Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Venus00

WEGETARIANIE I WEGANIE - Łączmy się

Polecane posty

Gość nina blue
:-)

Gabsonik a jak często należy robić te lewatywy i czy wystarczy sama woda, czy może z sokiem z cytryny.

Gość aaa-nka
dzisiaj czrwony barszcz z fasolą (jaś) oraz kluski śląskie z sosem pieczarkowym

Gość aaa-nka
trochę szkoda, że nikt tu nie zagląda ..............................???

Gość nina blue
co tu taka cisza?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość placki...
placki ziemniaczane ze śmietana i z cukrem:)

Gość antywegaaaaaaaanin
ja poznalam straight edge i pollowa to pozerzyyyy ktorzy nie jedza miesa na pokazzz buractwo i hipokryci zarazem.

i dołączam do zakładek. będę tu zaglądac i dzielić się przepisami. dziś na kolację laysy zielona cebulka i oliwki nadziewane papryką;P nic specjal. jak to w pt:)

Gość nina blue
u mnie dzis po polskiemu ziemniaki+ogorki ze smietana+ klopsy!!!!!!oczywiscie sojowe;-) kto ma fajne sprawdzone przepisy na ciasta ??????(ale bez jajek!! )

Gość aaa-nka
Rogaliki kruche drożdżowe: 70 dkg mąki pszennej 1 kostka masła (lub margaryna) 200 ml. kwaśnej śmietany - 18% 1/2 kostki drożdży (rozpuścić w 2 łyżkach mleka + łyżeczka cukru) słoik powidła śliwkowego lub marmolada (lub jabłka) 10 dkg cukru pudru do posypania, cukier waniliowy Wykonanie: Przesiać mąkę na stolnicę, masło zetrzeć na tarce jarzynowej połączyć z mąką, dodać cukier waniliowy, śmietanę i zaczyn z drożdży - zarobić wolne ciasto. Zawinąć w ścierkę i włożyć do naczynia z zimną wodą na około 1 godz., gdy wypłynie można robić rogaliki.

Gość nina blue
dzieki brzmi zachecajaco moze sie skusze mam ochote na cos slodkiego wczoraj wrabalam pol czekolady a ja dzis na sniadanko bez rewelacji bulka z ziarnami a w srodku kotlet od wczoraj i tak siedze i siedze ysle i mysle co bym zjadla smacznego a wy co wcinacie?? tylko bez smakolykow heheh

Gość nina blue
co wy nie jecie czy co? u mnie dzis smażone warzywa w jogurcie z ryzem pychota !!!!!!!!!!!!!!!!