Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Inny niż wszyscy.

Polecane posty

Gość Nikotynoadeninowy
Twój wewnętrzny sprzeciw, Retro, bierze się z jakichś nieuświadomionych zahamowań. Musisz się wyluzować a sama zobaczysz, że siarczysty męski klaps na goły babski tyłek może zmienić perspektywy życiowe.

Gość Nikotynoadeninowy
(Poza tym, Retro, ja nie napisałem o "potrzebie uprawiania seksu" ale o "potrzebie uprawy seksu". :-)

"potrzeba otrzymywania razów na d**ę..? ?" retro, ale co Ty masz przed oczami właściwie??? :D Naprawde widzisz faceta, który swoją wielką dłonią z całej siły wymierza raz za razem ciosy w tyłek płaczącej kobiety???? ;) :D

złośliwa dobre pytanie. ja nie mówię nic. po prostu niech sobie zobaczy we mnie to co chce i kogo chce. niech się nawet pomyli, trudno, to się da naprawić w miare krótkim czasie. Jeśli weźmie mnie za kogos innego, wkrótce sie przekona, że zrobił błąd. to przeciez proste. Nie reklamuję się, nie zachęca , nie zniechęcam... Jeśłi się nie podobam , odchodze. Jeśłi się podobam, zostaję, gdy jest to odwzajemnione. każda reklama słowna jest durna. Nie uprawiam.

Gość Nikotynoadeninowy
Trzeba dodać, Klałdka. że te łzy, to łzy rozkoszy i zachwytu...

ja nie napisałem o "potrzebie uprawiania seksu" ale o "potrzebie uprawy seksu". a jaka jest różnica...?:) Klaudko, to powiedz jak to wygląda:) szczerze, nikt mi jeszcze nie przyłożyl , nawet w namiętnym szale.:)

Oni mówią to co my chcemy usłyszeć....sorki ale mnie to rozsmiesza. Zauważyłam jedno---jesli mówisz facetowi ze Cie interesuje TYLKO seks,oni graja Ci na uczuciach. Są dziwni,nieprawdziwi ...

Klaudko.... no to żaluję. Czułam że coś mnie omija:):)

Oni mówią to co my chcemy usłyszeć....sorki ale mnie to rozsmiesza. mnie to już nawet nie smieszy. Mnie to męczy i nuży.

"Czułam że coś mnie omija" i może w tym cały problem!!! :D Oj, prządnego kochanka Ci trzeba ;)

Gość Nikotynoadeninowy
Taką, Retro, jaka jest różnica pomiędzy uprawą seksu a uprawą okopowych. To przecież zupełnie jasne.

no nie. Klaudko, czy dazysz znowu z prędkością światła do sprowadzenia mnie do niewyruchanej cnotki...? :):) zalecasz pożadny przeryp na dębowym kuchennym stole...? Myślisz że by mi przeszło...? serio..? :)

Gość Nikotynoadeninowy
Wypraszam sobie, ja mówię wyłącznie to, co chcę powiedzieć, a nie co baba chce usłyszeć. Cechuje mnie daleko posunięta sądów oraz wypowiedzi, a także zupełny brak koniunkturalizmu.

Czuję się niedowartościowana..... zaden facet nie powiedział do mnie że jest inny niż wszyscy faceci nefa a co ci mówią..? powiedz.

Wypraszam sobie, ja mówię wyłącznie to, co chcę powiedzieć, a nie co baba chce usłyszeć. tylko jak to się dzieje że jedno i drugie to najczesciej to samo...? :D

"Klaudko, czy dazysz znowu z prędkością światła do sprowadzenia mnie do niewyruchanej cnotki...? zalecasz pożadny przeryp na dębowym kuchennym stole...?" ale czemu "ZNOWU"??? Ja Ci jeszcze tego nie zalecałam przecież :)

Gość Nikotynoadeninowy
To ja be se już poszłem. Do widzenia. Obowiązki wzywają. (Mam ochotę na smażonego węgorza. :-)

Gość Nikotynoadeninowy
REtro - zaleca się Ci bliżej zapoznać się z moimi relacjami, a zrozumiesz, iż nie łżę, mówiąc o niezależności moich poglądów. :-)

ale czemu "ZNOWU"??? no, znowu, bo znowu to słysze :) mialam szansę się puknąć, ale nie skorzystałam z niej do końca, więc chyba nie o to chodzi, nie chcę już nawet o tym pisac, bo to przykre. Nefa, no o sobie co mówią. Tobie.

REtro - zaleca się Ci bliżej zapoznać się z moimi relacjami Niko chętnie tylko jak? gdzie? kiedy? co proponujesz..? :)

Gość Nikotynoadeninowy
Cóż, Retro, będzie okazja. W międzyczasie odpisz na mojego mejla. Do widzenia. :-)

Gość retro nienawidzi facetow
bo zaden jej nie chce :P

"Kocham Cię. Ty tez mnie kochasz, tylko jeszcze o tym nie wiesz" Ju.. bingo:) raz usłyszałam tez coś takiego: nie umiesz zyć beze mnie, tylko sobie tego nie uświadamiasz:) serio:) całkiem niedawno:) chyba zaczne te teksty zapisywac:)

O sobie? Co lubią, czego słuchaja o zainteresowaniach, itp. Jak do tej pory zaden nie wyjechał z tekstem "jestem inny" itp. No nie weim.. nienormalna chyba jestem.. coś mnie omija w życiu:O