Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Dylemat

Nie wiem co on czuje?

Polecane posty

Gość Pani Dylemat

Dziewczyny, niedawno wyszlam dosc poobijana z 2-letniego zwiazku. a teraz poznalam Kogos, spotykamy sie juz 2 miesiace. To niezwykly facet, bardzo orginalny, spontaniczny i inteligentny. Widujemy sie prawie codziennie, bawimy sie, na kolacje, chodzimy do kina, teatru, jezdzimy na rowerach, poznalam jego przyjacioł, czesto zostaje u niego na noc albo on u mnie- i niby wszystko fajnie, tylko on przez ten czas ani razu nie powiedzial co do mnie czuje, chociazby ze mu sie podobam, czy mu na mnie zalezy- NIC! jest czuly, w gestach, usmiechach, spojrzeniach- ale nie w slowach. Nie lubie naciskac, ale nie chce znowu pakowac sie w cos bez przyszlosci, pwielac schematów. Co mi radzicie? Czy takie pytanie: czy Tobie na mnie zalezy?- nie jest odstraszajace? pozdrawiam

Gość Ona.....
Spytaj go czy traktuje Cię poważnie czy tylko przelotnie... szczera rozmowa... Bo może on po prostu nie chce wielki wyznań bo boi sie Twojej reakcji...

Gość Pani Dylemat
Zasatanawialam sie nad tym, i czeklam na odpowiednai chwile, czy moment ale te nie nadchodza... nie chce wyjsc na desperatke ktora szuka meza- tak nie jest, chcialabym po prostu wiedziec czy to ma przyszlosc...ahhh

Gość Ona.....
Bronisz sie tej rozmowy i dla Ciebie odpowiednia chwila nie nadejdzie... Po prostu się przełam...

Gość gggggggggggggggggg
jestes z 3miasta?

Gość Pani Dylemat
a czy to ma znaczenie skad jestem? nie wydaje mi sie:)

Gość Ona.....
Porozmawiaj z nim...Trzymaj się...:)

Gość gggggggggggggggggg
tak pytam z ciekawości, bo sie spotykałam z gościem (opis pasi) ale sie rypło ... zresztą to nie ma znaczenia hmmm... a co byś chciała usłyszec? "kocham Cie" - na to może za wczesnie, ale jakieś komplemenciory to chyba mowi, co ;) Słońe, nie wiem co Ci poradzić ...słowa czasem też są nic nie warte...

Gość gggggggggggggggggg
2 miesiace to chyba za mało na deklaracje na przyszlość, co? znam pare, która zamieszkala ze soba po poł roku znajomości, a po miesiącu spotkania sie ze soba... ale oni nie powiedzieli jeszcze sobie wtedy "kocham Cię", ani innych deklaracji nie było -dziś są malzenstwem :)

Gość gggggggggggggggggg
Aaaaaaa, a jezeli on jest też po jakimś długim związku to też może sie troszkę bać deklaracji...

Gość Pani Dylemat
Masz racje na kocham Cie- to zdecydowanie za wczesnie, zreszta ja tez tego nie czuje. ale wiesz jak to kobieta, chce wiedziec ze jest wazna... moj wczeniejszy tylko gadal, nic nie robil - wiec taka zmiana i tak jest na plus. Kiedys rozmwialismy o dzieciach i powedzial ze bardzo chcialaby miec i mocno mnie przytulil, tak znaczaco.... ale to tylko czytanie miedzy wierszami...

Gość Ona.....
Ale niech wie co facet sobie myśli jak ich traktuje, czy chce, żeby może kiedyś to przerodziło się w coś więcej, a może traktuje ich tylko przelotnie...

Gość gggggggggggggggggg
ja mysle, ze jeżeli rozmawiacie na tak powazne tematy jak dzieci i wymieniacie poglądy to raczej nie uważałabym , ze przelotnie... Jeżeli facet nie chce sie zdeklarować poki co to takie pytanie "czy Tobie na mnie zalezy" moze spowodować, ze zacznie myśleć i analizować Was, i może też dojść do wniosków, które Cię nie usatysfakcjonują... zastanów sie nad tym, bo jezeli onbył wcześniej zraniony to moze sie tego wystraszyc...

Gość gggggggggggggggggg
wiesz co? a nie możesz mu jakiegoś komplementu pierwsza powiedzieć? to może on odwzajemni, np. ze sie swietnie bawiłaś, ze dobrze tańczy czy cóś...

Gość Pani Dylemat
Na to nie wpadlam-sproboje sama sklonic go swoimi komeplementami. Wiem ze byl w powaznym zwiazku, ale na takie tematy nie rozmawiamy... i chyba lepiej