Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Seledynkaa

Kiedy miesiączka po łyżeczkowaniu ?

Polecane posty

Witam .Około 3 tygodnie temu poroniłam i miałam łyżeczkowanie potem krwawiłam jeszcze tydzień teraz czekam na pierwszą miesiączke po tym zabiegu.Powiedzcie mi dziewczyny które przeszły to samo po jakim czasie dostałyście okres?

Gość agimalenstwo
hej dziewczyny mam takie male pytanko: miesiac temu mialam zabieg po obimarlej ciazy a teraz dostalam okres. Zaczynam sie niepokoic bo strasznie mam obfite uplawy i skladaja sie z krwi i sluzu a nie wiem czy to normalne:( jak mozecie to prosze pomocie...

Ja dostałam okres po porodzie(dzieciątko urodziło się martwe,7 mc ciąży) i dwóch łyżeczkowaniach około miesiąca po tym wszystkim.Był okrutnie obfity na początku,nawet dzwoniłam do lekarza,upewnić się czy to nie krwotok,ale podobno tak może być...nawet kilka miesięcy... Agimalenstwo,wydaje mi się,że to normalne,macica musi się wyczyścić po tym wszystkim,więc mogą się dziać różne rzeczy,ja do tej pory mam wrażenie,że jeszcze nie wszystko jest jak powinno,ale musi minąć trochę czasu zanim będzie w miarę normalnie....Współczuję Ci,wiem co czujesz,bo sama 22 marca rodziłam martwego synka.Jeśli się niepokoisz zadzwoń do ginekologa swojego i spytaj,czy tak ma być,On Cię uspokoi albo każe przyjść i sprawdzi,czy wszystko ok.Dużo zdrowia!🌼

Gość agimalenstwo
dziekuje za odp. ale mogla bym sie jeszcze dowiedziec jak dlugo moze byc taki obfity okres?? bo moj gin wyjechal na tydzien i nie mam jak sie z nim skontaktowac:(