Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

PROMOCJE W SKLEPACH

Polecane posty

Gdyby ktorąś mame lub przyszlą mame interesowalo to: w biedronce sa na promocji kocyki i obleczki na podusie z mieciuśkiego materialu. Mam taką dla Mani i teraz kupilam malemu. Naprawdę moge polecić bo po praniu nic sie nie niszczy a kocyk jest mieciusieńki i milutki :) w realu sa \"wyprawki\" po niecale 20 zl - body, niedrapki, czapeczka, sliniaczek, buciki szmaciane. Również mogę polecić gdyż mialam dla Mani i wiem ze świetnie się pierze i nie niszczy. jeśli spotkacie coś fajnego w sklepie w jakiejś promocyjnej cenie albo poprostu godne polecenia to wpiszcie tutaj moze się komuś przyda.

a ja inaczej w biedronce są też pajacyki - niepolecam bo namy są do d.................. w realu są super stroje kapielowe dla mluszków- disneya całkiem niedrogie bo 17-24 zł

zgadzams ie z ike co do tych ciuszków biedronkowych... niestety po praniu wszystkie zatrzaski zostaly w pralce...

Gość napisze na pomaranczowo
w rossmanie po 42zł orginalne pampersy giant packi

filipinka ja w tamtym roku kupiłam małej takie- no nie wiem jak to się nazyta- bawełniane jakby okrodniczki czy spiochy letnie czy jaki czort- i były super- body też super- no ale te pajace to cholera jasna nie pajace- mała chodzi w nich jak w sukienkach bo non stop napy się odpinają- i to na wszystkich a rozmiarowo są wieksze niż jej trzeba

przybywam ja ograniczam się do mojego maja a głównie w chwili obecnej siedzę na uczuciowym:P

Może Ci się trefne trafiły ja jak kupowalam zimą body na długi rekaw to jedne miały trefne zatrzaski a tak to wszystkie ciuszki jakie tam kupiłam są ok.

a ja wlasnie kupilam body i takie rampersy czy cos takie body z krotkimi nofgawkami i rekawkami... i niestety te plastikowe zatrzaski zostaly mi w pralce :(:(:( Moze trafilam na jakies źle wszyte...

mamani to chyba z tej samej serii kupiłysmy;)

Ja te boty co teraz były i rampersy kopiłam prałam juz chyba ze trzy razy jak nie więcej i wszystko jest na miejscu znajoma też kupiła i nic się jej nie dzieje.

filipinska tak to czasem jest. made in china i wiesz jak jest. 100 par bedzie super doszytych a 1 się trafi wadliwa... nie ma co narzekac nie kosztują duzo. jak mala byla malutka to tez miala biedronkowe i z tamtymi nic mi sie nie dzialo a teraz sie rozwalily i nie ma... trudno :)

filipinka a twoje małe w jakim wieku??

ponad roczek- kurrrrcze to może rzeczywiście trefna partia się wkrdła

ja tez czesto kupowałam body w biedronce i jeszcze trefne mi sie nie trafiły, ike zagladaj tutaj częściej bo jakos tu smutno bez ciebie:) Mamani a Ty jak sie czujesz? Kurcze dziewczyny ja wczoraj dowiedziałam sie że jestem w ciązy - dziecko planowane super ale już sie boje tego co bedzie i jak bedzie. Chyba muszę wyjśc z małym na spacer to troche mi przejdzie:P

Gość ujjjjjjjjaaaaaaaa
może nie na temat,zle tak mnie naszło..............ile ci chińczycy zarabiają za pracę??????chyba tylko za chleb robią:o Kupuję u siostry w hurtownie skarpetki dla dzieciaków i np jedna para takich na 3 latka kosztuje w detalu u nich 0,80zł.Ja płacę jak w hurcie-0,50zł.Oni na tym zarabiają,pośrednik,importer a gdzie ten co to robi?????????????

Przybywam gratulacje !!!!🌼 :D:D ja sie czuje w miare dobrze. jak sobie za duzo pochodze to mi brzuch sie twardy robi a wczoraj sobie poszlam pograc w ping ponga ... ale opierdziel potem zebtralam :(:( Ale z 2 strony jak bede lezała i patrzyla w sufit to co to da? ostatnio mnie strasznie "dupcia swedzi" i mam ochote gdzies lazic byleby tylko w domu nie siedziec... a Kornel nie chce i sie wkurza... ech te dzieci :D:D

ujaa bylo kiedys kil;ka takich programów dokumentalnych ... na jednym ryczalam jak durna :( rodzice mieli 2 dzieci na wsi a sami robili w fabryce i co 2 lata mogli do domu wrocic te dzieci tak ryczaly z animi... :(:(:( Niestety jest tam do dupy... wyzysk i tyle.

oglądałam reportaz i mowili ze zwykły pracownik ma 50 dolarów na mc a kierownik ok 100 jak dobrze pójdzie. Ale mają zapewnione wyżywienie i mieszkanie i że mieszkaja całymi rodzinami w tych hotelach, to nie były jakieś eleganckie hotele ale takie raczej zwykłe normalne. Faktycznie straszny wyzysk ale to wszystko wina tych ktorzy importuja ten towar do europy i tutaj nim handlują. Mamani dzięki. :P No ja tez niemam zamiaru siedziec w domu, w pierwszej ciązy robiłam wszystko i teraz tez mam zamiar o ile zdrowie pozwoli.

kocyki z biedronki widziałam i faktycznie są śliczne aż sama miałam ochotę kupić :D:D:D tfu tfu, żadnych dzieci więcej

rafinka kup i schowasz bedzie jak znalazł dla... wnuczki wnuka :D:D:D jak mi się nudziiiii...:(:(

jeszcze co i tak się już ruszyć w pokoju nie mogę, bo wszędzie samochody Rafała stoją :D:D:D