Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ryashon Otesi

Apologize

Polecane posty

Gość Ryashon Otesi

:( :( :( Szkoda gadać ... jestem idiotą :( http://www.youtube.com/watch?v=fVf7ZqNXplc&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=MyKDL0Uw11g&feature=related I'm holding on your rope, Got me ten feet off the ground I'm hearin what you say but I just can't make a sound You tell me that you need me Then you go and cut me down, but wait You tell me that you're sorry Didn't think I'd turn around, and say... It's too late to apologize, it's too late I said it's too late to apologize, it's too late I'd take another chance, take a fall Take a shot for you And I need you like a heart needs a beat But it's nothin new - yeah yeah I loved you with a fire red- Now it's turning blue, and you say... "Sorry" like the angel heaven let me think was you But I'm afraid... It's too late to apologize, it's too late I said it's too late to apologize, it's too late It's too late to apologize, it's too late I said it's too late to apologize, it's too late It's too late to apologize, yeah I said it's too late to apologize, yeah- I'm holdin on your rope, got me ten feet off the ground...

Gość kobietka nimfa
nie znam angla, nie wiem co tu spiewa.. ale melodia ładna i głos

Gość werda
Trzymam się na Twej linie, sprawia, że jestem 10 stóp nad ziemią. Słyszę co mówisz, lecz nie mogę wydobyć głosu. Mówisz, że mnie potrzebujesz, lecz potem się odcinasz Powiedz, że Ci przykro. Nie sądziłem, że się odwrócę i powiem: za późno by przepraszać…za późno jest za późno by przepraszać…za późno ooyeah. Skorzystałbym z następnej szansy, zniósł upadek, przyjął strzał..dla Ciebie. potrzebuję Cię tak jak serce potrzebuje bić, lecz to nic nowego… kochałem cię płomienną miłością, lecz teraz ona blednie, a ty mówisz: “przepraszam”, jak anioł, niebiosa pozwólcie mi myśleć, że to Ty. lecz obawiam się, że est za późno, żeby przepraszać, jest za późno jest za późno, by przepraszać, jest za późno Jest za późno, by przepraszać Mówię, że jest za późno, żeby przepraszać Trzymam się na Twej linie…sprawia, że jestem 10 stóp nad ziemią

generalnie w bardzo dowolnym tłumaczeniu można powiedziec tak ,ze czasem jest juz za późno na wybaczenie....ktos dlugo czeka ale za dlugo,choc serce co innego ale rozum mowi sorry za pozno