Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

To ja :D

Wywolywanie zdjęć z telefonu

Polecane posty

Wywolywal moze ktos z Was zdjecia robione aparatem w tel ? Bo mam troszke fajnych fotek,ale zastanawiam sie czy warto je wywolac...czy nie wyjda brzydkie,rozmazane... Mam tylko 1,3 m.p ..Na kompie wychodza super... ale czy po wywolaniu tez tak bedzie...tego nie wiem.

Od razu inaczej :) I mimo,ze Twoja odpowiedz mnie nie pocieszyla to dzieki ;) Ale znajac siebie to i tak je wywolam z ciekawosci hehe ;)

Termin 'wywolywanie' dotyczy obrazu utajonego. Zdjęcia tzw. cyfrowe sie drukuje.

A tam Tadzio wyjezdzasz mi z jakims obrazem utajonym ;) Chinka ja chce oddac na plytce do wywolania,a nie drukowac sobie wiesz:) Mam laptopa i nie mam drukarki niestety :)

No to super.Ja zawsze biore w formacie 10x15 bo tak to malutkie sa.Zaraz sobie je ulepsze ;) Dzieki wielkie za odpowiedzi :*

Gość gość
Normalnie puszczamy do wywołania odbitki do Empik Foto. Przecież teraz telefony mają tak dobre aparaty, że bywają one nawet lepsze niż w normalnych aparatach ;-) Zatem - nad czym się tutaj zastanawiać? To pozbawione sensu.

Gość Martynaxx
Można wywoływać od jakiegoś czasu zdjęcia w rossmannie i tam płacisz za jedno wywołane zdjęcie w rozmiarze 10x15cm 0,99gr. Tutaj podsyłam artykuł -> http://www.q-rczak.pl/fotografia/szybkie-wywolanie-zdjec-online/ Oprócz rossmanna można wywoływać jeszcze zdjęcia w Empiku,ale nie wiem jak to wygląda tam cenowo za bardzo.