Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JeSteM_BoSkA

POGADUSZKI O SPRAWACH SERCOWYCH !

Polecane posty

Kto ma ochote pogadac bo cos sie nudnawo robi na kafe :P Ma ktos propozycje na fajny temat ?:D

Gość Mgotka
nie ale mi nudno:/

Gość Mgotka
to moze Ty rzuc jakis temat wkoncu to Twoj topic:P

Gość Mgotka
to co to za problem wyjdz na ulie strzel strzalaamora i po problemie:Phehe

o sprawach sercowych powiadasz no ja miałem już dwa zawału mam wszczepione bypassy :P:P:P:P

taaa zemna to nie jest tak hop siup ;) jestem wymagajaca i to bardzo dlatego tak dlugo jestem sama :/

Gość Mgotka
a ile masz lat to moze wymagaj tez troche od siebie faceci to docenia:P

Gość gnom to nie jest smieszne

Gość Boska to była Zosia
marnie skończyła.... :O

kochana ja od siebie wymagam wiecej niz od innych :P typ perfkecjonistki niestety :p wymagam od siebie i od faceta

Gość Q111
Ja się dołącze do dyskusji. Niedawno spotkałam, bardzo wartościowego mężczyzne. Byliśmy razem na ognisku ze znajomymi, które trwało dzień i noc. Pierwszy raz mi się to przytrafiło, ale wszyscy poszli już spać a ja zorientowałam się , że przegadaliśmy całą noc dopiero w momencie gdy inni zaczeli wstawać. Następnego dnia spędziiliśmy praktycznie każdą chwilę ze sobą co mnie już denerwowało, było lekko uciążliwe ponieważ poczułam, że chyba mu się podobam- a w takiej sytuacji nie wiem czemu zazwyczaj spieprzam . Kiedy bjednak wróciłam do domu zaczełam za nim tęsknić i stwierdziłam, że jest on takim cudownym chłopakiem , których jest już bardzo mało. Wiecie jak z nim byłam to denerwowała mnie ta jetgo idealność, ale jak byłam sama to dosłownie po ścianach chodziłam. Odezwał sie nastepnego dnia wymieniliśmy się paroma życzliwymi sms i nic...:( Zadnych propozycji spotkań, pozdrowienia bużiaczki i tyle. Mam do as pytanie czy to narmalne, że facfet nie proponuje spotkania od razu w pierwszym sms, tylko czeka nie wiem sama na co. Proszę wypowiedzcie sie czy Waszym zdaniem jest jeszcze szansa na spotkanie?

no to Ty wyjdz pierwsza z inicjatywa jak Ci naprawde zalezy ! bo potem mozesz tego zalowac powodzenia :)

heeeeej :P co tam u was kafemaniacy? ja sie nie moge doczekac kolejnego spotkania z Panem X :D moze cos z tego bedzie.... :D

mnie kłuje serducho chyba z nadmiaru stresu

raczej nie:) jestem osoba bez polowki