Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rexxxxxx

Przyjaźń między kobietą a mężczyzną

Polecane posty

Gość rexxxxxx

może istnieć, czy zawsze kończy się w łóżku?

Gość zainteresowana223
moze istniec, ja i moj kolega jestesmy dowodem na to :) przyjaznimy sie i zadno w zadnym nie bylo zakochane.

Gość babki
ja mysle ze nie musi sie konczyc w lozku ale predzej czy pozniej to jedna ze stron sie zakocha i .... po przyjazni.

Gość zakochana na maxaa
"Przyjaźń często kończy się miłością, ale miłość przyjaźnią nigdy" C.C. Colton

Gość wystarczy przecież
możliwe... wystarczy gdy nie mylisz przyjaźni z miłością :)

miałam przyjaciela płci męskiej i nawet do głowy by nie przyszło nam łóżkować- znaliśmy się od podstawówki, pzeszliśmy wspólnie okres dojrzewania- ba- na sobie w teorii uczyliśmy się płci odmiennej- pytając gadając na najbardziej intymne tematy, zawsze moglismy przyjść do siebie się wypłakac, albo wygadac w sprawach miłosnych- pamiętam jak moja mama prasowała mu koszule jak chodził na rndki a jego mama była w szpitalu:D albo jak najpierw on u mnie a potem ja u niego myliśmy okna przed swiętami takie przyjaźnie są nieamowite- dziś widujemy się rzadko bo mieszkamy w różnych miastach - ae nasz stosunek do siebie wogóle się nie zmienił

ja też miałam przez jakiś czas bliskiego kolegę, prawie przyjaciela fajnie się gadało, on mi się dużo zwierzał i niczego ponad kumpelstwo od siebie nie chceliśmy, pomimo, że byliśmy juz bardzo dorośli :-)

Gość e takie gadanie....
ja sie upieralam zawsze i na kazdym forum ze przyjazn jest mozliwa..10 lat przyjaznilam sie z dwoma kolesiami i co z tego wyniklo...ja zabujalam sie w jedym a we mnie zabujal sie drugi i to rowno po 10 latach..porazka:(...nie musze dodawac ze przyjazn z obydwoma legla w gruzach mimo ze ten drugi caly czas mnie męczy!

Gość rexxxxxx
Poruszyłem ten temat, bo w moim przypadku przyjaźń skończyła się miłością. Może jestem nienormalny, a może właśnie normalny. Może rzeczywiście macie rację, że można przyjaźnić się bez miłości. Pozdrawiam wszystkich "twardzieli".

Gość xyzxyz
u mnie skonczylo sie zwiazkiem a tym samym lozkiem;p

Gość babki
rexxxx---> jestes normalny.a ona tes sie zakochala w tobie? czy to milosc w jedna strone?