Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Oh, Catherine....

Polecane posty

no więc ja podążając za pomysłem ike również zapytałam mojego męża o to, czy jest mozliwe, żeby facet ot tak wykrzyczał imię koboety i żeby to nie miało związku z niczym konkretnym, nie miało żadnego znaczenia - odpowiedz brzmi: nie!!! Musiało coś z tą "Kasią" (lub Anią, Asią, Basią ... -w zależności jakie imie się pojawiło) być na rzeczy :P

a ja zacytuję coś co już cytowałam kiedyś i co mnie osobiście przeraża " Ponad 86,6% mężczyzn pozostających dłuzej niz siedem lat w trwałym związku rozładowująć seksulane napięcie fantazjuje o zupełnie innej kobiecie niż ich stała partnerka". Może któraś się spyta męża czy prawda...? sorry, ale mnie to wkuuurwia....!

ehhhh zawsze jakieś problemy są z tym sexem ja kiedys do łózka zalożyłam maske spidermana ;) skutkiem tego z sexu były nici - bo co maz na mnie za przeproszeniem wlazł to zaśmiewal się do łez więc jak widac kobiety też potrafia sie popisac :O mam nadzieję, że on traumy dobrze skrywanej nie bedzie miał do końca życia

zapytałam:P- dyplomatycznie odpowiedział- Ziutka co ty wymyslasz:P zreszta każdemu się zdarza coś tam sobie wyobrażac ;)

ja osobiście swój własny osobisty upadek poznam po tym że będe uprawiać seks z Maćkiem a powiem na niego "Jurku"... Błagam... dlaczego u facetów to jest normalne...???? ja pierdolę taką normalnosć!

Myślę, że facet dostał wystarczającą szkołę dzięki temu zdarzeniu, że choć na jakiś czas odechciało mu się skakać w bok.;) Ja co chwile mylę imiona, więc mam nadzieję, że sie facet nie wkurzy zbytnio, jeśli mu kiedyś numer taki zrobię.:o Jaki morał z historyjki? Jak się robi, to się robi, a nie mówi. (usta milczą, dusza śpiewa;) )

przeciez nie powiedzą prawdy, to po pierwsze, a po drugie lepiej nie wiedziecm, a jak sie juz wie, to lepiej sie z tym pogodzic, a jak nie mozna się z tym pogodzic, to lepiej miec krótkie związki :-D

retro a czego ja mam sie bać sama święta w tej opcji nie jestem.........;)

Oh, Catherine... Dobrze, że nie podśpiewywał jak pies Huckleberry "Oh, my Darling Clamentine", bo to nie oznaczałoby puknięcia Klementynki tylko pociąg do kreskówek :) Jeszcze gorzej - Oh, my Good Lord! Nie dość, że miłośnik Gwiezdnych Wojen, to na dodatek krypto-gej. :) Niemożliwe, że nic nie myślał. Wszystkie typy tak mają. Kobiece też... :D

Gość taka jedna z internetu
na bank była jakaś Kaśka w sercu Francuza, na bank. I głęboko Mu się musiała zapisać.

Myślę, że facet dostał wystarczającą szkołę dzięki temu zdarzeniu, że choć na jakiś czas odechciało mu się skakać w bok. Ju.. ale własnie dowodów nie było. Była tylko poszlaka. uwierz, ona przekopała całe najbliższe otoczenie aby znaleźć jakąkolwiek kasię .. Nic. I to własnie go uratowało. Albo to była Kasia z burdelu, albo facet nie wiem.. może schizofreniczny jakiś .... Pojęcia nie mam. Dosc że Jolki mi żal do dziś. Gdy była w ciaży, zażartowała sobie okrutnie że córke nazwie Catherine... po 2 sekundach rozryczała się. A to było, ja wiem... z 2 i pól roku po zdarzeniu...? :(

Swietny opis orgazmu szukanie pozwól że w sprawie technicznej: w czasie orgazmu to biodra chyba jednak nie nieruchomieja a wręcz przeciwnie.. ale moge nie pamiętać...:):):)

Dobrze, że nie podśpiewywał jak pies Huckleberry "Oh, my Darling Clamentine" ....buahahahahahhahahahah! mam wizję!:):):)

ale piszesz ze szczesliwym małzenstwem są?? z tego wynika ze są pseudo-szczesliwi hmm jak az ją tak to bolało, to mogła go zostawic poprostu

tak jak napisała wcześniej ike - każdemu się zdarza myślec czy fantazjować o kims innym. Od tego mamy wyobraźnię ;) Nie musi to się wiązac z niczym złym mojemu mężowi pewnie zrarzyło się pomyśleć i innej, tak samo jak innym facetom, którzy mają żony czy partnerki zdarza się pomysleć o mnie :) - koło się zamyka. Nie widzę nic złego w pierwszej sytuacji i nie mam nic przeciwko drugiej ;) Sama też nie jestem śwęta w tej kwestii - normalna sprawa. Natura to natura - głupotą jest walczyć z wiatrakami, bo z nimi sie nidy nie wygra (taka odwieczna prawda ;) )

no, nie zostawiła bo ostatecznie stwierdziła że nie ma powodu wiecie jak to jest gdy chce się znaleźć dowód winy, i nie można go znaleźć...? człowiek głupieje.. w końcu nawet zaczyna sobie wmawiac że się przesłyszał.....

klaudka moze jestem jakas inna ale jesli kocham faceta i z nim sie kocham to nie wyobrazam sobie kogos innego

Ciekawe co lepsze dla faceta podczas seksu, kiedy partnerka myśli o innym? Być tym, który wykonuje pracę fizyczną czy zająć zaszczytne miejszce w myślach... To jest doskonałe pytanie, Szukanie!:) Doskonałe:) Myślę że można by tez to odwrócić... czy lepiej być tą na której się uprawia , czy tą na której chciałoby się uprawiać...? wow... ja to musze dokładnie przemysleć.......:):)