profesorek 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 przepraszam ze się wtrącę, a o co chodzi? Ktoś może streścić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złośliwa w garsonce 30 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 E juz dawno garsonka na ziemi tylko jest mały problem....przypomniał mi sie wczorajszy topik Retro.Ja stoje pod ścianą w bieliźnie a Ty myslisz o Retro co bedzie czuśFaceci to świnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Czerwiec 6, 2008 "przypomniał mi sie wczorajszy topik Retro.Ja stoje pod ścianą w bieliźnie a Ty myslisz o Retro co bedzie czuś" Mam co do niej pewne plany, wiec zwracam uwage na takie rzeczy... Ale nie powinnas czuc sie traktowana przedmiotowo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
profesorek 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 moja Kobieta też mówi Wacek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złośliwa w garsonce 30 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 No coś Ty czuje sie wyjątkowano takiej drugiej jak ja nie znajdziesz ja mówie kutas:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukanie dziury w całym 1 Napisano Czerwiec 6, 2008 :):):):):):):):) Czy ktoś ma jeszcze jakieś propozycje nazewnicze? Bóbr i to czochrany już był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Czerwiec 6, 2008 złośliwa - na mnie mowisz kutas? :P słodko, tym mocnie Cie... ściskam - po bratersku oczywiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
profesorek 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 aha, dzieki za odp. justynaaaa , to dlatego sie nie moglem połapać o co chodzi. ja myślę że smok albo sikawka też fajnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złośliwa w garsonce 30 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 Nie na ciebie tylko na tego tam co facetom wisi miedzy nogami, hmmm może zaczarowany ołówek pasuje ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Czerwiec 6, 2008 "Nie na ciebie tylko na tego tam co facetom wisi miedzy nogami" a szkoda, myslalem, ze wprowadzasz odrobine pikanterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złośliwa w garsonce 30 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 Tutaj?Komiczne nie rozsmieszaj mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Czerwiec 6, 2008 Istnieje obawa, ze w łózku powiedzialabys dokladnie to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nefrytowakotka 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 No mozna jeszcze używać nazwy pytong... albo dziecioróbka albo fred...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
profesorek 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 WaCuś wymiata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
retro 3 Napisano Czerwiec 6, 2008 Jesus................................ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Czerwiec 6, 2008 Chrystus.................. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Czerwiec 6, 2008 Bóg sie rodzi, Moc truchleje!!!! A.... nie, to chyba nie ta pora roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesus i chrystus Napisano Czerwiec 6, 2008 Słucham, was, dzieci... [kiwa ręką] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złośliwa w garsonce 30 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 Amen:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
retro 3 Napisano Czerwiec 6, 2008 ..szukanie.. ..pozwól ze mną na chwilkę do przymierzalni....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 6, 2008 retro => ehhh, to ja się przyznam szczerze, że przyjemność kobiety jest tylko efektem ubocznym przyjemności mojej własnej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złośliwa w garsonce 30 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 Podjaraliśmy Retro Komiczne bądz z siebie dumny W łózku mówie wyciągnij To i włoż go tam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
retro 3 Napisano Czerwiec 6, 2008 apostoł po przeczytaniu dwóch ostatnich stron tego topiku, twoja przyjemnośc też byłaby tylko produktem ubocznym mojej.. zapewne.:):) sorry, Ju... szukanie, wybacz:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukanie dziury w całym 1 Napisano Czerwiec 6, 2008 retro chyba nie jest jeszcze zamknięte?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
profesorek 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 no właśnie, nie doprowadzajcie do szewskiej pasji Justynyyy bo was .. opierdoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
retro 3 Napisano Czerwiec 6, 2008 szukanie.......:) powiedz słowo........ :):) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 6, 2008 retro => a oberwiesz w ciało? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
retro 3 Napisano Czerwiec 6, 2008 DOBRA! DOBRA! NIC NIE BYłO!! ROZCHODZIMY SIę!! JUż, JUż, SZYBCIUTKO!! ZAMYKAMY! DO DOMU, PROSZE, WSZYSCY!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukanie dziury w całym 1 Napisano Czerwiec 6, 2008 A nikt nie usłyszy? Wstydliwy jestem troszkę... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Czerwiec 6, 2008 retro - jak tam - ochłonęłaś? trzymasz się jakoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach