Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąte koło

robie reset kto ze mną

Polecane posty

No no piate patrzeze sie angieskiego nie zna :P I wcale nie takie trudne wystrczy Mexx , Mexia a jak kto lubi MExiara obciagara ;) :D A jarania zucac nie musze bo nie robie tego czesto ,kiedsy owszem trawa ,amfa , % ( bledy mlodosc ) ale teraz juz nie bardzo ale to bardzo rzadko ,jestem dobjim i gziecnim dzieckiem :D Teraz juz serio spadam ,najarana nie chce pisac zeby na debila nie wyjsc haha i nie wkrecacc czegos sobie :D adios miski moje 🖐️

:D:D sówko postawiłem sobie cele których osiągnięcie jest bardzo trudne i o to chodzi nie mam niczego oprócz nich na dzień dzisiejszy nie chcę sie zmienić bo zmieniać się nie muszę tylko ruszyć z miejsca i do przodu bo straciłem horyzont z oczu i szukam nowego :D

x coś tam 20 nie lubię angielskiego jak nie muszę go używać :D:D:D żuć to świństwo ja nie palę już z 4 miesiące i nie wracam do tego :D:D

nie kumasz sówko nie mam czym wypełnić siebie więc znajduje sobie coraz to nowsze zajęcia bo za dużą pustkę mam do wypełnienia

tak myślałam:O ale coś mnie zaciekawiło:) zastanawiałam się, czy chciałeś ze mna pogadać, czy raczej robiłeś sobie jaja:O:O

lubię rozmawiać z kobietami taka natura i z Tobą też chętnie pogadam ale jest mały problem nie wyjdziemy nigdy poza rozmowę bo ja nie mieszkam w Polsce :(

ale ja nie szukam kontaktów bądź spokojny:) lubię tylko rozmawiać a jak komus moge pomóc- to tym bardziej

mi pomóc i tak nie możesz sam swoje problemy muszę rozwiązać :D:D a porozmawiać zawsze można :D

Gość Logoff
o czym rozmawiawiacie?