Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Małżonka powiedziała mi,że .........

Polecane posty

jestem świetnym facetem :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D i zapytała dlaczego się śmieję :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość bo tylko ty wiesz
jakie masz grzeszki na sumieniu :P

Gość d3myh8unjfe
powiedz prawdę, nachłeptałeś się czegoś? :D

Gość Tzw. durszlak teatralny
kobiety zawsze czegoś chcą

Jej koleżanka wyjeżdza na dwa tygodnie do boskiego kurortu w Egipcie. Twoja zona pozazdrościła i też postanowiła załatwić sobie takie wakacje.

Gość a czego mozna chceć od męża
? jak nie kasy, do łóżka i w domu jako mąz i ojciec sie nie nadają, tylko jako dostraczyciel gotówki, reszte załatwia kochanek, nawet nasza córka powiedziała, ze chciałaby mojego przyjaciela za ojca, bo jej tatuś woli po pracy siedzieć i tylko TV, albo komp...

dziecko stwierdziło ,że jestem najlepszym tatą na świecie i inne dzieci zazdroszczą mojemu dziecko takiego ojca :) Co do Egiptu to chętnie zapłacę byle z koleżanką ;) pojechała :D :classic_cool:

Gość Tzw. durszlak teatralny
najważniejsze to samozadowolenie :D

pewnie że pojedzie z kolezanką, ja tez tak jeżdże, a tam pełno przystojnych Arabów, mniam ciałka na tydzień, a jacy gorący w łózku uhm... ale sie rozmarzyłam :)

no moja córka swojemu tatusiowi też tam mówi, ze jest najwspanialszy na świecie, bo kase daje, a o spędzenie czasu z nią ona już nie żebrze, fajny taus, bo kase daje to sie już tylko dla niej liczy :D Da buziaka, na kolaka siądzie, powie kocham cie tatuś i ucieknie, bo i tak już nauczyła sespędzać czas bez taty. Tata jest tylko od kasy :D

badam sie regularnie, a czy ztobą uprawiam seks? Jestes wierny/a to nie masz sie czego obawiać :D To nie twój problem :P

Właśnie najważniejsze samozadowolenie :D i jak widać nie tylko moje:D:D:D:D Więc wszystko gra :classic_cool:

Gość tak więc xyzed
gdyby nie kasa już dawno wylądowałbyś na śmietniku :D :P A tak to tylko kasa trzyma twoją żonę przy tobie.

a może tak na odwrót?? :P bo jam nierób i niuedacznik :P:D :classic_cool:

Gość tak więc xyzed
nierób???? Czyżbyś więc stracił pracę, a twoja firma zbankrutowała? W takim razie twoja żona to cudowna kobieta, wie że nawet psa nie wyrzuca się z domu.

coś mi tu wynika, że to, czy małżonka xyzeda jest wredną materialistką czy cudowna kobietą, jest uzaleznione tylko od tego, ile xyzed zarabia :D:D:D A nie od niej samej :D:D:D Fajne.

No pewnie,że cudowna i psa napewno by nie wyrzuciła z domu w przeciwieństwie do .....;) więc tym bardziej jej chwała :P :D:D:D :classic_cool:

Gość tak więc xyzed
Powinieneś każdego dnia dziękować Bogu za taką żonę. Mieć pod swym dachem takiego debila...... święta kobieta.

Ja to mogę temu onemu podziękować,że nie jest takim "osobnikiem" jak twoja marna osoba :P:P:P:P:D:D:D:D Może wymyśl jakiś swój komplement jeśli twój mózg jest w stanie znieść taki wysiłek ? :P:D:P:D

Gość zapach pomarańczy...
Komplement od osoby, rzadko chwalącej jest prawdziwy, dlatego tak cieszy i wprawia w dobry nastrój :D:P:D

Gość tak więc xyzed
Tylko debil zakłada wciąż nowe tematy, żeby się pochwalić swoimi wyimaginowanymi przeżyciami.

i tylko debil może tak reagować na te tematy zamiast znając autora je po prostu omijać :P:P:P No ale jeśli się ma kompleksy i tylko tak sobie można pomóc .....:P:D:D:P

Gość Mądra Mulatka
xyzed ty swietnym tatą, a dziecko to pewnie z porażeniem co? po tatusiu:D:D:D

Gość tak więc xyzed
"No ale jeśli się ma kompleksy i tylko tak sobie można pomóc ...." No właśnie, tylko w ten sposób możesz się dowartościować. W realnym świecie pewnie nie masz nawet z kim porozmawiać. Biedactwo :P ale jakoś wcale mi ciebie nie szkoda. Facet z problemami wieku średniego :D :D :D Ale uwierz mi, nawet taki okres w życiu można przejść nie ośmieszając się.