Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąte koło

robie reset kto ze mną

Polecane posty

Gość Kamikaze22
to ja też, ja tez!!:D tylko, że ja się jutro schleję a w sobotę startuję od nowa z czystą kartą :classic_cool:

Gość Kamikaze22
moze zacznę od tego, że pójdę spac żeby mieć jutro siłe na pijaństwo bo jutro na 7 do pracy :O tfu, dzisiaj :D

eeee tez chce zaczac wsztsko od nowa ale nie mam takiej sposobnosci narazie 😭 chcialabym wyjechac gdzies gdzie nikt mnie mnie zna,zbudowac nowe przyjaznie znajomosci ,zmienic studia ,prace ktorej i tak narazie nie mam hehe :( ,chce miec wszytsko w dupie ,byc wolna i niezalena ale i tak mi sie to nie uda jak wszytsko w moim zyciu ... 😭 Napilabym sie z Wami ale barek pusty :(

Gość Kamikaze22
niechaj powyższy post będzie od jutra moim mottem i drogą :D (pracę mam ale taką jakąś za przeproszeniem z dupy :O dobranoc, dobranoc... :)

w sumie miec prace a do dupy tez jest zle ale lepsza taka niz żadna :) . Ech pusto tutaj cos wiec zadzieram kiece i lece chyba do łózka tam jest przynajmniej moj misoo :)

w dupie z tym niech już będzie ta poducha albo misio ja tam nie liczę już na związki takie co bym chciał góry przenosić jest jak jest i trzeba sie przyzwyczaić

a tam pesymista od razu kiedyś pokochałem jedną kobietę i już sie chyba z tego nie uleczę więc się skupiam na tym co mogę zmienić a nie walczę z tym czego zmienić się nie da może kiedyś mi sie odmieni

o matko jak ciezko jakos sie zrobilo ,niepotrzebnie zaczelo sie temt o zwiazkach ,jaki dol :( i zeby nie dolowac sie bardziej ide najpierw sie najarac a potem do misia spac ,on zawsze mnie kochal i kochac bedzie ,nie zdradzi mnie ,nie oszuka ,jest poporstu the best :D Slodkich snow Wszytskim zycze 🌼