nima umowic to nie jest poczatkiem zdrady??????????? przeciez od tego wszystko sie zaczyna, to wy czasem sie zastanowcie! pisanie z kolezanka co u Ciebie itp to nie jest zdrada, ok tez czasem psize z kolega, ale to nie jest zwykla kolezanka! zauroczyl sie w niej, nie widzicie tego? aj.....

witam, Znalam haslo do skypa mojego faceta, nie wiem czy on zdawal sobie z tego sprawe. Kiedys weszlam na jego skypa, bo to jak wzrastala mu liczba znajomosci mnie zaniepokoila. Wiem, ze mnie to nie usprawiedliwa, ale nie zaluje, bo co sie okzalo? ze flirtowal z inna...wymienil sie zdjeciami... nie umialam milczec... poczatkowo wypytywalam czy kogos poznal itd. Krecil strasznie, az w koncu sie przyznal, niestety nie do wszystkiego. Powiedzialam, ze wiem co pisal, przepraszal...mysle ze wciaz by to robil. Zmienil haslo... A my? nie jestesmy juz razem...od prawie pól roku...a mi nadal ciezko, nie potrafie zrozumiec dlaczego nie docenil mojej milosci...dlaczego szukal przygod :( i dlaczego faceci kochaja zolzy??

Gość NIEZARTUJCIE
druknij maila, przepros ze czytalas ale ze mialas przeczucie i zrobilas blad. Ale zaniepokoilo Cie co przeczytalas i chcialabys to wyjasnic :) jesli sie powtarzam to przepraszam, nie czytalam calego tematu :)

zauroczyls ie , a niby poczym to poznalas? pzrecie znie ma tu jego wypoiwiedzi wiec skad te wnioski? tez chodze ze zejmaomymi na spacer i sie z nimi umawiam, co nie znaczy ze sie zauoczylam? nie chce nic mowic ale ost pisala dziewczyna zalamana ze facet nie chce z niamieszkac bo ona ciagle marudzi placze itp itd i sie jeszcze dziwi ze on nie chce z nia meiszkac... moze u autorki jest jakis podobny problem?

Gość ppppppppppppffffffffffffffffff
podsumujmy jestes z gosciem od 10 lat w pewnym momencie on zalozyl sobie konto na portalu RANDKOWYM byla awantura - on zlikwidowal konto kontakt z kolezanka zostal - poprzez maila liczysz na pierscionek (skad masz takie przypuszczenia? bo to 10 rocznica - okragla? wiesz, 5 lat temu tez byla okragla, a i za 5 lat bedzie okragla) facet sie spotyka z kolezanka ciebie to boli i niepokoi czego ty oczekujesz? ze facet sie zmieni? ze przestanie z nia mailować? ze zerwie z nia kontakt? jesli tego chcesz - powiedz mu o tym jelsi chcesz pierscionka - powiedz mu o tym powiedz mu co cie boli i niepokoi i czeo od niego oczekujesz a jak nie sprosta twoim oczekiwaniom - to juz twoj wybor czy chcesz zostac z facetem, ktory szuka randek i nie szuka zobowiazan

Gość NIEZARTUJCIE
pisanie to nie jest zdrada ani poczatek ;) wszytsko zalezy od dojrzalosci partnerow . Ja pisze z kilkoma kolegami , ktorzy sa tylko moimi znajomymi a nie meza, a on ma swoje grono znajomych w tym kolezanki. Mamy tez znajomych z sieci z ktorymi psizemy i jakos zadne z nas nei wpada w paranoje ze sie zdradzimy :) Mamy do siebei zaufanie i ja mu ufam a czy mnie zdradzi to czas pokaze nie bede strzelac fochow do kazdego napsianego maila do kolezanki mimo ze mam jego wszytskie hasla do skrzynek to nie sprawdzam go bo nie czuje sie upowarzniona do czytania czyichs prywatnych wiadomosci :)