Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiko

sprawdziłam pocztę chłopaka...

Polecane posty

dla mnie sprawa jest prosta - gdyby to byl taki TYLKO niewinny spacer z KOLEZANKA to TY bys o nim wiedziala. i nie byloby to zapewne zaplanowane na delegacje.

Gość mysle ze powinnas
a jaki on jest w stosunku do ciebie?czy do tej pory dalabys za niego uciac sobie reke?

Gość Potwór z Loch Ness
Tur---nie dobijaj dziewczyny.Ma problem i to powazny.Wiązała z facetem dalekosiężne plany. I teraz co ?? Najłatwiej trzasnąć drzwiami. Ale to realne życie,więc trzeba znaleźć jakieś rozwiązanie problemu.

Gość faceci do zdrad się nie przyzn
ają. Nawet, jeśli przyłapać ich z kochanką we własnym łóżku, powiedzą - to nie to, co myślisz. Postaw sprawę jasno i zapytaj, co to za baba. Lepiej wiedzieć niż żyć w niepewności.

Gość Praying Mantis
Nie, no kuwa, kazdy facet zdradza? To jaki jest w ogole sens bycia z nimi? :/ Do autorki: Wiem, ze jest Ci ciezko, ale na Twoim miejscu powaznie bym sie zastanowila nad tym, czy jest sens to ciagnac. Nie obarczaj wina siebie, ze znalazl sobie jakas kolezanke. UWazam jednak, ze to nie jest nic niewinnego, w przeciwnym razie by tego przed Toba nie ukrywal.

Gość zaraz zaraz spacer
NIE PRAWDA gdyby moj wyjezdzał gdzieś, a byłoby przez zaręczynami to nie mowilabym o spacerze, bo wiem, ze jednak to wzbudza podejrzenia, nie chcialabym niepokoic po prostu. po II jeśli mialby coś do ukrycia TO DO CHOLERY NIE SZEDł BY NA SPACER TYLKO UKRYWAł SIę KAWIARNI chyba że jest palantem :)

Gość NIQITAAAFRA
a co byscie powiedziały na to jak facet niczym lew broni swojej niby kolezanki, slowa nie dajac mi na nia powiedzie? czy to tylko kolezanka? bo mi sie nie wydaje... a wiem ze sie do niej slinił kiedys... mam złe przeczucia...

Gość Potwór z Loch Ness
zaraz zaraz---nie wiesz,że faceci lubią się popisywać ?? Wie,że kika będzie na delegacji i go nie zobaczy.

zachowuje się normalnie ja nie wiem czy on pójdzie do łózka z inną, myślę że szuka sobie kogoś na wypadek gdybym to ja go zostawiła, bo bywało między nami różnie no chyba, że w ogóle go nie znam...

Gość Potwór z Loch Ness
A może rzaczywiście go nie znasz ??Może ma dwie twarze ??Tak też bywa.

Gość becomplex
Ja nie chcialabym byc z facetem, ktory obiecuje jakiejs innej lasce spacer:O

Gość Praying Mantis
NIQITAAAFRA---- zaloz wlasny temat ja nie wiem czy on pójdzie do łózka z inną, myślę że szuka sobie kogoś na wypadek gdybym to ja go zostawiła, bo bywało między nami różnie no to dopiero jest chore alternatywa?

Gość zaraz zaraz spacer
jak chodzi na spacery to jest dowód ze jej nie bzyknął (nie ma wyrzutów i czuje się bezpiecznie). czy się popisuje/ czy jest nieostrożny w zyciu (czyt. typowy zakuty męski łęb ;) to wie tylko jego włąsna dziewzcyna nie my

Gość Potwór z Loch Ness
Prawda jest taka,że gdyby to była niewinna znajomośc - to wiedziałabyś o tym. A on tę "znajomą" ukrywa.

ona chyba nie mieszka w naszej miejscowości - cytat - nie mam takich tras rowerowych jak w Twojej okolicy, ale jakoś sobie radzę.

Gość zaraz zaraz spacer
a spod jakiego jest znaku ? :D

Gość Potwór z Loch Ness
zaraz zaraz--- w mailu była mowa o "niezapowiedzianej wizycie". Nie tylko o spacerze. A poza tym - dlaczego ukrywa tę znajomość??

po 1 - nie znam stopnia naiwnosci autorki, ato chyba tu najwazniejsze jest bo determinuje zachowanie faceta jesli zdradza po 2 - nie znam faceta :) po 3 - spacer oczywiscie moze byc niewinny i calkiem ok, moze byc np w sprawie kupienia pierscionka zareczynowego czy bog wie czego ale nie czarujmy sie - wszystko wskazuje na to, ze narzeczona jedzie na delegacje, a on idzie na spacer z druga nic nie mowiac o tym narzeczonej. po 4 - tak, wiekszosc facetow zdradza. i co tu zrobic? albo zrobic awanture i wybaczyc zyjac potem w nadziei ze nie zdradza - a wiadomo ze zdradzi znowu tylko tym razem bedzie sie lepiej kryc. albo odejsc i szukac tego 0,2 procent co nei zdradzi - a szansa na spotkanie takiego jest bliska zeru. albo byc z nim wiedzac ze pewnie zdradza, i samej korzystac z zycia ile sie da.

Gość solanka
jesli facet ma status: zajęty (bo bycie czyims chłopakiem czy narzeczonym to właśnie taki status) - to spacerek z kolezanka jest dopuszczalny wylacznie za zgoda dziewczyny czemu? ano temu, zeby nie robic tajemnic, niepotrzebnych niedomowien itp jesli facet ukrywa spotkanie z inna kobieta - to nie jest to zdrowe i prowadzi do tworzenia sobie roznych senariuszy w glowie - wiadomo: autorki tam nie ma a wyobraznia pracuje dlatego moim zdaniem najlepiej wylozyc kawa na lawe i powiedziec, ze w zwiazku nie ma miejsca na tajemnicze spotkania zwiazek to para a nie trojkat albo ustalic ze mozecie sie skpotykac z kim chcecie bez wiedzy partnera (jesli bedzie ci sie takie ustalenie podobalo)

Gość becomplex
Ja stracilam juz zaufanie do facetow po tym, co przeszla moja przyjaciolka. Wiem, ze nawet najbardziej podejrzliwa kobieta moze sie nie zorientowac, ze jest robiona w trabe. Faceci oszustwo maja chyba w genach...

Gość Potwór z Loch Ness
Właśnie :) Spod jakiego jest znaku zodiaku ??

Gość oj naiwna istoto
kiko nie bądź zbyt pewna faceta, kto wie czy już jej nie miał :O

zapytaj jak ma zamiar spędzić te dni bez Ciebie? i powiedz, że nie chcesz, aby był sam, niech gdzieś wyjdzie, umówi się z kimś, ale chcesz o tym wiedzieć, żeby nie było tak, iż ktoś życzliwy zaraz doniesie : \\\"a wiesz... on spotkał się z tą i tą....\\\" zobaczysz jak zareaguje. osobiście nie mam takich sytuacji, mój chłopak mówi mi, że umówił się z koleżanką czy z kolegą i wychodzą na imprezę. mieszkamy w innych miejscowościach, więc zostaje mi tylko zaufanie...

Gość zaraz zaraz spacer
jestem przekonana że jej nie bzyknał. może coś sprawdza, może to ktoś kto mu sie kiedys podobał. WIADOMO żE COś UKRYWA, ALE NIEWIADOMO CO SIę CZAI. oczywiście niebezpieczenstwo istnieje, ale póki nie było śledztwa, nie należy wpadać w histerię, bo wtedy łątwo o błąd, który wplynie na naszą niekorzyść, a na korzyść TAMTEJ

jeszcze moze byc tak ze autorka jest bardzo zazdrosna i biedny facet nie ma zadnej kolezanki i wlasnie takiej szuka na wypadek rozstania. lub nie ma sie komu wygadac itd... ale to malo prawdopodobna opcja.

dla mnie nie ma znaczenia jaki znak zodiaku

Gość zaraz zaraz spacer
ale my nie pytamy czy dla Ciebie ma, jesli sie na tym nie znasz to wiadomo ze nie ma gooosh chcemy Ci pomoc

Gość Potwór z Loch Ness
kiko--musisz z nim pogadać. Wybadać sytuację. I pod żadnym pozorem nie mów,że sprawdziłaś jego pocztę !!Bo odwróci kota ogonem. Idę dać obiad rodzince, bo żerna ostatnio jak jasna cholera :) Ale wrócę i poczytam, co napisaliście.