Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katarzyna88

początkowa masturbacja

Polecane posty

hej kobietki. mam 20 lat i zastanawiam sie czym na początek mogłabym sie masturbować. bo jakoś z paluszkami nie odczuwam przyjemności.

Gość nawet się w to nie pakuj
nara

Drogie dziecko mam nadzieje ze wiesz ze takie postępowanie jest grzechem?? Zajmij się sportem, nauko włącz jakieś ciekawe i wartościowe radio np. te z Torunia

Gość mnie
tez paluszki nie kreca,ale mam swoj patent z rytmicznym zaciskaniem ud i to jest super,nie wiem jak to opisac,ktos tak jeszcze robi?

Katarzyna88, dużo zależy od tego w jaki sposób stymulujesz się palcami. Skup się na drażnieniu łechtaczki. Wcześniej ją czymś nawilż. W miarę jej masowania odczujesz z czasem przyjemność.

Gość calkiem dobrze sprawdza sie
swieczka

Gość golden torpedo
A ja mam zlota torpede- wibratorek, najpierw pocieram niz lechtaczke i moja muszelke z zewnatrz...dosc dlugo, a potem wsuwam do srodka, choc przyznam, ze lepiej wychodzi mi orgazm lechtaczkowy, inaczej niz gdy sie kocham, wtedy orgazm przychodzi od srodka

Gość golden torpedo
ale niestety zaden wibrator nie zastapi prawdziwego penisa we mnie, dotyku ciala. Dildo moze i technicznie dobre, ale bez uczucia, mozna uzyc przed stosunkiem, wtedy jestem rozgrzana i podniecona kiedy on wchodzi we mnie...