Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinowe Slonce

9.06.2008 -- Czas zacząć walkę z cellulitem ! Serdecznie zapraszam .

Polecane posty

Gość Malinowe Slonce

Witam, postanowiłam wziąć się w garść :) Moim wielkim problemem jest cellulit. Mam 18 lat, nie jesteś otyła, ale moja uda i pupa całe są w tym świństwie :O Nawet mój facet to ostatnio zauważył ... ehh nie było to miłe, szczególnie że on twierdzi że wystarczy kupić krem i po problemie :P Teraz wyjechal na 2 tygodnie i chcę aby po powrocie zobaczyłzmienę na lepsze :) chociaż troszkę :) A więc: od piątku zaczęłam ćwiczyć, oraz "foliowac nogi i pupę razem z paoką kawową" :P niestety wczoraj sobie odpuściłam :) ale nie poddaje się :) Od dziś stosuję dietę warzywno owocową, oczyszczę organizm z toksyn, dzieki czemu (mam nadzieje) mój cellulit zmaleje :) Niestety, utrudnieniem jest zażywanie przeze mnie tabletek anty :( ćwiczenia: pół godzinki skakania na skakance :) jeżeli ktoś nie posiada, można skakać na wyimaginowanej skakance :P 10 minut rozciągania, rowerek w powietrzu 10 minut oraz brzuszki :) myslałam także nad 8 minute buns ... jeszcze zobaczę :P Serdecznie zapraszam do wspólnej walki [cześć] :)

Gdzieś tu dziewczyny napisały o takiej mieszance z olejkami cynamonowym, grejpfrutowym, i jeszcze jakimś i owijasz się w folię - poszukaj -to działa + pilling z kawy

Dziękuję serdecznie:) także słyszałam o takiej \"kuracji\" :) Smutno tu tak samej, no ale coż ja poradzę, najwyżej bede ty prowadziła pewnego rodzaju pamiętnik :P niestety dziś nie mam czasu na cwiczenia :O muszę się uczyć :( za chwilke zrobie sobie przerwę, porozciągam się 10 minut, porobię brzuszki i moze rowerki,skakankę na dziś odpuszczam bo nie wyrobie sie ze wszystkim :)

Widze że nie ma kobietek zmagających się z probleme cellulitu :) właśnie popijam sobie czerwoną herbatkę :) to już 3 tego popołudnia .. za chwilkę zabieram się za cwiczenia :) Muszę się pochwalić że straciłam 1 cm w udzie :) jutro lub w sobotę kupię olejek cynamonowy i grejpfrutowy :)

Gość Ja nie mam to z czym mam walcz