Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HERITA

Czy ktoś po roku znajomości wziął ślub?

Polecane posty

Gość HERITA

Poznałam mojego narzeczonego w maju 2007 juz w sierpniu 2007 postanowiliśmy ze sie pobierzemy. N o i za 2,5 miesiaca mamy slub. Czy to jest dobra decyzja? Mieszkamy ze sobą od listopada i juz sporo o sobie wiemy. Są wzloty i upadki, ale kochamy sie i dogadujemy. Czy ktoś miał podobnie?

Gość HERITA
dzieki bo jakieś takie wątpliwości mnie ogarnęły po tym jak ksiądz wczoraj zapytal sie nas czemu tak szybko, co było powodem ;) pewnie myślał ze ciąza, ale mylił się ;) ktoś jeszcze miał cos podobnego?

Nie przejmuj się ja swojego N poznałam nie dość, że przez internet ;) to jeszcze niedawno, jesteśmy razem od sierpnia, w już paździeniku przeprowadziłam się do Niego na drugi koniec Polski, w lutym się oświadczył a w przyszłym roku ślub :) Rób tak jak podpowiada Ci serducho!!! Bo staż związku nie ma tu żadnego znaczenia :):):) Powodzenia

Gość HERITA
hehe to mamy podobnie ja tez swojego faceta poznalam przez internet heheh i własnie nie wiem jak to bedzie jak na weselu ktos zapyta jak sie poznalismy nie wiem czy sie przyznac bo mi glupio ;)

A my się z tego śmiejemy, nigdy żadne z nas się tego nie wstydziło, do tej pory mamy już dwa "wspólne" jakby konta na portalu na którym się poznalismy, fakt faktem żadne z nas nie miało wtedy zapędów na poznanie kogoś na serio, byliśmy nastawieni tylko i wyłącznie na zabawę, ale wyszło inaczej i to jest piękne :D:D:D Na czym Wy się poznaliście???

U mnie też oświadczyny były po roku bycia razem, w sumie na co czekać, jakby facet miał jakąś wadę zwrotną, to przez rok powinna się ujawnić:-D

ja brałam ślub cywilny po miesiącu znajomości, a po poł roku od cywilnego koscielny. znajomi robili zakłady, ze miedzy jednym slubem a drugim sie rozwiedziemy. a tymczasem my juz po slubie 2,5 roku i jest fantastycznie. powodzenia autorko

my tez sie poznalismy niedawno,bo w grudniu tamtego roku,a w czerwcu 09 bierzemy slub i wcale nie zaluje.Tylko szlak mnie trafia jak kazdy sie pyta co nam sie tak spieszy,a prawda jest taka,ze nie chcemy czekac.Nie mamy na co:)

Dejzi ale nie generalizuj, bo z tymi latami "stażu" w związku róznie bywa, ja byłam z facetem 6 lat i mieszkałam z nim 3lata w jednym pokoju, nawet nie mieszkaniu tylko pokoju bo to na studiach było i nic z tego związku nie wyszło - rozstaliśmy się po przyjacielsku. A teraz po 6 miesiącach przyjęłam oświadczyny i jestem pewna że to mężczyzna na całe życie. Jak widzisz nie zawsze długość związku świadczy o jego powodzeniu!!! Choć pewnie jest coś w tym że im dłużej jesteś tym lepiej znasz tą drugą osobę, z tym że nie zawsze wychodzi to na dobre, ja tam wolę brać ślub w momencie gdy czuję że to TEN jedyny a nie dla jak to ktoś napisał wyżej "ratowania związku" :) ale to tylko moje zdanie

Ja też poznałam swojego narzeczonego pzrez internert, ale on był z tej samej miejscowości. Spotkaliśmy się po jakimś miesiącu, zaręczyliśmy dopiero po dwóch latach a ślub weźmiemy pewnie za 100!

Gość HERITA
hehe mylisz sie bo moj jest całkiem przystojny, a deklem tez nie jest, nie oceniaj jak nie znasz. i miał dziwczyny przede mna ale szukał odpowiedniej

Gość HERITA
broneczka 25 - poznalismy sie na fotce heheh :P

Gość HERITA
tamto by ło do dejzi69 magdalenko ;)

Gość HERITA
to byla piekna chwila kiedy na niego czekalam zeby poznac na zywo hehehe a co lepsze odrazu jak sie do mnie odezwal wyslalam do kolezanki jego fotke i powiedzialam " zobacz to moj przyszły mąż ;)" i faktycznie dosłownie moj ideał serrriooo

No widzisz jak to bywa my się poznaliśmy na Sympatii, mieszkaliśmy w dwu różnych miastach Wrocław (ja) i Poznań (On) a teraz w Gdyni (razem w naszym już mieszkanku) i jest cudnie :D:D:D tylko dzidzi nam brakuje do szczęścia. Choć początki nie były różowe daliśmy radę i sprawdziliśmy się już przez ten krótki okres w ciężkich momentach, to tak na zaś jakby ktoś pytał że bajki się kiedyś kończą - nasz się tak naprawdę niedawno dopiero zaczęła :) i pomału wychodzimy na prostą RAZEM.

Dziewczyny ja swojego K. tez poznalam przez internet, a mieszka w blogu obok :D dokladnie 150 krokow hehe :)

dejzi69 skoro same tam dekle i pasztety to po co tam miałaś konto przez caały dłuuugi rok???

dejzi stul pysk ;) Broneczka, my tez na sympatii ;) Madzia - no wlasnie, a znowu moja siostra ma meza, ktory mieszka w bloku na przeciwko hehe ;)

słowa dejzi " na fotce gdzie same dzi....... i pasztety,mialam tam konto ponad rok" haha ale sie podsumowalas ;]

Gość HERITA
broneczka25 to mieszkamy blisko siebie ;) ogolnie jestem z gdanska ale przeprowadziłam sie do kamienia kojarzysz?

a my zostawiliśmy :) może to da nadzieję innym którzy zalogowali się tam po to właśnie by znaleźć drugą połówkę :)

Gość HERITA
niiee ! kamień koło gdyni za chwaszczynemm

aaaa not o jeszcze się nie orientuję az tak dobrze hehe ;) mieszkam tu dopiero od 7 m-cy ale jak na ten czas to i tak jestem z siebie dumna, śmigam autkiem po Trójmieście, i nawet się nie gubię, Gdańsk najgorzej bo znam tylko centrum i dzielnice od strony Sopotu i obwodnicy ale pomalutku :D