Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybka zagdka

szybka zagadka !!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość szybka zagdka

Oto teścik. Zróbcie go maksymalnie w 10 sekund, inaczej się nie liczy. potem popatrzcie na rezultat na dole strony: Policzcie liczbę literek 'F' w poniższym tekście: +++++++++++++++++++++++++++ FINISHED FILES ARE THE RE- SULT OF YEARS OF SCIENTIF- IC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE OF YEARS +++++++++++++++++++++++++++ Gotowe! Nie idźcie dalej, dopóki nie skończycie liczyć! OK?

Gość szybka zagdka
tylko dla was liczy sie ta zagadka niestety 7

Gość szybka zagdka
sorkiiiiiiiiiiiiiiiii 6

Gość szybka zagdka
sugar wytlumacz dlaczego ?????? :D

Gość echu echu
na szybko wyszło mi 5 jaki cel zagadki?

Gość szybka zagdka
Mozg nie jest w stanie zauważyć 'OF'. Zadziwiające, nie? Ten , kto doliczył sześciu literek 'F' za pierwszym razem, jest geniuszem, cztery lub piec, jest raczej wyjątkowy, trzy-jest normalny. mniej niż trzy, musi zmienić okulary.

Gość szybka zagdka
NASTEPNA ZAGADKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zróbcie poniższy test, jest naprawdę zadziwiający. Obiecuję, to nie żadna atrapa. Proszę , zrobicie go porządnie od początku do końca, nie jest zbyt długi. Zastanawialiście się kiedyś czy wasz mózg jest normalny czy wyjątkowy? cóż, zrobicie porządnie to ćwiczenie i znajdziecie odpowiedź!!!!!! Postępujcie tylko wg instrukcji, odpowiadajcie na pytania jedno po drugim i tak szybko jak to możliwe, ale nie przechodzicie do kolejnego przed skończeniem poprzedniego. Nie musicie pisać swoich odpowiedzi. Będziecie zadziwieni rezultatem!!! gwarantuje ! Ile to jest: 15+6 3+56 89+2 12+53 75+26 25+52 63+32 ech, wiem, wiem, ciężko tak liczyć, ale takie jest ćwiczenie ! wiec powodzenia!! 123+5 SZYBKO!! POMYŚLCIE O JAKIMŚ NARZĘDZIU I KOLORZE!!! I NAPISZCIE MI TO !!! TYLKO SZYBKO INACZEJ SIE NIE SPRAWDZICIE !!!!!!!!!

Gość echu echu
żółty młotek

Państwo Kowalscy siedzą przy stole z ich miłym gościem. Mówią właśnie o papierosach i z rozmowy okazuje się, że dwie osoby palą Dukaty, dwie palą Giewonty i dwie Wczasowe. Pani nie pali Wczasowych, Giewontów, a kto nie pali Dukatów, nie pali także Giewontów. Pytanie: Jakie papierosy pali każda z trzech osób?

Gość echu echu
nikt nie pali bo gadają :-)

A mi tu coś nie pasuje... Skoro pani nie pali W i G, to pali tylko D. Więc panowie obaj powinni palić W i G i jeszcze jeden D. Ale D palą dwie osoby, więc pani i jeszcze jeden pan. Czyli tern drugi pan nie może palić D, więc nie pali też G. A skoro i pani nie pali G, to tylko jeden pan może palić G, a mają dwie osoby. Czyli coś nie gra w tej zagadce.

No właśnie, kto nie pali D nie pali G. A nie jest powiedziane, że kto nie pali G nie pali D. Ale ok, jedyne możliwe rozwiązanie to takie, że pani nie pali. Ale wychodzi ono tylko wtedy, gdy założymy, że to panowie palą wszystkie. Nie można zrobić z gory założenia, że pani nie pali wcale, bo może palić D, treść temu nie przeczy. Ale widocznie w tym właśnie jest sęk, a ja zaczęłam ze złej strony :)

Kuźwa, coś się zamieszałam... Już czaję :) Chyba mi wczorajsze picie na mózg siadło, choć kaca jako takiego nie czuję :)

Chociaż nie, wcale nie jest powiedziane, że jak pali się D, to koniecznie trzeba palić G... Dobra, kończę te rozkminy, bo zaraz źle skończę chyba ;)

Gość arol25
No właśnie, Ja znalazłem to na czyimś blogu i odpowiedziałem zupełnie, jak ty ;) Czyli odpowiedź tylko się potwierdza ;)