Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Demiselle

Zyczenia dla mam, które muszą je sobie same składać

Polecane posty

Dzisiaj jest dzień ważny dla każdej mamy, dla większości wesoły i szczęśliwy, dla mnie niestety nie... Prawie rok temu straciłam synka. Bardzo chciałam, żeby ktoś złożył życzenia również tym mamom, których dzieci nie żyją tutaj, ale w sercu ❤️

Gość Wszystkiego najlepszego MAMO
....

Gość zimne palce
wszystkiego najlepszego, oby Twoj aniolek wrócił do Ciebie jak najszybciej 🌻

Wszystkiego najlepszego, wiary, nadziei, miłości 😍🌻😍🌻 😍🌻😍🌻😍🌻😍🌻😍🌻😍

Demiselle, mamuśko :)... Ty nadal jesteś mamą, ale oczekującą... Twój skarb po prostu czeka na dobry moment, by znów \"ubrać się\" w ciało. Tamto było może zbyt ciasne, nie było odpowiednie? Ja wierzę, że dzieci same sobie wybierają rodziców i czas, kiedy przyjdą na świat. Czas, w którym będą mogły nauczyć się, przy tym i nas, swoich rodziców, jak żyć... Więc, życzę Ci, mamusiu w oczekiwaniu, byś jak najwięcej pokazała i nauczyła świata swojego malucha i by twój mały pyzulek nauczył Cię co juz sam wie o świecie... Buziak od "nawiedzonej" :classic_cool: ...

Gość Demiselle wszystkiego
naj maleńka,mocno tulę 🌼

Astrida, buziaki. Dzięki, ale jakoś trudno mi będzie myśleć o następnym dzidziusiu jako o tym, który wykluł się nie do końca... On był jedyny w swoim rodzaju, następny dzidziuś też bedzie niepowtarzalny, ale już nie jedyny. Będzie miał braciszka w niebie

Demiselle)! ja też mam Aniołka w niebie i na swój sposób przeżyłam ten dzień.... Wszystkiego najlepszego będzie jeszcze świeciło dla ciebie słońce:)