Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdghgtc

Znacie kogoś, kto urodził się w tym samym dniu co wy?

Polecane posty

Gość fdghgtc

Ale np. w innym roku. Widzicie jakieś podobieństwo między wami? Czy ktoś ma może takiego partnera życiowego?

mam znajomą (na studiach), która urodziła się tego samego dnia, w tym samym roku :) ale nie przepadam za nią, kompletnie się różnimy i nie odpowiada mi jej sposób bycia

Moja przyjaciółka jest starsza ode mnie o 1 dzień. A nasz kolega jest dzień po nas. Czyli przyjaciółka 8 sierpień, ja 9, kolega 10. Jesteśmy 3 bardzo różnymi osobami z zupełnie innymi charakterami.

Gość kasiulka2711
Moja najbliższa przyjaciłka urodzilam sie w tym samym dniu co ja czyli 27 lutego a ja 27 listopada ;-)

Aha! no i nasza druga przyjaciółka jest też zodiakalnym Lwem, ale z lipca i też jest inna. Trochę jednak mamy pecha życiowego i to w tych samych sprawach niestety.

Gość wiii
Ja urodziłam się 15 stycznia a koleżanka 17 stycznia, czyli dni obok siebie i jesteśmy identyczne, dosłownie - nawet jej brat powtarza nam to na każdym kroku :)

tak. mam koleżankę, z klasy z Liceum. ten sam dzień, ten sam miesiąć i rok :]

Gość Polinexxa
ja chodzilam do jednej klasy w podstawiowce z dziewczyna ktora urodzila sie tego samego dnia co ja. mieszkala nawet niedaleko mnie. jestesmy calkowicie inne

znam dziewczynę, która urodziła sie tego samego dnia, miesiąca i roku co ja jestesmy całkiem inne

Kumpel urodził się w ten sam dzień co ja, ale jest 3 lata młodszy, podobieństw jest bardzo dużo :) Poza tym moja ciotka, ponad 30 lat starsza, pewne podobieństwa da się zauważyć, ale nie znam jej za dobrze, więc trudno coś więcej powiedzieć.

Mam znajomego ktory urodzil sie w tym samym dniu co ja... tylko kilkanascie lat wszesniej. Wadlug calego otoczenia mamy prawie identyczne charaktery, jednakowo reagujemy na podobne sytuacje i w ten sam sposob podchodzilmy do zycia :-). Sama widze podobienstwa :-)

Gość urodziam się tego
samego dnia co moja przyjacióka z lat szkolnych, mój facet przez 9 lat chodzi do jednej klasy z kolegą, który urodzil się w tym samym szpitalu i o tej samej godzinie co on, w liceum też byl w klasie z innym chopakiem, który urodzil się w tym samym dniu ;)

Gość urodziam się tego
oczywiście rocznik ten sam we wszystkich przypadkach:D

Tak, mój kolega :P A oprócz tego sporo sławnych ludzi, których osobiście nie znam :)

mój mąż urodził się tego samego dnia i w tym samym miesiącu co ja tylko 5 lat wczesniej

Gość fdghgtc
kropki bordo to niesamowite co piszesz!!! a ja wlasnie poznalam chlopaka przez neta co urodzil sie tez tego samego dnia co ja tylko 5 lat wczesniej i bardzo dobrze sie dogadujemy :D 🖐️

Gość zibbiaga
Mam koleżankę z podstawówki z tego samego dnia co ja ale nie kumplowałyśmy się aż tak bardzo. A znowu moja znajoma ma syna z tego samego dnia ale inne roczniki i też raczej nie widze podobieństwa.

Gość gość
Urodziłam sie w ten sam dzień co mój facet, tyle ze 6 lat poźniej ;p łaczy nas kilka szczegółowych cech, ale nie jesteśmy zbytnio do siebie podobni jesli chodzi o charakter ;))

Gość gość
W podstawówce miałam kolegę, który urodził się tego samego dnia i roku co ja. Przez całą podstawówkę siedzieliśmy w jednej ławce, kumplowaliśmy się od początku, razem chodziliśmy na wagary :D Z wyglądu nie byliśmy ani trochę do siebie podobni, charaktery mieliśmy względnie różne, ale uzupełniające się. Z tym, że dopiero w szóstej klasie dowiedzieliśmy się, że mamy urodziny w tym samym dniu, a kolegowaliśmy się od pierwszej klasy. Nigdy też nie było między nami żadnej tzw. "chemii", uwielbialiśmy się jako kumple, ale byliśmy zupełnie nie w swoim typie jeśli chodzi o związki :D W zasadzie kolegujemy się do dziś z tym, że teraz mieszkamy daleko od siebie, ale utrzymujemy kontakt :)

Gość gość
a ja poznałam chłopaka w którym zauroczyłam się od pierwszego wejrzenia i on we mnie też, po paru spotkaniach okazało się że urodziliśmy się oboje tego samego dnia i miesiąca :)