Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem pusta lalka

Faceci sa zalosni bo oceniaja dziewczyny po wygladzie

Polecane posty

jestescie pusci i zakompleksieni, chcecie sie pokazac z jakas anorektyczna lampucera z tipsami :-o i wtedy u kolegow macie szacunek co ? ech debile :-o jesli facet jest normalny to wogole nie patrzy na wyglad dziewczyny tylko na wnetrze

Normalne jest to co robi wiekszosc. Kazdy patrzy na wyglad, jesli nie, to jest nienormalny :) tez patrzysz na wyglad, jak kazdy i to nie jest zle, szukamy kogos kto sie nam podoba, nikt nie marzy o brzydalu

Gość zimne palce
a ty nie patrzysz ? masz grubego, spoconego faceta z wlosami z nosa wijacymi sie az po brode bo pierwsze co w nim zobaczylas to jego wnetrze (w jakiejkolwiek interpretacji trzymal je na wierzchu w rece - to przeciez oczywiste) :O

Gość karolina z koziej wulki
Taka mentalnosc faceta,kazdy lubi pkazac sie z ladna laska u boku,wtedy rosnie jego poczcue ego w oczach kolegow.Nie rozumiesz facetow widac.Poza tym faceci to wzrokowcy,i co,wolno im.

Facet to wzrokowiec! Patrzył, patrzy i bedzie patrzeć. Zreszta kobiety na wstepie tez zwracaja:)

i te wasze komentarze potwierdzaja moje przypuszczenia - facet to szowinistyczna swinia bo ocenia po wygladzie a niestety uroda nie jest czynnikiem zaleznym od kobiet i dzieki temu jedne nie moga sie opedzic od mezczyzn ( te anorektyczne lachony :-o ) a inne ( prawdziwe kobiece dziewczyny ) czuja sie samotnie:-o a wszystko to bo facet to swinia :-p

Gość zmanierowana krytykantka
ja nie wierze. znowu te same brednie.

owszem, wyglad kobiety zalezy od jej samej - jak schudnie, jak bedzie uprawiac sport, stosowac kosmetyki, dbac o siebie, malowac sie, chodzic do fryzjera - nawet z brzyduli mozna zrobic laske, a z ladnej robi sie kaszalot. i tyle!

nie jestem pusta lalka Juz kurwa mac mam dosyc nazywania mnie anorektyczna tipsiarą. Ty durny łbie weź się za siebie i przynajmniej na tym polu nie bedziesz miec kompleksów. A Ty wolisz zjeść tort czy gówno? No wex sobie odpowiedz na to pytanie

uroda nie jest czynnikiem zaleznym od kobiet wyglad zewnetrzny pokazuje o czlowieku wszystko. w jaki sposob czlowiekten radzi sobie z wlasna plciowoscia i jak ja manifestuje czy ukrywa. na ile jest otwarty, jaki ma charakter, intelekt. NIE MOZNA ODDZIELIC WYGLADU OD WNETRZA CZLOWIEKA. RAZ WYRYJCIE TO SOBIE W MOZGU I ZAWSZE DO TEGO ZWOJU ZAGLADAJCIE.

wyglad nie zalezy od kogos...No ciekawe ciekawe...Owszem,zalezy,bo nawet jesli nie jest sie piekna z natury (rysy twarzy) to mozna naturze zawsze pomoc-odpowiednia fryzura,ubior,solar,makijazyk oczywiscie i za zwyklej przecietnej zrobi sie laska.Taka prawda.Ale najlatwiej nic nie robic i zazdroscic i wyzywac inne ladne ktore spedzaja troche czasu przed lustrem dzieki czemu tak wygladaja.

ZMANIEROWANA-no Ty juz nie przesadzaj,wyglad pokazuje intelekt,i co jeszcze-moze w ogole mam wszystkie cechy charakteru wypisane w tym wygladzie.Nie przesadzaj w 2 strone,z tym intelektem to przesadzilas.

rzeczywistosc - i wlasnie w twoim poscie wyszla ci sloma z butow:-p porownywania kobiecych dziewczyn do gowna przeciwko anorektycznym jeebnietym tipsiarom do tortu pokazalo jaka pusta jestes :-o pewnie nie interesuje cie nic innego jak tylko zakupy, kosmetyki solaria i gadanie o ostatnim krzyku mody dla takich idiotek jak wy :-o jesli ktos ocenia po wygladzie swiadczy to o jego przeogromnych kompleksach i nie zmienie zdania bo taka jest racja i juz :-p

nie ma czegos takiego jak piekno z natury. piekno jest pieknem w okreslonej kulturze. i to co wydaje nam sie atrakcyjne jest efektem tego, w jaki sposob osoba, ktora oceniamy wpsiuje sie w okreslone schematy. dajmy na to ja nie zwracam uwagi na ulicy na kobiety zrobione wedlug schematu solarium, tleniony bolnd. wiekszosc z nich, choc szczuple, nie jest wielce zgrabna i ladna. zmywaja mi sie w papke. kazda rzecz, ktora zakladacie niesie jakis komunikat - to, ze czlowiek nie zdaje sobie sprawy jak jego wybor jest uwarunkowany nie swiadczy o tym, ze dla innych nie jest to czytelne. wrecz przeciwnie- czasami to, co komus wydaje sie naturalne dla innych jest oczywistym sygnalem srodowiska, do ktorego on przynalezy.

NIE JESTEM PUSTA LALKA-ja pierd.....kobieto wez sie lecz! To czemu Ty nie zwracasz uwagi na obesnych facetow,zle ubranych,niezadbanych co? Tylko ogladasz sie za ladnymi ciachami? Jak swiat swiatem najpierw patrzy sie na wyglad,nie zmienisz tego! Zreszta co w tym dziwnego,kazdy chce byc atrakcyjny,chyba ze ma cos z garem jak Ty.

Cytuje: "jesli facet jest normalny to wogole nie patrzy na wyglad dziewczyny tylko na wnetrze" To co piszesz jest PATOLOGIA. - Partner sie wybiera patrzac na WYGLAD i na WNETRZE. - Przyjaciel mozna wybierac patrzac tylko WNETRZE. Trzeba wyjasnic takie banale? :)

a ty karolina nie podskakuj bo przyjade do twj twojej koziej wolki z moim chlopakiem i bedziesz cienko spiewala. wiecej ostroznosci w tym co sie wypowiadasz bo pamietaj internet nie jest bez tajemnic

Nie przesadzaj w 2 strone,z tym intelektem to przesadzilas. no karolina- wyobraz sobie, ze WIDAC intelekt tak samo jak widac brak intelektu. widzisz czasami, ze ktos jest bezmyslny? no to wyobraz sobie, ze ja widze kto jest mniej inteligentny ode mnie.

ZMANIEROWANA- napisalas tyle ,i co z tego wynika? Niech ida ulica 2 laski-jedna ladnie zrobiona,zadbana,a 2 niezadbana,przy kosci,blada,bez makijazu-nie powiesz mi ze o tej 2 tez powiedza ze jest ladna-za nia nikt sie NIE OBEJRZY!!! Chyba ze po to zeby strwierdzic jaki kaszalot!

\"- Partner sie wybiera patrzac na WYGLAD i na WNETRZE. - Przyjaciel mozna wybierac patrzac tylko WNETRZE.\" strzał w 10 :)

zmanierowana-to powiedz mi po czym rozpoznasz intelekt u kogos na podstawie ubioru?jestem bardzo ciekawa

ktos wylansowal idiotyczna mode i okazuje sie ze dziewczyna musi byc tepa anorektyyczna tipsiara taka jak rzeczywistosc i wtedy faceci sie slinia za taka a prawdziwej kobiecej dzieswczyny nie zauwaza :-o to takie smutne ze ocenia sie kogos po tym jak wyglada, bo nie kazdy ma mozliwosc miec talie osy, piersi jak melony i piekne rysy no ale latwiej wam jest mowic o czyms co sami macie a glodnego syty nigdy nie zrozumie :-(

Przyjaciel mozna wybierac patrzac tylko WNETRZE." ha ha ha !!! naiwnosc do kwadratu

Gość Laki Luk
Szanowałem dziewczyny o takim wyglądzie już w roku 1987 , kiedy raczej jeszcze nie było nagonki i jest mi z tym dobrze do dziś ...

karolia z koziej wulku - to że laska jest blada to nie znaczy od razu że kaszalot ;p my dziewczeta o porcelanowej cerze tez mamy prawo się podobac :]

zmanierowana-to powiedz mi po czym rozpoznasz intelekt u kogos na podstawie ubioru?jestem bardzo ciekawa nie - na podstawie twarzy, mimiki. tak jak charakter.