Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieznana_istotka

Do sprzedania PIĘKNA SUKNIA ŚLUBNA - zapraszam

Polecane posty

Witam serdecznie - moja siostrzyczka ma na sprzedaż śliczną suknię ślubną, może akurat komuś wpadnie w oko :) Oto jej krótki opis: Suknia ślubna firmy „Jola” w kolorze ecru + cappucino w rozmiarze 38. Suknia uszyta jest z wysokiej jakości tafty zwanej „taftą inteligentną”, która pięknie odbija światło, mieni się i nie ulega pognieceniu. Spódnica jest efektowna, drapowana, elegancka a zarazem nie ogranicza swobody ruchów! Jest stosunkowo szeroka u dołu. Gorset wiązany, więc można dopasować go pod swoją figurę: świetnie podkreśla talię i modeluje biust, jest doskonale wyprofilowany, wiec ma się pewność ze nie spadnie. Suknia była szyta na wymiary: rozmiar 38-40 wzrost 164 cm + buty na obcasie ( 6 cm). Suknia była założona tylko raz w dniu ślubu. Obecnie jest w stanie idealnym, po profesjonalnym czyszczeniu. Do sukni jako gratis dołączone jest: bolerko z długim rozszerzanym u dołu rękawem w kolorze ecru. Dokładne wymiary: Rozm. 38 Obwód biustu ok. 88cm (możliwość regulacji) Obwód talii ok. 68-70 cm Obwód bioder ok. 100cm Na wzrost ok.164 + 6 cm obcas. Oto jej zdjęcie: http://vamp086.w.interia.pl/suknia.jpg

Gość nie w moim guscie
pewnie komus sie spodoba i to bardzo. mi wyglada tak jakby byla z papieru.

Takie wrażenie może robić tafta inteligentna, ale wierz mi, że na żywo z pewnością na papier nie wygląda ;) Poza tym przyznam, że z tej strony na nią nie patrzyłam nawet na zdjeciach :)) Pozdrawiam

Gość fafarafaa
Suknia jest piękna i na pewno komuś wpadnie w oko. Ile za nią chce Twoja siostra? I ile kosztowała oryginalnie?

Tutaj w razie czego jest jeszcze link do strony producenta tej sukienki, gdzie przedstawiony jest w/w model sukni: http://www.jola-moda.pl/gallery.php?category=suknie_slubne&collection=Kolekcja1&model=Monique Intensywność koloru zależna jest od światła - tutaj wydaję mi się ciut za ciemna. W salonie kosztowała 1800 zł + 300 zł bolerko = łącznie 2100 zł. Kwota za jaką jesteśmy w stanie sprzedać suknię, to uwaga - 850 zł (łącznie z bolerkiem) - do negocjacji! Myślę, że to bardzo atrakcyjna cena, jak za tak fantastyczną kreację.

Gość kasia2020
Taak suknia wygląda jak papierowa, ale wiem że to zalezy od światła, kolorystyki itd. Ogólnie nawet fajna.