Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona123456789

Schudnac 6 kg w 3 tygodnie.

Polecane posty

Gość Zagubiona123456789

Czes wszystkim. Zalozylam ten topik bo mam problem. Wiem ze znajda sie tacy, ktorzy zaczna sie smiac z tego mojego pytania, ale moze macie jakis pomysl aby zrzucic te kg? Czy to realne ogolem? Na poczatku myslalam o glodowce, ale pomyslalam,ze zoladek musi pracowac,bo inaczej nie bede spalac, wiec moze jakies warzywka z rana i bieganie codzien, uda sie tym sposobem?Moze znacie lepszy? Prosze o powazne potraktowanie, to naprawde dla mnie problem. Dziekuje i pozdrawiam;)

Gość Zagubiona123456789
Jesli ktoras ma jakis pomysl prosze bardzo o pomoc!!!

Gość okt
najlepsza dieta niskoweglowodanowa tzn twarogi jogurty naturalne kurczak do tego moga byc warzywa ewentualnie troche makaronu razowego lub ciemnego ryzu i jajka oraz cwiczenia

Gość Zagubiona123456789
Dziekuje bardzo:) A moze same warzywka, myslisz ze by nie pomogly lepiej no i plus ruch oczywiscie:)??

Gość okt
ale jak bedziesz jadla tego kurczaka to na prawde schudniesz same warzywa to za malo a kurczak to tylko bialko polecam tez truskawki ktore maja malo weglowodanow zamiast slodyczy moze:)

Gość niekoniecznie bo
co prawda schudniesz, ale potem jojo większe będzie

Gość Zagubiona123456789
Aha no to od jutra do roboty, pocieszylyscie mnie:) Duzo silnej woli mam, wiec sie nie dam bede sie odzywac jak mi idzie:)

Gość rijka
zagubiona moge zaczac z toba???ile wazysz i jkai masz wzrost??? ja tec potrzebuje 7kilo do zrzucenia

Gość Zuziaaaaaaaaaaaaaaaaa
Oczywiscie:) razem razniej:) mam 16 lat i 159 i waze 50:/ Zalozylam topik 2 czerwca zaczynamy odchodzabie----> wejdz i dolacz do nas:)

Gość jedna z metod
Ćwiczenia aerobowe zmuszając płuca i serce do cięższej pracy, wzmacniają je i ... Regularne ćwiczenia aerobowe są jednym z najskuteczniejszych narzędzi w ... www.mediweb.pl/sport/wyswietl_vad.php?id=160 - 28k - Kopia - Podobne strony Odchudzanie a ćwiczenia aerobowe i anaerobowe | Odchudzam sięĆwiczenia aerobowo i anaerobowo podczas odchudzania. Jak ćwiczyć, żeby schudnąć. www.odchudzamsie.pl/odchudzanie/odchudzanie-wymaga-cwiczen-aerobowych-i-odrobiny-anaerobowych/ - 29k - Kopia - Podobne strony Proteus fitness / Ćwiczenia aeroboweĆwiczenia aerobowe to zdecydowanie najlepszy sposób na poprawienie wydolności ... Oprócz niezaprzeczalnych korzyści dla naszego zdrowia ćwiczenia aerobowe ... www.proteus-fitness.pl/cwiczenia/cwiczenia_aerobowe/ - 16k - Kopia - Podobne strony Same ćwiczenia to za mało!!!!!. Muszą być spełnione 4 warunki: 1.prawidłowe odżywianie 2.wysiłek fizyczny- rekreacyjny na poziomie potu 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne. Szczegóły na www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość Zuziaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dziekuje srdecznie:) pozdrawiam