Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JestemZuzia

Czy 50 kg przy 160 to bardzo duzo?

Polecane posty

Gość pluskk
Nie.

Gość jesteś chyba niemądra...
ważysz w sam raz... ja stracisz te upragnione 6 kg to przestaniesz miesiączkować... potem będziesz miała z tym problemy... mam tyle wzrostu co ty, obecnie ważę 46 kg i nie mam okresu, mój gin powiedział że przy eadze poniżej 49kg nie mam co o nim marzyć, nie wróci póki nie przytyję... to waga krytyczna pod tym względem dla naszego wzrostu (odpowiednie BMI)... no i musze przytyć... a dotąd raczej starałam się schudnąć... już i tak 7kg mi przybyło, w najgorszym momencie było nawet 38kg...więc mam pojęcie na ten temat... grube pieniądze teraz musze wywalac na lekarzy aby wszystko powróciło do normy, więc dobrze ci radzę, daj spokój dietom... postaw na więcej ruchu ale nie zrzucaj tych 6kg, to za dużo!! pozdrawiam :)

Gość to idelana waga do Twojego
wzrostu,daj sobie spokój z dietami,po prostu zdrowo się odżywiaj i dużo ruszaj aby utrzymać tą wagę co masz teraz bo ona jest w sam raz(nawet jakby było 3-4 kg więcej nie byłoby tragedii więc nie przesadzaj dziewczyno)A w ogole to w jakim jesteś wieku bo sadzę,że jesteś bardzo młodziutka skoro 50 kg to wg Ciebie zbyt dużo... Pozdrawiam:)

Gość izzzzzzzzzka
no ja waże 44 kilo przy 160 i wcale dobrze nie wygladam:/ jak sie stresuję nie umiem jesć:/

Gość izzzzzzzzzka
a mam 27 lat

Gość idiotkAa
gruba jestes jak krowa

Gość to różnie bywa
każdy ma inną budową i inaczej wygląda ze swoja wagą,ktos moze ważyć np.55 przy 163 i wyglądać super a ktoś ważyć tyle samo przy takim samym wzroście i wyglądać źle.L|iczy się też BUDOWA a nie tylko waga.

Gość izzzzzzzzzka
Dziewczyno ja Chcialabym, wazyc 50 kilo!!!!!!!! naprawde.Niska waga wcale nie jest fajna,szczegolnie wtedy kiedy się je i sie nie tyje i codziennie sie walczy aby nie schudnąć.Mam bardzo szybki metabolizm,w trakcie stresu spadam natychmiast z wagi,tracę apetyt.Co udaje mi sie przyczyt natycmiast spada.

Gość --Kiniek--
A ja mam 163cm, waze 45kg i bardzo chcialabym przytyc. Moja wymarzona waga to 50kg. Nigdy nie bylam na diecie, jem wszystko, na co mam ochote: slodycze, kebaby, pije cole, doslownie niczego sobie nie odmawiam. Ale niestety przytyc nie moge. Chudnac tez nie chudne, caly czas trzymam stala wage. Miesiaczkuje normalnie, zadnych klopotow ze zdrowiem nie mam. A w jaki sposob osoba o nicku "Jestes chyba niemadra" przytyla 7 kg? Tez bym tak chciala, zazdroszcze:) Jak to zrobic?

Gość izzzzzzzzzka
do Kiniek:) Pocieszam sie moze na starosc przytyjemy:)

Gość --Kiniek--
Izzzzka - witaj w klubie:D

Gość --Kiniek--
Izzzka, a ile Ty wazysz i ile masz wzrostu?:>

Gość izzzzzzzzzka
44 przy 160

Widzicie laski, aja bym chciala sie z Wami zamienic:) Ja musze 5 kg w 16 dni zrzucic, czy myslicie,ze przy intensywnych cw to mozliwe?

jak się ma anoreksję, organizm jest wyczerpany i wygłodzony to jak zaczynasz cokolwiek jeść to od razu tyjesz... więc... nie życze tej choroby, tego gówna nikomu...

Gość izzzzzzzzzka
wiesz nie wiem,ale ja jak raz sie podtrułam to spadłam 2 kilo w jeden dzień:/

Gość izzzzzzzzzka
ale ja sie czuje wyczerpana czesto jak sie trsuje a jeśc wtedy nie potrafię.Mam scisnięty żoładek,wszystko co zjem wywołuje mdłosci.Wiem ze anoreksja jest straszną chorobą.Ujelam to nieco humorystycznie powyżej,ale w pewnym momencie naprawde zaczełam sie bać.Ale ponoć wszystko ok.

Gość --Kiniek--
Zuzia Ty wez sie opamietaj! 50 kg to nie jest duzo, to jest idealna waga!!! Izzzzka, a ile masz lat?:> Ja mam 20. Jestes chyba niemadra - najwazniejsze,ze przytylas i trzymam kciuki,zeby udalo Ci sie wyjsc z choroby:*:)

Gość --Kiniek--
Ja taki okres, kiedy nie moglam jesc z nerwow to mialam tylko raz, po rozstaniu z chlopakiem. Caly czas plakalam i w ogole nie mialam apetytu. Od razu schudlam, w pare dni. Ale od tamtej pory cale szczescie juz mi sie to nie zdarza, jem normalnie nawet jak jestem zestresowana:)

Kiniek - dzieki :) staram się... mój priorytet to okres... zrobię wszystko aby wrócił, bo chce miec dzidziusia... nie jestem juz najmłodsza a czas leci... póki co moge pomarzyć... mój gin powiedział po USG że mam tamte organy ja 60-letnia staruszka, to wynik odchudzania... zajebiście, co nie...

Gość --Kiniek--
Jestes chyba niemadra - a jak to sie stalo,ze zachorowalas? Naprawde mialas nadwage, czy tylko Ci sie tak wydawalo?? ( tak jak pewnie autorce topiku:P)

161cm i 67kg żywej wagi... a doszło do 38kg echhh zaczęło się jak to zwykle od racjonalnego i to barrrdzo racjonalnego odchudzania... ale potem nagle sie w główce poje...... i zapragnęłam ważyc mniej, mniej i mniej bo skoro tyle kg poleciało w dół i czułam się z tego dumna, to dlaczego nie miałoby polecieć jeszcze... i tak doszło do tej krytycznej wagi... skóra i kości... teraz ważę 45-46kg i czuję sie jak potwór, jak foka, słonica ale musze jeszcze min 3 kg przytyć... MUSZĘ... i chcę dla mojego zdrowia, życia... psychicznie jest cholernie ciężko... ale muszę dać radę, bo kto jak nie ja...?? pozdrawiam, życzę zdrowia i wytrwałości w osiągnięciu celu, dobranoc... :)

Gość --Kiniek--
W tej chwili czujesz sie jak foka?? Wazysz mniej wiecej tyle, co ja, a ja sie czuje strasznie chuda i bardzo chce przytyc... Nie znam sie pewnie tak dobrze na anoreksji jak Ty, wiem jedynie tyle, ile zdarzylo mi sie przeczytac w jakiejs gazecie, czy ksiazce, dlatego tak ciezko mi to zrozumiec. Mysle,ze jest to kwestia psychiki, jest szereg rzeczy, ktore skladaja sie na to,ze czlowiek wpada w ta chorobe. Mam nadzieje,ze uda Ci sie rozwiazac problem wagi i nie tylko, bo zapewne nie o sama wage chodzi, problem zawsze jest glebiej. Na pewno bedzie wszystko dobrze:*:* Grunt, ze czlowiek sam zdaje sobie sprawe z problemu. Mam nadzieje,ze sa obok Ciebie ludzie, ktorzy Ci pomagaja, bo bez oparcia bliskich z pewnoscia jest bardzo ciezko. Trzymam kciuki, dobranoc:*:)

Dziekuje laski za dobre slowa :) Nie spodziewalam sie ze az tyle osob odpisze:) No ja uprawiam sport:) I stosuje dietke zdrowego jedzenia;p Pozdrawiam:)