Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy składacie

czy składacie teściowym życzeiua z okazji dnia matki???

Polecane posty

Gość czy składacie

Gość vvvvv
Obcej osobie? zwariowałaś?

nie mam tesciowej jeszcze, ale moj brat sklada zyczenia swojej tesciowej i ona sie wtedy bardzo cieszy :)

Gość czy składacie
ja też nie składam, bo to nie matka przecież, a mój mąż nie mój brat, tylko mąż nie traktuję jej jak matki, tylko jak matkę męża

Gość raNikA-20
Nie. 26 maja to Dzień Matki Biologicznej

Gość soniaaaa
W ŻYCIU!!!!!!!!!!!!!!!!!

a w ogóle to nie wiem dlaczego niektórym teściowym ubzdurało się, że synowa/zięć to jej dziecko mojej tak samo, sama ma jedno dziecko i kiedyś mi powiedziała, że ona jest moją matką a ja jej, że nie przypominam sobie, zeby mnie adoptowała nie chciało się jej mieć drugiego dziecka, i nagle chce przyjść na gotowe i wziąć sobie czyjąć dorosłą już, odchowaną córkę za swoją

Nie, to jest dzień matki a nie teściowej. Zyczenia składa sie Swojej Matce.

Gość zimne palce
skladam poprzez męża, ona tez mi zawsze zyczenia na dzien dziecka sklada :)

Gość regtret
a jestescie po slubie? jak tak to ja bym zlozyla.dlaczego by nie... przeciez mowisz do niej mamus :-)

Gość ale wy jestescie zawistni
ja zawsze skladam zyczenia z przymruzonym okiem, tesciowa sie cieszy, zreszta ona mi tez na dzien dziecka czekolade zawsze da albo cos...to swieto wszystkich mam...ona tez jest mama...mama faceta ktorego kocham :) Gdyby nie ona nie byloby na swiecie mojego meza :P Przeciez to tylko mily gest :) A moze uszczesliwic :)

Gość ale wy jestescie zawistni
No i co z tego ? :O Potraktuj troche ten swiat i tesciowa inaczej bo zgnijesz w odchodach swej nienawisci :O

Gość verde898
ja skladam, a czemu nie!!! kazda z nas wie ze matke ma sie jedna, ale to mily gest i nie zaszkodzi wypowiedziec tych pare zdan. Skoro mowie do tesciowej mamo to skladam tez zyczenia. Ja tu problemu nie widze! :-D

Gość zimne palce
ale to jest wlasnie swięto mam - Dzień Matki - nie jest napisane, ze to dzien Twojej i tylko Twojej wlasnej osobistej matki- kobiety ktora cie urodzila :O to co maja powiedziec dzieci adoptowane ? :O Dzien matki to dzien matki - swieto kobiet ktore sa matkami czy biologicznymi czy tez nie

Gość inka .......
Ja złożę teściowej, a swojej nie .... Ona jest mi bliższa ... mimo wad :P

Gość malinusia
ja zlozylam ,jest mi bardzo bliska osoba ,pozatym slowo nic nie kosztuje a wywola mily usmiech na twarzy mamy mojego meza ,zreszta ona mnie traktuje jak swoje dziecko wiec nie mam z tym problemu

A ja dziś odebrałam telefon z zyczeniami od mojej przyszłej synowej ( ślub za rok ) i jest mi bardzo miło i chodzę uśmiechnięta. Nigdy nie wmówię jej, że jest moją córką ale jeśli będzie jej źle albo będzie chora to zawsze będę gotowa jej pomóc i będę przeżywała jej problemy. Przecież to kobieta dzięki której mój syn jest szczęśliwy. Więc o co chodzi? Dlaczego nie złożyć życzeń i nnej kobiecie, która jest poprostu matką.

Gość i jak co słychać

a ja myślę, że Ty nic z tym nie zrobisz, będziesz w tym tkwiła, bo Ci tak wygodnie bo przyzwyczaiłaś się do tego, taka sytuacja Ci odpowiada, jest dla Ciebie znana, a Ty boisz się nowego, boisz się zmian a swoją drogą, to po cholerę takiemu gównu prasujesz, sprzątasz? nagraj go, bedziesz miała dowody, idz z dzieckiem do psychologa, żeby wystawił diagnozę sposobów jest mnóstwo, ale Ty wolisz w tym tkwić, zamiast ruszyć tyłek i cokolwiek zrobić

moj brat jak przyjechal do mamy na dzien matki z zoną to ona skladala mojej mamie zyczenia... co w tym nienormallnego :) ?

Oczywiscie:) Po mimo tego ze nie jestem z moim mezczyzna po slubie skladam jej zawsze zyczenia i jest milo i jej i mojemu narzeczonemu ze uwazam ja za bliska osobe mimo tego ze nie jest moja matka ani jeszcze tesciowa:)