Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem wściekła

poszedł na mecz i jeszcze nie wrócił

Polecane posty

Gość pysznotki pysznotki
halo halo

Gość jestem wściekła
dość przewidywalną rzecz mi powiedział. Uznał że to chyba jednak nie to i dlatego tak mnie traktuje. chociaż przed chwilą zadzwonił i powiedział że jednakżałuje że mi tak powiedział. nic wyjątkowego się nie stało, po prostu chyba sie zastanawia czy to skończyć. dzięki temu wziełam się za generalne porządki- jeden plus:)

Gość jestem wściekła
być może. i nie wiem czemu myślisz że robiłam mu jakieś dzikie jazdy- bo nie robiłam

typowe "męskie" zagranie- ty jesteś na niego wkurzon- chcesz żeby się zmienił, przepraszał staral- to on ci kota dupą stroną pod sam nos podstawia- niestety większść bab- n to idzie i szybko zapomina o wyczynach partnera- byle tylko nie odszedl..........

bo to co opisujesz to jest dzika jazda ale skoro nie robiłaś, to zwracam honor...

facet autorki powiedzial, ze żałuje, ze jej powiedzial o swoich planach zerwania a nie ze nie ma takich planów :) szukaj nowego faceta ktory nie lubi piłki noznej

Gość jestem wściekła
w zasadzie było mi przykro jak mi tak powiedział, ale przemyślałam to i powiedziałm mu że jak jemu się coś nie podoba to niech on się wyprowadzi. Powiedział że przemyśli wszystko i zadzwonił mówiąc że żałuje ze tak powiedział.

Gość jestem wściekła
doprawdy nie wiem czemu się mnie tak uczepiłeś- rozumiem jakbym mu miała za złe że wogóle gdzieś poszedł. Skoro umawiał sie ze mną na telefon po meczu mógł go wykonać- ot i tyle

argument o wyprowadzce byl dobry - zwlaszcza gdy facet nie ma dokąd iść :D nie ma to jak szantażem przytrzymac przy sobie faceta :P

Gość jestem wściekła
po pierwsze nie kazałam mu się wyprowadzić - hipotetycznie gdyby taka sytuacja zaistniała powiedziałam że to nie ja się wyprowadze.

ehhh komiczne- a co to kurna kogo obchodzi , że ktoś tm nie ma gdzie iść- to jemu ostatecznie się odpodobało- to co ona miałaby powiedzieć?? oki zostańmy przyjaciółmi mieszkaj u mnie jak w hotelu?? a być z kimś ze wględu na chatę..... no ale autorka nigdy się nie dowie jaka jest prawda choć ja stawiam jednk na swoją wercje- facet bronił się atakiem

ike - takie ma znaczenie, ze facet pomieszka jeszcze z autorką, zanim sobie czegos nie znajdzie (no chyba, ze Aśka ma mieszkanie :P) Autorko - to co mu powiedzialas to to samo..

Gość jestem wściekła
e ch komiczne. zajmij sie lepiej sobą, w odwrotnym wpadku ja nie miałabym gdzie pójść wiec na jedno by wyszło. Skoro jemu sie nie podoba to on opuszcza mieszkanie

pewnie mieszkanie wynajmują wspolnie.... A Ty autorko juz sie tan nie denerwuj, bo złość pieknosci szkodzi i znaczne ubytki na urodzie czyni, a ta Ci sie teraz przyda - nadchodzi czas łowów :P