Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masiakra00033

nastawianie kręgosłupa a efekty uboczne?

Polecane posty

Gość masiakra00033

czy mieliście jakieś efekty uboczne po takim zabiegu?

Gość masiakra00033
i jak sie to objawiło? ja wymiotowałam i czuje sie jakbym miała grypę. wszystko boli a przede wszystkim głowa... może to wirus ale nie mam kataru i kaszlu:( panikuję chyba

Gość katrinka23
dlatego kręgosłup powinien nastawiac fachowiec a nie domorosły kręgarz

Gość Barbuszka
Witajcie, pierwszy raz nastawiałam kręgosłup mając 20 lat. Miałam dokładnie następne 20 ,,spokoju bólowego. W wieku 40 lat musiałam powtórzyć zabieg .Odwiedziłam tego samego Kręgarza z kwalifikacjami z mojej okolicy.Nie miałam żadnych efektów ubocznych, ból nie przechodzi od razu, trochę źle się czułam ale o wiele lepiej niż przed zabiegiem.Trzeba stosować się do zaleceń.Wiem ,że jeżeli już raz kręgi wypadły, to może powtórzyć się w każdej chwili. Właśnie wybieram się znowu, teraz miałam 3 lata przerwy.

Gość gość1998
czesc wszystkim, mam 16 lat i mam dosc poważne problemy z kregoslupem co wyklucza u mnie sport, bo glownie od tego sie to wszystko zaczelo i od wypadku na karuzeli. kregoslup mialam nastawiany tyle razy ze juz nie zliczę u rożnych "fachowców" wlasnie wczoraj mialam robiony zabieg u fizjoterapeuty, nigdy nie czulam sie tak zle jak teraz, a zawsze po wizycie u tego lekarza automatycznie przechodził mi bol glowy i kręgosłupa, wczoraj poinformował mnie ze do 72 godzin przejdzie calkowicie bol, moze i jeszcze nie minęło tyle ile powiedzial ale czuje sie z godziny na godzine coraz gorzej, wiec osobiście nie polecam monotonnego korzystania z zabiegów w ktorych jest nastawianie, poniewaz to pomaga tylko do czasu.