Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość realiiiiista

cała prawda o zdradzie

Polecane posty

Gość PalllllllllllMallllllll
dobre :D

ojj nie zgodze z tą puentą :) mój były niestety nie miał już do czego wracać. krótka pilka. chciał pobzykać-to niech bzyka dalej. ale bez usług służącej w domu.

Gość zosia588
A ja od jakiegoś czasu zastanawiam się dlaczego faceci zdradzają, bo nie wierzę że w każdym przypadku jest zaniedbywany przez partnerkę i taki biedaczek lgnie w ramiona innej szukając pocieszenia. No i co robić by zdrady uniknąć?

Gość zosia588
Melni gratuluję postawy!!!

Gość Nieskończoność końca
Ciekawe tylko, Melni, z kim oni zdradzają? :-)

dziwię się zawsze kobietom które wybaczają takie wyskoki - na ich miejscu czułabym sie upokorzona i na 100% nie chciałabym mieć już więcej nic do czynienia z kimś, kto swoim zachowaniem mnie upokorzył. Brzydziłabym się go dotknąć a co dopiero żyć z nim pod jednym dachem i udawać, że nic się nie stało. W moim przypadku szacunek do samej siebie wygrałby z miłością, niezależnie od tego ile trwał związek - 2 miesiące czy 20 lat.

A powiada się, że miłość wszystko zwycięży...

Gość zosia588
to mam nadzieję, że mój mężulo nie ma zdrady w genach. Niby jesteśmy przeciętnym małżeństwem, kochamy się itd. to jednak trochę się tego boję. Znam faceta który zdradził po kilku miesiącach po ślubie i w życiu bym się tego po nim nie spodziewała. Staram się, żeby wszystko było ok ale przecież jeśli mu coś odbije to nic nie zrobię. A może przesadzam?!

jak to z kim zdradzają ?? z kobietami .. no czasami z innymi panami :)

Więc problem zdrady, Melni, dotyczy w równym stopniu mężczyzn jak i kobiet...

alez oczywiście że tak :) powiwm więcej...kobiety częściej zdradzają..i to tak poważnie-bo psychicznie...tylko ze względu na tchórzliwość i strach że zostaną same nie przyznają się...tak jak z resztą mężczyżni.. tak więc małżeństwa w dzisiejszych czasach to jakis przezytek który nie zdaje egzaminu...to powolna agonia związku